|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
endriu potencjalny
Sprawdzone: NPA, pheromax (2ml)
|
Wysłany: Sob, 08 Wrz 2007, 12:35 Temat postu: NPA+Pheromax+adidas pure energy |
|
|
Witam
Wyprobowalem wczoraj zestaw jak w temacie.
Zastosowalem sie do wszelakich uwag z forum i jestem SUPER zadowolony, normalnie gitens DZIAŁA
A teraz od poczatku:
Start domowki o 20.00 oczywiscie pozniej wyjscie na cluby, na domowce niestety sami faceci ale, no wlasnie ale podczas dyskusji zauwazylem ze wszyscy mnie sluchali jak jakiegos bozyszcze tłumu hehehe. Nawet specjalnie wchodzilem komus w zdanie a ludzie sami przestawali mowic i mnie sluchali <wow> 1 raz mi sie cos takiego zdarzylo. Oczywiscie nie wszyscy ale na 10 osob 6 tak reagowalo wiec jest dobrze.
Kolo 23 wyjscie na kluby, zalowalem ze nie wziolem ze soba probki Pheromax. Po wejsciu do clubu oczywiscie impreza w trakcie. No i zaczela sie moja prowokacja, najpierw kelnerki hehe przejscie blisko, usmiech oczko itp i gadka idzie no ale wiadomo jak to kelnerki zawsze sa mile (albo sie staraja).
No ale jak interesuja sie mna piekne panie idace z kolesiami no to zaczyna byc milej hehe i widze ze dziala te dyskretne spojrzenia i usmiechy.
Na koniec spotkalem swoja dawna znajoma ze szkoly, nie pierwszy raz z nia imprezowalem ale pierwszy raz tak ostro ufff, zawsze popilismy, gadka i luzik, a wczoraj popilismy lekko, a ona bez gadki na parkiet no to w tany... Pozniej przylaczaja sie 2 kolezanki, jednej cos nie pasuje i znikla z horyzontu hehe, a jedna w tany, wygladalo to jak czasami na mtv w programie "dissmised", 2 panny i 1 rodzynek hehe. Najwiekszym dowodem dla mnie byly slowa panny kiedy musialem isc <wc> "Gdzie idziesz? Masz sie bawic ze mna!!" - dosc dobitnie powiedziane uff. Wiecej nie zdradze co bylo bo moze czasami tu zaglada, a jakie pozegnanie na koniec imprezy normalnie takie przytulanki i nie chciala puscic
Zdziwilo mnie to ze tak dlugo bylo czuc pheromax'a, fakt przy wejsciu do klubu nie byl tak mocno imtensywny ale czulem go, a adidas poprostu wyparowal , wiec zostal NPA i Pheromax
A teraz jak i ktore miejsca pryskalem:
NPA po jednej kropli za uszy
Pheromax - 1 psik na palec i rozsmarowanie dół szyi oraz lekko klata
Adidas- 2 psikniecia na szyje
Tak wydaje mi sie ze poprostu pheromax przeszedl na ubranie i dlatego tak dlugo bylo czuc.
Zamowilem sobie teraz "le male" probke i beda dalsze testy,
Z poczatku chcialem zamiast pheromaxu dac chikare ale stwierdzilem ze poslucham Waszych rad i oplacalo sie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Nie, 09 Wrz 2007, 19:16 Temat postu: |
|
|
Wkoncu ktos sie zebral i napisalem historie jaka mu sie przytrafila czy cos w tym rodzaju dawno tego nie bylo w tym dziale...SZacunek dla ciebie;dp
PO twoim opisac widac ze znalazles odpowiednia dawke dla siebie to dobrze;' Dobranie tych dwoch fero jest jak widzialem po postach super mieszanka . W najblizszym czasie zakupie sobie NPA i polacze z PHX i zobaczymy na wlasnej skorze jak taka mieszanka dzial. WAzne zeby dobrac wlasciwe proporcje.
TEstuj dalej i opisuj swoje spostrzezenia, pomagasz przy tym nowym i wskazujesz ze FEromony dzialaja;
pozdrawiam ;d _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mar nowy
Sprawdzone: NPA, Pheromax, wlasne:)
|
Wysłany: Nie, 09 Wrz 2007, 23:02 Temat postu: |
|
|
Ja od 3 dni jestem posiadaczem NPA i pheromax. W pierwszy dzien zastosowalem NPA i akurat sie zlozylo ze spotkalem sie z kolezanka ktorej nie widzialem chyba 2 miechy. Podwozilem ja autem (wczesniej tez ja czasem wozilem i nadal tym samym zlomowatym eskortem). Jej zachowanie bylo z lekka inne (znam sie z nia od lat, ma meza i 2 dzieci). Nie powiem ze leciala na mnie bo bym sklamal. Byla po prostu inna bardzo zyczliwa (zawsze taka jest ale teraz bardziej:)) mila. i ogolnie sympatyczniejsza . Dzis zastosowalem NPA + Pheromax i pojechalem do 2 kolezanki na ktora lece . Raczej nie zauwazylem jakiejs super zmiany w jej zachowaniu ale... byla bardziej usmiechnieta niz zawsze i chyba pewniej sie czula w moim towarzystwie. rowniez sympatyczniejsze zachowanie.
Aha dodam ze na to poszlo aqua di gio. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
endriu potencjalny
|
Wysłany: Pon, 10 Wrz 2007, 19:16 Temat postu: |
|
|
plusem jest to ze na ubraniach zapach trzyma sie o wiele dluzej, tylko teraz nie wiadomo ile dac phero aby bylo dobrze...
Czekam za perfumami "le male" i znow jak przetestuje to opisze co i jak
Od paru dni sie zastanawiam czy idac do fryzjera pojsc na maxa i NPA i pheromax czy bardziej delikatniej i NPA i chikara hehe, tak czytam forum i nie moge sie zdecydowac :/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
endriu potencjalny
|
Wysłany: Wto, 25 Wrz 2007, 11:45 Temat postu: |
|
|
no i bylem u fryzjera z restawem NPA za uszami i chikara na szyi.
Kolejna rzecz jaka zauwazylem to dziwne zachowanie os kiedy mam feromony na sobie , pare razy zdarzylo mi sie ze poprostu lecialy za mna albo zblizaly sie do miejsca gdzie nalozylem fero - ale to na marginesie
ale wracajac do tematu:
po nalozeniu npa i chikara lekko psiknalem sie perfumami le male no i bylem zaskoczony....
pani ladnie usmiechnieta, gadka sie rozwinela tylko dlaczego tak sie denerwowala i byla rozkojarzaona .... hehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|