Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

NPA, próbka PHX i perfumy...
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Disaster Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: NPA- testy

PostWysłany: Pon, 08 Mar 2010, 21:43    Temat postu: NPA, próbka PHX i perfumy... Odpowiedz z cytatem

Witam!
Jak widzicie jestem nowy na forum. Przeczytałem większość tematów i jestem pod dużym wrażeniem jak potrafią działać feromony. Postanowiłem, że skuszę się na NPA i próbkę PHX. Jutro ma dojść paczka. Mam jednak mieszane uczucia, ponieważ jedni piszą, że fero działają, a inni, że to ściema... Tak czy inaczej ryzykuję, nic nie tracę, a kasa tak bardzo się nie liczy. Mam nadzieję, że będę miło zaskoczony Smile Tutaj chciałbym zadać pytanie odnośnie perfum. Otóż kupiłem niedawno Tonino Lamborghini Mitico. Zapłaciłem za nie zaledwie 60zł. Myślicie, że to dobry wybór? Były one dosyć tanie i boję się troszkę, że feromony mogą się szybko przez nie przebić... Ewentualnie mogę jeszcze kupić Lacoste Essential. Dodam tylko, że mam 16 lat.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Wto, 09 Mar 2010, 01:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fero działają tylko trzeba wiedzieć czego od nich oczekiwać i jak je aplikować. A potem nauczyć się to wykorzystywać. Niestety wymaga to większego poziomu intelektualnego niż "nasmaruje sie i wyjde na miasto poruc*ać" więc część osób jest zawiedziona Wink
Ludzie używają jeszcze tańszych perfum. Z tego co pamiętam to Torino ktoś sobie chwalił. To żadna różnica czym się popsikasz, byleby było czuć bardziej zapach perfum niż feromonów. Wybór marki, zapachu itp. zależy od Ciebie.
3. BTB
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Wto, 09 Mar 2010, 19:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja oczekuję przede wszystkim zmiany w sobie samym. Chcę mieć trochę więcej pewności siebie oraz innego, lepszego spojrzenia ludzi na mnie.
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Wto, 09 Mar 2010, 21:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NPA
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 10 Mar 2010, 08:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ponoć NPA a z własnego doświadczenia to powiem Ci, że BTB. Zależy od Twojego charakteru. Ja np. naturalnie jestem bezczelny, sarkastyczny, nie umiem okazywać sympatii komuś kto mi zalazł za skórę. Jak do tego jeszcze się posmaruję NPA to czuję jakby ludzie się mnie bali a sam zachowuję się jakbym np. przedawkował kofeinę, czyli nerwowość, niepokój, zamknięcie w sobie. Ale pewnie daję za dużo (choć nie wiem, jak pół kropli to może być za dużo Wink ), nie testowałem jeszcze NPA na szerszą skalę bo po prostu się go trochę boję Wink
3. BTB
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 10 Mar 2010, 15:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kruk napisał:
Ponoć NPA a z własnego doświadczenia to powiem Ci, że BTB. Zależy od Twojego charakteru. Ja np. naturalnie jestem bezczelny, sarkastyczny, nie umiem okazywać sympatii komuś kto mi zalazł za skórę. Jak do tego jeszcze się posmaruję NPA to czuję jakby ludzie się mnie bali a sam zachowuję się jakbym np. przedawkował kofeinę, czyli nerwowość, niepokój, zamknięcie w sobie. Ale pewnie daję za dużo (choć nie wiem, jak pół kropli to może być za dużo Wink ), nie testowałem jeszcze NPA na szerszą skalę bo po prostu się go trochę boję Wink

Ja NPA smaruję się pod nosem, przechyl na pół otwartą buteleczkę żeby nawilżył się wierzch i dotnij się tym. Nic więcej nie trzeba - przynajmniej dla mnie.
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sro, 10 Mar 2010, 19:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Paczka dostarła, smród okropny Very Happy Jutro zaczynamy taniec Smile No i trzeba pochwalić solidną obsługę Smile
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Czw, 11 Mar 2010, 18:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pierwsze wrażenia po samym NPA: matka mi powiedziała, ze moje perfumy tak smierdzialy, ze czuła to przez cały czas w pracy (zaaplikowałem moze w sumie 1 krople na szyje, nadgarstki i pod nos oraz przykryłem to Tonino Lamborghini Mitico). W szkole 1 dziewczyna jakos sie nade mną dziwnie nachylała, że niby w torbie czegoś szuka i jednoczescie czułem mocno przyłożoną jej nogę do mojej nogi. Wiem, że po 1 dniu to raczej może mi sie to tylko wydawac, ale wczesniej tak nie bylo... Będę próbował zwiększyc dawkę o 0.5 kropli (mam nadzieję, że mi matka nie zwariuje Very Happy). Jakby nie było, zapach fero z perfumami bardzo mi sie spodobał, tak jakby sie uzalezniłem, bo co chwile przykladałem nadgarstki pod nos zeby sie nawąchać Smile
Powrót do góry
miketg84 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge

PostWysłany: Czw, 11 Mar 2010, 21:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to bravo Smile . Moim zdaniem na razie nie zwiekszaj dawki o 0,5 kropli tylko dalej testuj z tą dawką dopiero po tygodniu spróbuj zwiększyć dawke . Pamiętaj , że fero należy tak aplikować abys ty i inni czuli sie dobrze . Pamiętam raz gdy jechałem autobusem to walnąłem 1 psik PHX z flakonu i 0,5 kropli NPA to ludzie bali sie na mnie spojrzeć albo im śmierdziałem . No cóż człowiek na własnych błędach się uczy Very Happy
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sob, 13 Mar 2010, 14:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od tego jest forum, żeby się uczyć na cudzych Wink
Powrót do góry
farjestad Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: be2easy

PostWysłany: Sob, 13 Mar 2010, 15:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

disaster aplikuj w kiblu przed lekcjami zanim wrocisz na chate wywietrzeje i matke masz z głowy Wink
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sob, 13 Mar 2010, 18:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tylko że ona jak wróci z roboty to bez przerwy mi truje, że to jej tak wali, że aż głowa ją boli Very Happy
Drugi dzień testów- zero efektów. Spróbuję zmniejszyć trochę dawkę, czytałem gdzieś tu, że w większości przypadków brak jakichkolwiek efektów jest spowodowany zbyt dużą dawka, a niekoniecznie zbyt małą Wink
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sob, 13 Mar 2010, 20:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skoro mamuśkę głowa boli to przedawkowałeś.
Powrót do góry
m4rioo
nowy

PostWysłany: Nie, 14 Mar 2010, 01:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja tak jak przedmowca zamowilem npa i testem phx. Czytalem troche to forum i znalazlem kilka tematow w ktorych ludzie pisza ze dobrze jest zmieszac te dwa produkty. Ma moze ktos jakis przepis w jakich najlepszych proporcjach je zmieszac ? (co myslicie o polaczeniu pozniej z Calvin Klein Euphoria?). Jak odmierzac to 0.5 kropli itp itd ? bo jeszcze nawet nie wiem jak ta buteleczka npa wyglada ? mam brac te krople na palec i smarowac czy jak ? Sory ze az tyle pytan ale jestem nowy i chce sie troche dowiedziec jak stosowac zanim paczka sie pojawi w domu. I ile to jest normalna dawka np npa ? jedno psiukniecie atomizera czy zwilzenie palca i wtarcie w szyje ? (lub inne miejsce, jak jest jakies lepsze to jakie?)

Ostatnio zmieniony przez m4rioo dnia Nie, 14 Mar 2010, 02:35, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Nie, 14 Mar 2010, 01:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pierwsza zasada miksowania - używaj o połowę mniejszych dawek niż gdybyś stosował każdy z tych feromonów osobno. Jeśli np. kropla PHX się u ciebie dobrze sprawdza i pół kropli NPA to do miksu dajesz pół kropli PHX i 0.25 NPA.

Butelka NPA ma atomizer, trudny w obsłudze ale do tak małych dawek wystarczy zwilżyć palec.
3. BTB
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do: