Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

NPA + Chikara do pracy????

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Krzyś77
nowy

PostWysłany: Sro, 22 Lis 2006, 22:04    Temat postu: NPA + Chikara do pracy???? Odpowiedz z cytatem

Co o tym myślicie??? Ma mną się "opiekować" w nowej robocie kobieta około 30-ki.. NIe mam RM więc chciał bym zminimalizować ewentualne iskrzenia (bo będę nowy).. Wiem, że to "gaz do dechy" ale zależy mi na pierwszym wrażeniu, no i oczywiście nie chcę aby mnie odraz zbałamuciła ale czy samo NPA wystarczy do "przyjaznego traktowania i braku surowości"??? Pozdrawiam!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Pią, 24 Lis 2006, 18:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spróbuj jak to będzie, poużywaj, a jak nie będzie efektów- zwróć!

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
NiceManLbn
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]

PostWysłany: Sro, 24 Sty 2007, 10:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wedlug mnie swietne polaczenie Chikara stworzy komfort a NPA atrakcyjnosc. Na poczatku zrobisz za****sta opinie i pozotywne reakcje wsrod pracownikow i opiekunki ;P

http://nicemanlbn.feroblog.pl/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: