Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

NPA, próbka PHX i perfumy...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
afrin
nowy

PostWysłany: Sob, 26 Cze 2010, 10:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe może sie walnąłeś i kupiłeś NPA dla kobitek? Very Happy a tak serio to ja pierw kupiłem NPA i wg mnie działało ale niedawno kumpel kupił PHX oxytocin i się podzielił na testy Smile od może 3 dni testuje i jedyne co widzę to podenerwowanie na sobie i innych niezależne od dawki hehe a jak użyłem tego i ja i on i poszliśmy w plener na piwko to cały czas jeden na drugiego jak pies z kotem Very Happy mało sie nie praliśmy pare razy w zasadzie o nic xD
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: