Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

NPA + PHX +Chikara
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gresiekk Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Sro, 29 Kwi 2009, 20:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coc jestem swierzym uzytkownikiem feromonow to wiem jak je stosowac i jak sie zachowac. Troche sie o tym naczytalem i wyciagnalem wnioski z wypowiedzi ludzi, ktorzy uzywaja ich od dluzszego czasu i nie wydaje mi sie, ze problem lezy w moim zachowaniu. Nie poddaje sie jeszcze, poeksperymentuje troche wiecej z tymi specyfikami z czystej ciekawosci i mam n adzieje, ze odkryje ich dzialanie choc moze sie to okazac bardzo trudne.

P.S.
Czy yko Ty jestes aktywny na tym forum? dziwne...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nowy

PostWysłany: Wto, 05 Maj 2009, 12:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra to w koncu moge powiedziec, ze cos zauwazylem. Wczoraj uzylem samej Chykary, przykrylem ja Givenchy wpadl do mnie kumpel chlapnelismy browara i kilka drinkow. Po jakims czasie zauwazylem, ze "obwachuje" pokoj w ktorym siedzielismy, nigdy tego nie robil. Nie zaliczam tego do pozytywnego dzsialania feromonow, poza tym obwachiwaniem nie zauwazylem nic szczegolnego a znam capa od 15 lat. W pewnym momencie zaczalem nawet czuc sie niezrecznie ale kontynuuje testy. Dzisiaj od rana uzylem Chikary 2 psiki i poszedlem do pracy, pogadalem z kilkoma ludzmi i nic. Po 3 godzinach dodalem 2 krople PHX i jeszcze jeden psik Chikary. Jedyne co zauwazylem, ze kolega z ktorym przyszlo mi pracowac robi sie czasami czerwony ale nic po za tym, zadnej zmiany w rozmowie, jakos bardziej przyjacielski tez nie byl. Teraz minely kolejne 3 godziny, dodam jeszcze krople PHX i psik Chikary a wieczorem napisze czy to cos dalo.
W dalszym ciagu nie zauwazylem nic szczegolnego ze strony kobiet, obsluga tez nigdzie nie jest milsza niz zazwyczaj.
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sro, 06 Maj 2009, 09:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zmienilem troche wczorajszy plan i postanowilem przesadzic z fero by sprawdzic czy uda mi sie zauwazyc negatywne skitki ich dzialania. Do dawki, ktora mialem juz na sobie (patrz wyzej) dodalem jeszcze 2 krople PHX i 2 aplikacje Chikary i... nic. Caly dzien jezdzilismy z kolega sluzbowym samochodem wiec mial okazje sie nawdychac i nic nie zauwazylem po zwiekszeniu dawki. Mysle, ze zrobil sie wczesniej czerwony bo sobie troche popracowal to wszystko. Dzis rano zastosowalem 2 aplikacje Chikary, przykrylem hugo bossem i nic jeszcze nie zauwazylem. Minely 3 godziny od aplikacji wiec zamierzam ponowic czynnosc i udac sie do biura gdzie przesiaduja kobitki, efekt opisze pozniej.
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sro, 06 Maj 2009, 15:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Efekt tak jak sie spodziewalem czyli zaden. Czy ktos jest w stanie powiedziec co jest nie tak?
Powrót do góry
slaszowaty Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax, The Edge, Chikara, NPA

PostWysłany: Sro, 06 Maj 2009, 18:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jestes przeferomonowany proste. Ja stosuje 1/4 psika pheromaxu. Na mnie to dziala super.
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sro, 06 Maj 2009, 18:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie czytasz uwaznie. Stosowalem rozne dawki, mniejsze i wieksze, raz specjalnie przedawkowalem by sprawdzicz czy da to jakis zauwazalny "efekt uboczny" i tez nic nie zauwazylem. Kiedy stosuje fero jestem czysty, pachnacy i usmiechniety a mimo to nie zauwazam nic ani po innych ani po sobie.
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Sro, 06 Maj 2009, 19:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

efektu ubocznego nie musi byc. Za to moze byc brak efektu. Poprobuj najpierw kazde z osobna i zobacz jaka bedzie odpowiednia dawka. Pozniej jak juz znajdziesz odpowiednia dawke to mozesz zaczac miksowac
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sro, 06 Maj 2009, 19:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Juz tak robilem... ale bede probowal dajej moze kiedys zadziala.
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Pią, 08 Maj 2009, 14:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Eureka!?
Wczoraj umowilem sie na pogaduche z kolezanka, uzylem pol kropli PHX na szyje, przykrylem hugo bossem szarym a na wlosy jedna aplikacje chikary. Na spotkaniu nic sie nie dzialo a przynajmniej nic specjalnego nie zauwazylem. Rozstalismy sie a ze mialem duzo pracy to siedzialem przy laptopie do 2 w nocy i nie mialem sil zeby zmyc z siebie fero. Poprostu padlem na lozko i zasnalem. Rano pobudka o 5:00 dotknalem wlosow i czulem nadal zapach chikary. Prace zaczalem o 6:00 i tu dziwy, wokol mnie grupka znajomych za ktorymi nie przepadam pogawedki sobie ucina ze mna, zarciki stroi. Koles z ktorym pracuje tez nadwyraz rozmowny sie zrobil a z regoly pol dnia nie mozemy na siebie patrzec. Gbor sprzedawca co to nigdy slowa nie baknal do mnie poza cena jaka musze zaplacic, dzis "dziendobry panu... dziekuje panu... dowidzenia panu...". Po raz pierwszy od kad kupilem fero wyraznie zauwazylem ich dzialanie.

Najdziwniejsze jest to, ze fero zaaplikowalem o 15:30 poprzedniego dnia. Zgodnie z ulotka substancje aktywne dawno juz powinny wyparowac. Dalej czuje zapach chikary na wlosach ale to juz chyba tylko perfum zostal a nie fero. Rozumiecie cos z tego?
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Pią, 08 Maj 2009, 14:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ci wytlumacze o co chodzi. Przedawkowujesz. Zaaplikowales za duzo feromonow. One sie dosc dlugo na ciele utrzymuja ale czesc z nich wyparowala do tego stopnia ze pozostala dawka odpowiednia. Sprobuj duzo mniejsze dawki ale np sam pheromax.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: