| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
sda150 nowy
|
Wysłany: Pon, 30 Paź 2006, 08:47 Temat postu: NPA !! moje wraązenia ;) |
|
|
Witma
Jestem kolejną osobą która, po kupieniu fero chcę się podzielić swoimi wrażeniami. A mianowicie zakupiłem fero (NPA), które przyszło mi kilka dni temu. Zaraz po tym jak przyszła paczka zacząłem testy. Jestem po kilku dniach testów i jak na razie musze stwierdzić że spodziewałem się bardziej wymiernych efetków (ale to może mieć związek z tym że nie miałem dużego kontaktu z nowo poznanymi ludźmi). Dziś jest prawdziwy test. Ide do mojego byłego LO na długą przerwę. Zobacze jak reagują na mnie ludzie. [/b] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Pon, 30 Paź 2006, 13:32 Temat postu: |
|
|
| W takim razie czekamy z niecierpiwoscia na Twoja historie z dlugiej przerwy, podczasz ktorej bedziesz odwiedzal swoje byle LO. Jesli chodzi o bardziej wymierne efekty tzn ze jakies sa ale nie takie ktore Cie zadawalaja ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sda150 nowy
|
Wysłany: Pon, 30 Paź 2006, 18:32 Temat postu: |
|
|
Witam
mam troszkę czasu więc pisze. Test był krótki bo trwał ledwie 20 minut więc trudno wyciągać daleko idące wnioski. Ale po głębszej analizie dostrzegłem chyba różnice w kontaktach z ludźmi i to na plus. Pogadałem z kilkoma kumplami (fajnie sie gadało). Odnośnie dziewczyn to może na mnie patrzyło kilka inaczej niż zwykle ale narazie nic więcej. Zdaje się że jutro musze jechać na uczelnie na zajęcia. Zobaczymy co się jutro będzie działo. Dodam że w grupie ćwiczeniowej mam 90 % dziewczyn. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Pon, 30 Paź 2006, 19:08 Temat postu: |
|
|
90%.....? no i mniammmmm;)
heheh pozdro;)
powodzenia;)
co do tej grupy cwiczeniowej to raj masz;)
aha, zwróc uwagę na to, czy któras z dziewcząt nie szuka z Tobą więcej kontaktu niż wcześniej. na tym, przynajmniej dla mnie, najlepiej widac działanie fero. _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sda150 nowy
|
Wysłany: Wto, 31 Paź 2006, 21:25 Temat postu: |
|
|
Strzałka
Zajęcia sie nie odbyły ale cała grupą czekaliśmy na nie. Fajnie gadało sie z niektórymi dziewczynami. No ale cóż można powiedzieć po 15 minutach. Najlepsze zaczęło sie w mpku gdzie stanąłem obok dziewczyny która non stop patrzyła na mnie i leciutko się uśmiechała. No a potem w kolejce po bilet . Normalnie sie chyba nie stoi tyłem do kolejki (oficjalny powód to patrzenie na zegar ) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Sro, 01 Lis 2006, 00:47 Temat postu: |
|
|
imho typowe efekty zainteresowania. _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
Wysłany: Nie, 07 Sty 2007, 14:54 Temat postu: |
|
|
Fajnie ze zauwazyles dzialanie feromonow,czy ty tez dzialales zeby poznac ta sliczna dziewuszke z mpk czy tylko feromony sie sprawdzily. Sorki za szczerosc,ale tez kiedys tak mialem, ale skoro feromony dzialaja proponuej rowniez wlasna incjatywe. Jesli pojdziesz do tego polaczenia wtedy poczujesz co to jest feromonowy miodek  _________________ Zatrzymaj Chwile ... Jesli Potrafisz ... Potrafisz?
http://nicemanlbn.feroblog.pl/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grzaniec uzależniony
Sprawdzone: Chikara, Pheromax, NPA
|
Wysłany: Pon, 08 Sty 2007, 22:03 Temat postu: |
|
|
NiceManLbn popieram
działanie fero można zobaczyć wszędzie ale kożyści z jego stosowania są największe gdy zacznie się działać samemu
fero+inicjatywa=naprawde zajefajne efekty!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|