|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
2szarozielone  nowy
|
Wysłany: Nie, 22 Sie 2010, 11:49 Temat postu: NPA proszę o porady. |
|
|
Kupiłam w kwietniu feromony BTB i faktycznie, czułam zauważalną różnice "przed" i "po" ich użyciu, większe zainteresowanie. Skończyły mi się i postanowiłam wybrać coś innego, padło na NPA no i niestety ale tutaj wielkie rozczarowanie. Nie dość, że śmierdzą i to moim zdaniem potem, to w dodatku cieżko jest ukryć nawet używając bardzo słodkich perfum, w moim przypadku były to Burberry, Brit. ale i inne...
No i do rzeczy, efekty zerowe, nie wiem, może źle je aplikuję. Używałam od 1-2 kropel za uszy. Testuje je od miesiąca. Czy mogę wobec tego zwiększyć dawkę? Nie chce żeby feromony sie zmarnowały a być może robie coś nie tak... prosze o rady.. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Nie, 22 Sie 2010, 17:44 Temat postu: |
|
|
Wręcz przeciwnie - zmniejsz dawke. NPA są bardzo mocno stężone, poza tym jest lato i feromony intensywniej parują ze skóry wobec czego ich działanie jest większe tak jakby więcej ich nałożony. Spróbuj tylko zwilżać palec o dozownik i tym się traktować.
Jest też opcja, że NPA po prostu nie są dla Ciebie... W moim przypadku też NPA sprawdza się raczej średnio. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
2szarozielone  nowy
|
Wysłany: Nie, 22 Sie 2010, 19:18 Temat postu: |
|
|
Wobec tego zmniejszę dawkę, zobaczymy co z tego wyjdzie;)
dzięki za odpowiedz! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Pon, 23 Sie 2010, 09:13 Temat postu: |
|
|
1-2 krople chodząca bomba, chociaż z damskim NPA pewnie jest nieco inaczej... _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|