Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

NPA & PRÓBKA PHX - testy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
messt Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY

PostWysłany: Wto, 10 Lis 2009, 20:11    Temat postu: NPA & PRÓBKA PHX - testy Odpowiedz z cytatem

Witam,

Ostatnio stałem się posiadaczem NPA oraz próbki PHX, chciałbym dowiedzieć się od was Smile czyli ekspertów hehe w jakie miejsce najlepiej wcierać feromony. Dziś przeszedlem chrzest bojowy, czytałem że za pierwszym razem nie należy robić mixów a jedynie testować oddzielnie feromony. Przesunąłem 2 x patyczkiem od phx po nadgarstku jednym i drugim a później roztarłem razem i wtarłem w okolice szyi(za uszami). Następnie przechyliłem buteleczkę NPA by zwilżyć palec i nałożyłem (tzw pól kropli) pod nos oraz na jabłko Adama. Wszystko zamaskowałem czerwonym farenhajtem. Moje pytanie brzmi teraz tak/a raczej pytania: Nie zauważyłem żadnej widocznej różnicy oprócz paru ciekawych spojrzeń w moja stronę - może skutkiem tego było ze przebywałem dzisiaj na dworze zanim znalazłem się w zamkniętym pomieszczeniu z godzinę na dworze i feromony mogły osłabnąć? Kolejne moje pytanie dotyczy maskowania, czy można się psikać do woli normalnym perfumami czy trzeba nałożyć tylko określona dawkę? Czy teraz próbować z jednym produktem np NPA by wychwycić odpowiednią dla mnie dawkę a później dopiero zabrać się za phx? Wiem że temat ten zapewne się już powtarzał i nie jestem do końca pewny czy wybrałem dobry dział. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Pozdrawiam

P.S Swoją drogą patyczek dołączony do próbki phx wydaje mi się że na nosi znikome ilości feromonu na skórę, czy lepiej spróbować jak w przypadku NPA z przechyleniem buteleczki przy skórze i wtarciem?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Justyna Dembska Płeć:Kobieta
potencjalny

PostWysłany: Czw, 12 Lis 2009, 11:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie,

Co do nanoszenia feromonów to najlepiej robić to w sposób najwygodniejszy dla użytkownika. Może Pan nanosić produkt Pheromax albo za pomocą załączonego patyczka albo przechylać tak jak aplikuje się np. NPA. Wybór rodzaju aplikacji należy do Pana. Ważne jest aby dobrał Pan odpowiednią dawkę, a sposób aplikacji zależy od użytkownika.

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
marsman
nowy

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Nie, 15 Lis 2009, 16:45    Temat postu: Re: NPA & PRÓBKA PHX - testy Odpowiedz z cytatem

messt napisał:
patyczek dołączony do próbki phx wydaje mi się że na nosi znikome ilości feromonu na skórę

które mogą okazać się wystarczające Smile
mając próbke robiłem tak że przchylałem ten pojemniczek tak że cały patyczek był zwilżony i tym co tam było się przecierałem. taka ilośc już działała. jak coś zawsze możesz czynność powtórzyć ale jak już w którymś temacie było-więcej nie znaczy lepiej Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: