|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Sob, 16 Wrz 2006, 17:47 Temat postu: |
|
|
Raczej zero, normalnie jak po w-fie. rozgrzany i spocony, to wszystko.
raczej zanika ten efekt jak po fero.
aaa jak przedawkowałem NPA to na w-fie biegałem więcej niż normalnie i nie czułęm zmęczenia... Jak na jakimś dopalaczu. W sumie cały dzień byłem wtedy nakręcony i pełen sił, ale też rozdrażniony. _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sob, 16 Wrz 2006, 17:49 Temat postu: |
|
|
Właśnie, może na w-fie się wyżyłeś, rozładowałeś swoją energię i koniec snu! Bo może to nie od feromonów  _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

|
Wysłany: Sob, 16 Wrz 2006, 17:57 Temat postu: |
|
|
Może i nie przez nie, ale wolę wierzyc, ze to jednak przez NPA, lepiej się czuję:)
Poza tym zauważyłem zmiany odkąd je stosuję, i dzięki temu wierzę teraz w feromony:) _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sob, 16 Wrz 2006, 18:17 Temat postu: |
|
|
Ja trochę też, jakieś efekty widać
Ale nadal mam wątpliwości- jak to możliwe, że można w laboratorium wyprodukować wabik na ludzi? Przecież nie jesteśmy zwierzętami!
i może to dlatego trzeba wkraczać do akcji po zastosowaniu feromonów i nikt nie będzie się nam na szyję rzucał? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

|
Wysłany: Sob, 16 Wrz 2006, 19:14 Temat postu: |
|
|
Można.. Przeczytaj artykuł, do którego link zamieściłem.
A trzeba samemu wkroczyc, bo nie jestesmy zwierzetami, naszymi działaniami nie kierują tylko instynkty ale i świadomośc tego co robimy.
Dziewczyna nie rzuci Ci sie na szyję, bo nie wypada. Chyba, że nie myśli trzeźwo, jest np pod wpływem alkocholu, wyłączone ma hamulce.
Nie rzuci się na Ciebie ale inaczej będzie na Ciebie spoglądac, z większym zainteresowaniem i sympatią. Może poczuc coś do Ciebie.
U zwierząt feromony działąja bardzo dlatego, że podstawowym ich zadaniem jest wykazanie wyższości fizycznej jednego osobnika nad drugim. Potrzebne to jest do wybrania odpowiedniego partnera, który da dobre potomstwo, wykarmi je i zapewni ochronę. Nie musi byc przy tym czarujący ani szarmancki.
U ludzi cechy charakteru są ważniejsze niż fizyczne, dlatego trzeba sobie pomagac przejmując inicjatywę. _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 16 Wrz 2006, 19:37 Temat postu: |
|
|
Szczerze? Masz rację! _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

|
Wysłany: Pią, 29 Wrz 2006, 21:32 Temat postu: |
|
|
Elo!
Więc.. kilka nowych spostrzezeń;)
Był czas na kilka testów NPA, więc.. Szkoła już praktycznie miesiac trwa. Używam NPA codziennie. I.. wyniki są;) Koleżanki z klasy życ mi nie dają.. heh trzy dokładnie..
Tzn nie utrzymuję z nimi jakiegoś szczególnego kontaktu, nie rozmawiam z nimi wiecej niż z innymi osobami w klasie ale.. One non stop zagadują, zapraszają mnie na imprezy, do baru, starają się gadac na korytarzu, siadac ze mną na lekcji.. W poprzednich latach nic podobnego nie było. I jestem pewien, że nie zmieniłem w stosunku do nich zachowania tak, żeby spowodowac aż takie efekty.
I jeszcze.. Na początku wakacji zerwałem z jedną swietną dziewczyną. Nie do końca przemyślana decyzja... W wakacje byłem z inną, niedawno się z nią rozstałem i chciałbym wrócic do tej sprzed wakacji.
Postanowiłem się z Nią spotkac. No i spotkaliśmy się. Nie użyłem wtedy fero, ze zdenerwowania zapomniałem:/
Usłyszałem od Niej, że nie ma mowy, że nie czuje do mnie nic. Widziałem przy tym, że waha się z odpowiedziami.
Cóż, uznałem, że skoro tak to tak. Ale spotkaliśmy się jeszcze raz kilka dni temu, już miałem fero;) i... całe spotkanie skończyło się tym, że tuliłem ją do siebie. Tu nie wiem, czy to przez fero, czy nie. Ale postanowiłem o tym wspomniec;) _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Nie, 08 Paź 2006, 20:32 Temat postu: racja |
|
|
| Zgadam sie z Toba Sephiroth dziewczyna nie rzuci sie na szyje ze wzgledu na obowiazujace normy kultury osobistej. Pomijajac nawet ten fakt tak jakos sie w naszym spoleczenstwie wykreowalo, ze dziewczyny maja swoje zasady polegaja one na tym, ze nigdy w zyciu nawet jesli chlopak niewiadomo jak jej sie podoba nie zrobi pierwszego kroku poprostu bedzie czekala na pierwszy krok z jego strony jesli nie nastapi pomysli poprostu ze nie jest nia zainteresowany, a on moze byc poprostu niesmialy, coprawda w momencie kiedy masz na sobie feromony czujesz sie pewniejszy siebie, co stwarza dla Ciebie dogodna sytuacje. (Oczywiscie nie wszystkie kobiety maja takie zasady ale mysle ze jest to spora wiekszosc) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

|
Wysłany: Nie, 22 Paź 2006, 13:22 Temat postu: |
|
|
Więc... Dawno nie pisałem, bo nie było o czym.
Przez jakiś czas zarzuciłem używanie NPA, zeby sprawdzic co będzie. I już mogę powiedziec, że bez NPA skończyły się propozycje moich koleżanek, o których wspominałem wcześniej.
Stosunku do nich nie zmieniłem wcale, jest dokładnie tak samo jak było.
Zauważyłem, że jakoś inaczej się zachowuję w stosunku do dziewczyn.
Od jutra wracam do NPA, jeśli znów zauważę różnicę napiszę;)
Pozdro;) _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Pon, 23 Paź 2006, 09:55 Temat postu: |
|
|
ja mam NPA i nie czuje zadnych efektów:( mozecie pomoc ?? mam rowniez PH i RM po tym tez wiekszych efektów nie czuje na sobie co prawda na samym poczatku jak uzywalem PH bylo wiksze zaintereseoanie i myslalem ze po NPA bedzie lepiej a tu dupa;/ co radzicie zrobic??
pozdro _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Pon, 23 Paź 2006, 10:02 Temat postu: |
|
|
To nie prawda, że po NPA musi być lepiej. Spróbuj stosować NPA razem z Pheromaxem.
Poza tym feromony to nawet nie połowa sukcesu, ale olbrzymi wspomagacz, jeżeli sam nie działasz to nic nie zdziałasz. _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

|
Wysłany: Pon, 23 Paź 2006, 20:59 Temat postu: |
|
|
| i17 napisał: |
Poza tym feromony to nawet nie połowa sukcesu, ale olbrzymi wspomagacz, jeżeli sam nie działasz to nic nie zdziałasz. |
Zgadzam się z tym w 1000% _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

|
Wysłany: Czw, 23 Lis 2006, 20:45 Temat postu: |
|
|
Hejo;)
Dobra, dobra, wiem, należy mi się, po pręgierz tylko, albo coś jeszcze gorszego nawet, wiem, nic nie pisałem... Moja wina, Moja wina, moja bardzo wielka wina;)
Ale juz teraz będę grzeczny;)
Jakiś czas temu zrobiłem test, zabrałem koleżankę na spacer, i niby pod pretekstem, ze chcę kupić koledze na 18tke perfumy poszliśmy do perfumerii. Sprawdziła kilka zapachów, w tym dwa, które sam posiadam. Jej werdykt: podobał się Jej jeden, a na te, które ja mam nawet nie zwróciła uwagi.
A następnego dnia użyłem NPA na nadgarstku, a wyżej, obok psiknąłem perfumy... i co się okazało? Okazało się to, że nie zdążyłem mrugnąć a już musiałem wymieniać (w kolejności): nazwę, producenta, kolor opakowania, gdzie można kupić i cenę... 
heh Nu i co? _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 24 Lis 2006, 18:14 Temat postu: |
|
|
Więc był to jeden z tych dwóch zapachów? A który to był? Ten, który w perfumerii jej się podobał?
I jak można wiedzieć- jakie to perfumy? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

|
Wysłany: Pią, 24 Lis 2006, 18:51 Temat postu: |
|
|
To był jeden z tych, na które wcześniej, w perfumerii nie zwróciła uwagi;)
To był STR8 Racing.
Podobnie dziś było ze STR8 Marine, powtórzyłem test z inną koleżanką;) I wyszło tak samo;) _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|