|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Loretta  nowy
|
Wysłany: Nie, 16 Sie 2009, 15:38 Temat postu: NPA na początek |
|
|
Witam, jestem tu nowa. Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką NPA. Od razu postanowiłam wypróbować to cudo, najpierw na mężu . Nałożyłam pół kropli za uszy i nagdarstki i na to nałożyłam Hugo Bossa. Mąż do samego końca dnia był do mnie bardzo czuły, zainteresowany moją osobą. Wieczorkiem po kąpieli również nałożyłam na siebie to cacko i miałam taki wieczorek, jakiego dawno nie było.
Dziś postanowiłam wypróbować NPA z perfumami Victorii Beckham. Zobaczę jaki będzie efekt jak mąż wróci z pracy.
Wydaje mi się, że wczoraj bardziej czułam na sobie NPA a dziś bardziej czuję perfumy Beckham.
Jutro jadę do pracy to zobaczę jak będzie to działać na inne osoby. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Loretta  nowy
|
Wysłany: Czw, 20 Sie 2009, 08:19 Temat postu: |
|
|
Za mną już trzy dni stosowania NPA w pracy, sklepie itp.
Po pierwsze co mnie strasznie denerwuje to to, że mimo iż zakrywam dużą ilością perfum i stosuję tylko 0,5 kropli NPA to cały czas czuję zapach potu. Powoduje to, że boję się podejść bliżej osób i prowadzić rozmowę, bo obawiam się że wyczują ten przykry zapach. Mimo, że nikt nie dał mi nic odczuć to ja się boję a to nie dodaje mi pewności siebie. Co z tym zrobić? Macie jakieś rady?
Ponadto z tych pozytywnych obserwacji to ludzie faktycznie są bardziej uprzejmi, liczą się z moim zdaniem, słuchają mnie uważniej. Mężczyźni za to są bardzo chętni do pomocy, flirtu i rozmowy.
Jak na razie jestem na Tak, poza tym przykrym dla mnie zapachem. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Loretta  nowy
|
Wysłany: Czw, 20 Sie 2009, 13:48 Temat postu: |
|
|
Może spróbuję dolać NPA do perfum. Tylko nie bardzo wiem jakie obrać proporcje do perfum 30 ml.
Mógłby mi ktoś poradzić? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Czw, 20 Sie 2009, 16:46 Temat postu: |
|
|
5+5=10 ml i masz w jednej kropli mieszanki pół kropli NPA Czyli np. odmierz 5 ml z perfum i pomieszaj  _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomocool  uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge
|
Wysłany: Czw, 20 Sie 2009, 21:20 Temat postu: |
|
|
Ale uważaj, bo dolanie NPA do perfum może nieco zmienić ich zapach, a dolanie nie zmieni tego, że się przebija jego zapach. _________________ Pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Loretta  nowy
|
Wysłany: Czw, 20 Sie 2009, 22:18 Temat postu: |
|
|
A widzisz o tym nie pomyślałam. Nie dolałam i chyba nie doleję, bo znalazłam miejsce gdzie posmarowana fero ich nie czuję. Do tej pory smarowałam szyję. Dziś popołudniu posmarowałam bezpośrednio za uszami. Na to perfum i nie czuję fero wogóle. A dałam 1 kroplę.
Mąż stwierdził, ze pięknie pachnę lawendą.
Mam nadzieję, ze w poniedziałek w pracy nie było czuć tego w powietrzu co ja czułam.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Czw, 20 Sie 2009, 22:30 Temat postu: |
|
|
| tomocool napisał: | | Ale uważaj, bo dolanie NPA do perfum może nieco zmienić ich zapach, a dolanie nie zmieni tego, że się przebija jego zapach. | Nie wiem jak tam mieszanie z NPA ale moj mix pol na pol PHX stracil 'zapach' potu i czuje tylko perfum. Co prawda jesli zaaplikuje po jakims czasie zaczynam czuc, wtedy jak perfum sie ulotni. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mickey Mini  potencjalny

|
Wysłany: Nie, 29 Lis 2009, 21:09 Temat postu: |
|
|
cześć, jestem nowicuszka... i nie do konca rozumiem - to te feromony śmierdzą potem
nie rozumiem trochę... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Pon, 30 Lis 2009, 18:17 Temat postu: |
|
|
Nie wiem jak feromony damskie, ale męskie tak. Nie wszyscy to wyczuwają, niektórzy wyczuwają przyjemny zapach a niektórym śmierdzi. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justyna Dembska  potencjalny
|
Wysłany: Wto, 01 Gru 2009, 14:27 Temat postu: |
|
|
Feromony najlepiej zmieszać z alkoholem najlepiej spirytusem. Wtedy będzie bezpieczna dawka, mniejsze stężenie i mniejsze prawdopodobieństwo,że ktoś to wyczuje. Proponuje sporządzić mieszankę w proporcji 1:10 czyli 1ml NPA na 10ml alkoholu
Jeśli wlejesz NPA do perfum to rzeczywiście mogą zmienić zapach no i oczywiście są takie dni, że nie chcesz mieć na sobie feromonów, a wlewając je do perfum będziesz na nie skazana.
Życzę miłego testowania:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

Sprawdzone: NPA/Pheromax/BTB/Alchemy/Perception
|
Wysłany: Nie, 02 Paź 2011, 22:45 Temat postu: |
|
|
Różnie to bywa z zapachem fero w przypadku mieszania z perfumami jak i bezpośrednim nakładaniu na siebie. Jednym śmierdzi, drugim pachnie inni w ogóle ich zapachu nie czują, może prucz alkoholu na początku. Jeżeli już mieszać z perfumami to w osobnym atomizerze i niewiele! Ja nakładam na siebie i przykrywam perfumami i dodam, że mi perfumy w tedy ładniej pachną niż same bez fero. Każdy musi odkryć swoją dawkę i sposób aplikowania ;] _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|