| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
meninblack19  uzależniony
Sprawdzone: NPA, BTB, PX
|
Wysłany: Sob, 16 Kwi 2011, 14:21 Temat postu: |
|
|
Bardziej działa niż nie działa;) Poprostu dobierz dawke dla siebie, można jeszcze swoją koszulę namoczyć lekko na kołnieżyku a potem wpakować do worka foliowego na jakiś czas;P Taka mała rada:) Pozatym zwróć uwage na to jak ludzie zachowują się względem Ciebie po zaaplikowaniu, swego czasu miałęm do czynienia z ludźmi pykatymi i złosliwymi a po zastosowanu NPA czy czasem BTB bylo mozna wyraźnie odczuć różnice/
Dziewczyny to nieco inny temat, jedno jest pewne nie na każdą działają tak samo jedna nie wie co zrobić inna pozostaje nie wzruszona:)
Ps. jeśli jest zdrowo wcięta to już jest dużo łatwieszcza z fero, to takie spostrzerzenie. Tylko czy warto trenować na pijanych laskach?;P
Trzym się ! I daj znać jak tam efekty:) _________________ "Jeśli żyjesz to rób co możesz w danym momencie sam, a resztę pozostaw szczęściu lub co tam uważasz że zrobi za ciebie resztę" Słowa Mahometa może nie dosłownie przytoczone ;P
http://uslugielektryczne.098.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adermi nowy
|
Wysłany: Sob, 23 Kwi 2011, 11:00 Temat postu: |
|
|
| mam pytanko odnosnie NPA bo zakupiłem buteleczke 5 ml a posiada ona smieszny dozownik i za bardzo nie wiem czy jedna kropla to 1 przechylenie na palec czy to juz sa 2 krople. w moim mniemaniu bardzo ciezko to stwierdzic |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
egocentryk  nowy
|
Wysłany: Sob, 23 Kwi 2011, 11:01 Temat postu: |
|
|
ja zawsze wylewam jedna krople na palec i pod nos
a potem jeszcze druga na szyje (jablko adama) i to co zostaje wycieram w ręce |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie, 24 Kwi 2011, 09:42 Temat postu: |
|
|
Ogólnie tak na początku trzeba troszkę bardziej na wyczucie;) Z moim dozownikiem jest tak że kłade palec na dozowniku NPA odwracam butelkę do gory nogami, potem stawiam normalnie i z tego co się orientuje to 0,5 kropli mi to z reguły wystarcza;) _________________ "Jeśli żyjesz to rób co możesz w danym momencie sam, a resztę pozostaw szczęściu lub co tam uważasz że zrobi za ciebie resztę" Słowa Mahometa może nie dosłownie przytoczone ;P
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
silveros  nowy
|
Wysłany: Wto, 07 Cze 2011, 11:26 Temat postu: |
|
|
hmm ... 1 przechylenie = okolo 1 kropla tak? czy jak odmierzacie ?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Sro, 08 Cze 2011, 13:50 Temat postu: |
|
|
jedno przechylenie NPA to ok 0,5 kropli;) i tyle w moim wypadku wystacza:) _________________ "Jeśli żyjesz to rób co możesz w danym momencie sam, a resztę pozostaw szczęściu lub co tam uważasz że zrobi za ciebie resztę" Słowa Mahometa może nie dosłownie przytoczone ;P
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
egocentryk  nowy
|
Wysłany: Sro, 08 Cze 2011, 14:20 Temat postu: |
|
|
| ja wam powiem że na mnie niestety feromony nie działają, aplikujowałem przez 2 miesiące różne ilości NPA, pół kropli, krople, nawet wiecej, pod nos, szyja, resztki na ręce... zero efektów. jedna wielka strata kasy i naprawde trudno mi uwierzyć że nie, mimo ze nadal mysle o zakupie 1ml Pheromax na próbe jeszcze |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Sro, 08 Cze 2011, 15:09 Temat postu: |
|
|
Ogólnie zdążyłem się zapoznać z działaniem fero w różnych sytuacjach i jak do tej pory zawsze jestem zadowolony z jego działania:) Szkoda tylko, że dziewczyny odrazu nie wskakują do .....
Zanim zacząłem je stosować sporo czasu poświęciłem na obserwacji zachowań ludzi wraz z tym jak najlepiej z nimi rozmawiać. Nie zawsze mi szło po mojej myśli, za to dzięki fero mam łatwiej co nie oznacza ze dużo łatwiej;)
Obecnie mam dziewczynę i już nie muszę używać fero do podrywu, ona już i tak na mnie leci bez fero:) Tak więc PX będzie dla ciebie lepszym rozwiązaniem.
(co do fero to gdy go nie stosowałem nadrabiałem gadką, gdy używam jakby gadka już mi nieco osłabła za to pewność siebie skocze wysoko w górę I to działa ) _________________ "Jeśli żyjesz to rób co możesz w danym momencie sam, a resztę pozostaw szczęściu lub co tam uważasz że zrobi za ciebie resztę" Słowa Mahometa może nie dosłownie przytoczone ;P
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
silveros  nowy
|
Wysłany: Sob, 11 Cze 2011, 20:49 Temat postu: |
|
|
ech ... na jednych to NPA dziala na drugich nie a ja dalej nie wiem na co sie zdecydowac ( PHX albo NPA). Chyba wieksza szansa zeby NPA nie dzialalo ale PHX dosyc drogie jest. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie, 12 Cze 2011, 21:24 Temat postu: |
|
|
Jak do tej pory bardziej zadowolony byłem z NPA ale PX tez załapał kilka plusów:) _________________ "Jeśli żyjesz to rób co możesz w danym momencie sam, a resztę pozostaw szczęściu lub co tam uważasz że zrobi za ciebie resztę" Słowa Mahometa może nie dosłownie przytoczone ;P
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

Sprawdzone: NPA/Pheromax/BTB/Alchemy/Perception
|
Wysłany: Nie, 02 Paź 2011, 22:23 Temat postu: |
|
|
To różnie bywa, raz potrzeba tego czasu, a raz efekty są natychmiastowe
Jeżeli samo NPa nie da efektów, zainwestuj w BTB lub PHX i mieszaj
U mnie PHX+NPA jest rewelacyjne. PH|X w pojedynke nie dawał takich efektów, NPA samego nie testowałem Ale NPA i PHX polecam ) _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|