|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
niepowtarzalna  potencjalny
Sprawdzone: Testuję NPA
|
Wysłany: Wto, 23 Mar 2010, 21:51 Temat postu: NPA - moje spostrzerzenia i pytania :) |
|
|
Dzisiaj wreszcie przyszła paczka z NPA
Przed pracą rozprowadziłam za uszami i na nadgarstkach łącznie jedną kroplę NPA.
Ogólnie co mnie zdziwiło (chociaż nie wiem czy to przez NPA )stałam się senna i nie zauważyłam, żadnych zmian po jego zastosowaniu, ale nie zniechęcam się zobaczymy co będzie jutro
Moje pytanie czy ktoś po użyciu feromonu czuł się zmęczony i nic mu się nie chciało? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Wto, 23 Mar 2010, 22:42 Temat postu: |
|
|
Hmm, ja po NPA mam wręcz przeciwnie.
Zazwyczaj w gronie znajomych czuje się swobodnie, natomiast jak przebywam z nieznajomymi ludźmi to jestem jakoś tak... skrępowany, nie zachowuje się naturalnie. NPA pozwala mi zminimalizować to uczucie, zachowuje się dzięki niemu bardziej naturalnie i swobodnie a dodatkowo jestem pobudzony.
Spróbuj zmniejszyć dawkę do minimum, ja się jedynie dotykam nawilżonym wieczkiem pod nos i otrzymuję efekt przeze mnie pożądany Być może przedawkowałaś i właśnie w ten sposób to odczuwasz. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Sro, 24 Mar 2010, 08:26 Temat postu: |
|
|
| Dzięki za odpowiedź, zrobię tak jutro, bo dzisiaj mam kolokwium i nie chce ryzykować, że go nie zaliczę, przez to, że będzie mi się chciało spać. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 24 Mar 2010, 12:21 Temat postu: |
|
|
ja mam tak jak traq - ze wszystkich stosowanych przeze mnie fero, NPA działa na mnie najbardziej pobudzająco, za co go lubię  _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie, 28 Mar 2010, 22:42 Temat postu: |
|
|
Wydaję mi się, że więcej mówię jak użyję fero
EDIT 30.03.2010
A więc tak nie wiem, czy to działanie fero czy nie, ale rozmawiałam dzisiaj z jednym kolegą z pracy, bo miałam akurat przerwę do do niego na minutkę podeszłam zapytać co słychać, bo ja często z różnymi osobami tak przez chwilę rozmawiam na przerwie, a później jak ten chłopak skończył pracę to podszedł do mnie i zapytał się czy dam mu swój numer telefonu, nawet się ucieszyłam, bo myślałam o nim, że chciałabym go bliżej poznać . Powiedział, że jutro zadzwoni i się umówi, zobaczymy czy tak zrobi
// połączyłem posty
// życzę Ci jak najlepiej
// traq |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 30 Mar 2010, 22:12 Temat postu: |
|
|
no i proszę, jak fero może umilić życie. Niewiarygodne? A jednak prawdziwe. Ciekawe, jak ta historia potoczy się dalej?  _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Sro, 31 Mar 2010, 05:54 Temat postu: |
|
|
No zobaczymy czy wogóle dzisiaj zadzwoni, napiszę wam na pewno
Traq dziękuje
Nie zadzwonił, a ja nie mogę zrozumieć po co w ogóle wziął mój numer i powiedział, że zadzwoni ?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chmurka  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax ; Love&Desire ; Alchemy ; PH ; LURE Testuję: BTB
|
Wysłany: Pią, 02 Kwi 2010, 15:52 Temat postu: |
|
|
| niepowtarzalna napisał: |
Nie zadzwonił, a ja nie mogę zrozumieć po co w ogóle wziął mój numer i powiedział, że zadzwoni ?  |
Niepowtarzalna więcej wiary i cierpliwości spokojnie nie dramatyzuj że już nie zadzwoni Oczywiście, że zadzwoni tylko spokojnie daj mu troche czasu No i zwrućmy uwagę na to, że jest okres przedświąteczny a nóż mu coś wypadło nie oczekiwanie. Spokojnie a zobaczysz na pewno zadzwoni Trzymam kciuki i pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pią, 02 Kwi 2010, 17:37 Temat postu: |
|
|
| chmurka nie zadzwoni , bo dzisiaj przypadkiem spotkałam go jak szłam do pracy, a on wracał z papierosa, to zatrzymał się otworzył mi drzwi i zapytał coś w stylu co słychać i wszystko było tak jak zawsze. Ja się zachowywałam też tak jak zawsze, nic nie wspominałam, że miał zadzwonić, żeby nie wyszło, że ja czkałam na telefon od niego i jest mi smutno. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Pią, 02 Kwi 2010, 20:20 Temat postu: |
|
|
Tobie jest smutno? Niby z jakiego powodu? To jemu powinno być, nie wie co traci  _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pią, 02 Kwi 2010, 20:27 Temat postu: |
|
|
| Wiecie co teraz ktoś pozwolił mi spojrzeć na to jeszcze z innej strony. Dokładnie to było tak, że on zaproponował, żebyśmy poszli gdzieś jaks kończę pracę, czyli tego samego dnia , co poprosił mnie o numer, a ja mu powiedziałam, że boli mnie głowa i że jak chce to mogę z nim gdzieś iść jutro, to on powiedział ,że jutro zadzwoni, a po za tym ja od niego nie wzięłam numeru telefonu, ktoś mi zwrócił uwagę na to że on mógł odebrać to jako kosz, że powiedziałam mu , że boli mnie głowa i uznał to za moją wymówkę i może nie chciał się narzucać . Jakby tak rzeczywiście było, że to ja się źle zachowałam to dopiero mi jest mega smutno. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Sob, 03 Kwi 2010, 10:38 Temat postu: |
|
|
No cóż, to zupełnie inna sprawa. Zawsze pomaga szczerość, porozmawiaj. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|