|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
m4rioo nowy
|
Wysłany: Nie, 14 Mar 2010, 02:13 Temat postu: |
|
|
wszystko ladnie pieknie ale skad mam wiedziec ze np dalem wlasnie 0.25 a nie np 0.5 ?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Nie, 14 Mar 2010, 05:02 Temat postu: |
|
|
I to jest właśnie wada atomizera NPA Teoretycznie jak zatkasz palcem atomzer i przechylisz buteleczkę to na palcu zostanie pół kropli. W praktyce atomizer zawsze jest wilgotny... Ja akurat najpierw miałem BTB, tam atomizer jest bardzo dobry i łatwo można zobaczyć ile to kropla. Musisz niestety robić to na wyczucie, albo jakoś ususzyć atomizer NPA (np chusteczką higieniczną) i spróbować zaaplikować pół kropli jak podałem na początku. Jak zobaczysz jaka to mniej więcej ilość to będziesz wiedział, żeby od niej wziąć jeszcze połowę (zakładając, że pół kropli to dla ciebie optymalna dawka, bo dla mnie już pół kropli to za dużo) _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m4rioo nowy
|
Wysłany: Nie, 14 Mar 2010, 16:47 Temat postu: |
|
|
| czyli jedno 'psikniecie' atomizera to za duzo ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prowokator  uzależniony
Sprawdzone: L&D, PHX, Perception, The Edge, Relationship Magic, NPA, Chikara
|
Wysłany: Nie, 14 Mar 2010, 16:59 Temat postu: |
|
|
| dla Ciebie moze byc za duzo, dla kogos innego za malo. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m4rioo nowy
|
Wysłany: Nie, 14 Mar 2010, 22:11 Temat postu: |
|
|
widze ze to bedzie wymagalo duzo prob zeby zalapac ile potrzebne ale myslalem ze to jak z kazdymi perfumami, 4 czy 5 'psikniec' trzeba a tu sie dowiaduje ze 1 to moze byc juz duzo no a jesli chodzi o zmieszanie npa i phx to w jakich proporcjach najlepiej ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Nie, 14 Mar 2010, 22:34 Temat postu: |
|
|
W odpowiednich, a jakie są to przetestuj na sobie. Ostatnio w jakimś poście Kruk opisał o ile zmniejszyć standardową dawkę, żeby było mniej więcej dobrze, ale Ty nawet swojej dawki nie znasz, więc radzę zacząć od tego. Miksy zostaw na później. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m4rioo nowy
|
Wysłany: Pon, 15 Mar 2010, 18:59 Temat postu: |
|
|
| rozsmarowac palcem na szyi czy moze gdzies indziej ? Trzeba przykryc jakims innym perfumem ? ile sie utrzymuje czyli np ile przed planowanym dzialaniem sie psiknac ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Pon, 15 Mar 2010, 21:31 Temat postu: |
|
|
To wszystko już było, przeszukaj forum a dowiesz się przy okazji znacznie więcej. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Disaster  nowy
Sprawdzone: NPA- testy
|
Wysłany: Wto, 16 Mar 2010, 21:11 Temat postu: |
|
|
Kolejne testy NPA:
- w szkole kilka małych spojrzeń- nic specjalnego
- byłem dzisiaj u fryzjera (albo raczej fryzjerki ) i również nic specjalnego nie zauważyłem.
Jedyne co mnie zastanawia to fakt, że mojej mamie to śmierdzi, a jak dałem koleżance, żeby oceniła zapach (nie mówiłem jej o fero), to powiedziała, że bardzo ładnie pachnie...
No nic, nie poddam się i próbuję do upadłego  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Sro, 17 Mar 2010, 10:11 Temat postu: |
|
|
disaster ja to zawsze tlumaczylem sobie tak twoje naturalne fero matka zna od twoich pieluch, przyzwyczaiła sie twoj zapach mowi jej moje kochane dziecko, a tu nagle wyskakuje jej jakis nowy nieznany wczesniej "zapach " fero to chyba jasne ze jej smierdzi, spsykaj delikatnie jakis koszulek taty i zerknij na reakcje mamy  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Disaster  nowy
|
Wysłany: Czw, 08 Kwi 2010, 16:00 Temat postu: |
|
|
| próbowałem już różnych dawek i npa naprawde nic mi nie daje... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Czw, 08 Kwi 2010, 16:36 Temat postu: |
|
|
Nie poddawaj się tak łatwo, spróbuj jeszcze i jeśli nic z tego to odeślij. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Disaster  nowy
|
Wysłany: Pią, 23 Kwi 2010, 20:53 Temat postu: |
|
|
Ludzie co ja dzisiaj przezyłem to się przeraziłem że hej.
Dzisiaj w szkole robiłem zdjęcia na turnieju siatkówki. Pod koniec rozgrywek była przerwa, więc poszlismi z kumplami legnąć się na materace na hali. Leżymy i sobie gadamy i nagle podchodzi jakiś kolo i mówi do mnie, że chciałby zobaczyć zdjęcia, to ja mu mówię, żeby siadał i zaraz mu aparat wyciągnę. Ten skubaniec się położył koło mnie i zaczął się podejrzanie przybliżać! Burak zaczął mnie wąchać i myślałem, że mu rozwalę czache na miejscu! Nałożyłem może 0.5 kropli NPA...
Takiej akcji jeszcze nie przeżyłem, mam nadzieje, że nie przezyje podobnej więcej i wam również nie życzę czegoś takiego. Jeśli feromony mają mi przyciągać pedałów to ja serdecznie dziękuję za takie coś! Trzeba było zobaczyć reakcje kumpli... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Pią, 23 Kwi 2010, 21:24 Temat postu: |
|
|
Wyluzuj, to też człowiek. Raczej zapytaj siebie - po cholere aplikowałeś NPA jak miałeś spędzać cały czas z facetami NPA na facetów to tylko do jakichś sportowych pojedynków, i to najlepiej typu zapasy, sztuki walki. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Disaster  nowy
|
Wysłany: Nie, 25 Kwi 2010, 08:26 Temat postu: |
|
|
| Aplikowałem, bo jeszcze kilka dziewczyn miało dojść, ale że turniej odbywał się w czasie lekcji to zrezygnowały. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|