Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

NPA i pierwsze wrażenia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nickerman Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: NPA

PostWysłany: Pią, 09 Lis 2007, 23:31    Temat postu: NPA i pierwsze wrażenia Odpowiedz z cytatem

Hey,
Testuję ostatnio NPA i jestem naprawdę pod wrażeniem. Nie chodzi mi nawet o wpływ na innych ludzi ale o wpływ jaki te feromony wywołały we mnie. Stałem się bezpośredni i pewny siebie. Mogę dyskutować z każdym na każdy temat i to ja zawsze będę górą. Być może feromony też wpływają na inne osoby, ale mnie to nie interesuje. Liczy się tylko to jaki wpływ powodują u mnie. Może przesadziłem trochę z dawkowaniem ale po prostu upajam się ich zapachem. Jaki wpływ wywołały u was?
pzdr.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PS Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: testuję Pheromax czarny

PostWysłany: Pią, 09 Lis 2007, 23:53    Temat postu: Re: NPA i pierwsze wrażenia Odpowiedz z cytatem

nickerman napisał:
Hey,
Testuję ostatnio NPA i jestem naprawdę pod wrażeniem. Nie chodzi mi nawet o wpływ na innych ludzi ale o wpływ jaki te feromony wywołały we mnie. Stałem się bezpośredni i pewny siebie. Mogę dyskutować z każdym na każdy temat i to ja zawsze będę górą. Być może feromony też wpływają na inne osoby, ale mnie to nie interesuje. Liczy się tylko to jaki wpływ powodują u mnie.
pzdr.

Wiesz ja ostatnio kupiłem próbkę PHX dla facetów i to samo zauważyłem. To chyba wzrost wiary w swoje możliwości. Nie powiem abym zaraz zaczepiał wszystkie kobiety na ulicy, ale poprawa pewności siebie jest. Słyszałem że taki wpływ może mieć NPA ale żeby PHX męski.

Nie "upajam sie zapachem" bo PHX raczej "leci potem" choć takim specyficznym (trzeba uważac aby nie przesadzić z tym dawkowaniem) ale przykryty czymś fajnym prawie jest niewyczuwalny (przynajmniej dla mnie).

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Pią, 16 Lis 2007, 16:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

CZas testowania NPA nie dobiegl jeszcze konca wiec testuje go dalej widze efekty.rozne.
DZis ide na disco wiec bede mogl postesowac , obecnie nakladalem ok. 1. 1.5 kropli teraz mysle ze zastosuje troszke wiecej ze 2 2.5 ;dp

pozdrawiam
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: