Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

NPA - pytanie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
XvTvX Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Pon, 11 Sty 2010, 18:25    Temat postu: NPA - pytanie Odpowiedz z cytatem

Siema, mam zamiar kupić sobie 1 flakon NPA(5ml). Mam teraz dylemat jakich perfum do nich używać. Mam kilka propozycji:
-Bulgari Aqua Pour Homme
-Puma Jamaica
-STR8

Co wy mi polecicie?? Myślałem też otym żeby te 5ml poprostu wlać do jakiegoś perfumu i go używać. Wyrażajcie swoje opinie na ten temat ;D
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
messt Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY

PostWysłany: Pon, 11 Sty 2010, 18:41    Temat postu: Re: NPA - pytanie Odpowiedz z cytatem

XvTvX napisał:
Siema, mam zamiar kupić sobie 1 flakon NPA(5ml). Mam teraz dylemat jakich perfum do nich używać. Mam kilka propozycji:
-Bulgari Aqua Pour Homme
-Puma Jamaica
-STR8

Co wy mi polecicie?? Myślałem też otym żeby te 5ml poprostu wlać do jakiegoś perfumu i go używać. Wyrażajcie swoje opinie na ten temat ;D

Zalezy jaki Ci sie najbardziej podoba. Byl juz temat o tym czym przykrywac fero mozna wlasciwie kazdy zapachem. Ale przy jakims tanszym ktory nie utrzymuje sie tak dlugo fero moze sie szybciej przebic i bedziesz zmuszony sie jeszcze popsikac. Nie rozcienczalem nigdy npa ale na forum byla taka osoba wiec czekaj moze sie wypowie Wink wazne zebys Ty czul sie dobrze z tym zapachem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
farjestad Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: be2easy

PostWysłany: Wto, 12 Sty 2010, 13:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moim zdaniu fero po rozcienczeniu traca "kopa" ale to moja opinia na podstawie moich obserwacji
Powrót do góry
koles Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: NPA, PHX,

PostWysłany: Wto, 12 Sty 2010, 20:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ostatnio silnie szukałem i bylo gdzies na forum w jakich proporcjach rocienczyc NPA z perfumem, aby otrzymac takie pseudo EDGE,
ja osobiscie kminilem z PHX do probki 1ml perfumu dodoawalem tak okolo 0,2ml PHX.. fajnie to wyszlo, z NPA kosiaz na kosiazami jesli chodzi o zapach, nie potrafie dobrac dawki.. mianowicie 1ml perfuma i tak 0,2ml NPA i wychodzi nie przyjemny zapach.. Shocked
moze to wina perfum??
uzywalem Laury biagiotti roma umo, i escada sentiment..

jasli ktos ma cos nowego to niech da zanc
pozdrawiam
Powrót do góry
XvTvX Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Sro, 13 Sty 2010, 18:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no dobra, czyli nie rozcieńczać ?? To napiszcie mi chociaż który perfum mam używać do tego npa;p
Powrót do góry
Ryży Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: BTB, NPA

PostWysłany: Sro, 13 Sty 2010, 18:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

używaj tych które lubisz. zresztą jest temat o perfumach o tutaj... http://ferum.pl/perfumy-do-przykrywania-feromonow-t947.html
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Czw, 14 Sty 2010, 06:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przykrywając jamaicą możesz uzyskać zapach podobny do chikary, ale ja kupiłem aftershave'a, który jest strasznie ulotny i do przykrywania się nie nadaje.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
beton23 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Pon, 08 Lut 2010, 19:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie czy bede wiedział sam po sobie ze przedawkowalem np:po zapodaniu powiedzmy czuje sie taki podekscytowany w lekkim napieciu czy to oznacze ze jest dobrze czy ze przedawkowalem a moze tez nie ma na to reguły. bo nie zawsze to czuje ale czasem tak, przy tych samych raczej tych samych dawkach. przepraszam ze sie podpinam pod temat. Dodam jeszcze ze po zapachu raczej nie poczuje poniewaz NPA w połączeniu z nawet małą ileoscia perfumu ma dla mnie piękny zapach ale tylko z perfumem samo tez nie jest złe.
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Pon, 08 Lut 2010, 19:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może być, że przedawkujesz i będziesz czuł się ok, ale dla innych to będzie zdecydowanie za dużo. Może być tak, że poczujesz to bardziej na sobie niż na innych. Zazwyczaj to beznadziejny nastrój i ból głowy. Ja miałem też lekkie stany depresyjne.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Pon, 08 Lut 2010, 20:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jak przedawkuję to czuję się otępiały, zamiast rozmowności jest wycofanie, nie potrafię dostroić się do rzeczywistości i ludzi wokół, nie wiem co powiedzieć, nie panuję nad gestami i mową ciała... Jednym słowem dupa Razz Czasem ból głowy ale tylko na samym początku.
3. BTB
Powrót do góry
beton23 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Sob, 13 Mar 2010, 09:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze pytanie mam a czy moze byc tak ze przedawkuje a nie bede o tym wiedział tzn nie bedzie zadnych objaw typu bol głowy czy beznadziejny stan samopoczucia itd i bede sie czuł dobrze?
Powrót do góry
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Sob, 13 Mar 2010, 09:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak. Ale zobaczysz negatywne reakcje ze strony otoczenia (lub ich brak). Pamiętaj, że w 90% przypadków negatywne reakcje lub brak reakcji to wynik ZBYT DUŻEJ dawki a nie zbyt małej.
3. BTB
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: