Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

NPA... ?!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
SsX
nowy

PostWysłany: Czw, 11 Lut 2010, 21:05    Temat postu: NPA... ?! Odpowiedz z cytatem

ja uzywam NPA ale jakios dziwnie na mnie dziala...
1 raz gdy uzylem przechylilem buteleczke przutykajac palcem tak jak preferowali zeby to robic 1 raz nie odczulemzadnych efektow na sobie lecz rozmowy z innymi sie kleily dobrze sami zagadywali itp...
po kilku razach sprawdzilem wieksza dawke 2 przechylenia buteleczki
efekty duzo lepsze ale tylko na mnie czulem sie swobodniej, kontrolowalem kazda sytuacje... lecz inne osoby nie reagowaly juz tak jak przy slabszej dawce... tzn. tak jakbym nie mial fero na sobie...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Pią, 12 Lut 2010, 12:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdzie posmarowałeś się nim? Następnym razem spróbuj pod nos, na moją własną osobę fero działa mocniej jak wypiję. Tak jakby alkohol potęgował działanie Wink
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
beton23 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Pią, 12 Lut 2010, 16:35    Temat postu: Re: NPA... ?! Odpowiedz z cytatem

SsX napisał:
ja uzywam NPA ale jakios dziwnie na mnie dziala...
1 raz gdy uzylem przechylilem buteleczke przutykajac palcem tak jak preferowali zeby to robic 1 raz nie odczulemzadnych efektow na sobie lecz rozmowy z innymi sie kleily dobrze sami zagadywali itp...
po kilku razach sprawdzilem wieksza dawke 2 przechylenia buteleczki
efekty duzo lepsze ale tylko na mnie czulem sie swobodniej, kontrolowalem kazda sytuacje... lecz inne osoby nie reagowaly juz tak jak przy slabszej dawce... tzn. tak jakbym nie mial fero na sobie...

Mam pytanie na jak dlugo przechylasz buteleczke? i jak przytykasz palcem to czy przyciskasz go tak do dozownika ze nic nie wyleci bokiem? tzn szczelnie? Ja zauwazyłem ze czym dłuzej trzymasz przechyloną buteleczke tym wiecej fero skropnie na paledc i sam juz nie wiem jakiej dawki uzywam.
Powrót do góry
miketg84 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge

PostWysłany: Pią, 12 Lut 2010, 17:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja przed użyciem NPA zawsze wstrząsam 2x buteleczką przykładam palec do dozownika przechylam i zaraz nakładam pod nos lub na włosy zwłaszcza teraz gdy jest zima pod nos nie opłaca się . Dłuższe przetrzymywanie palcem nie ma sensu dlatego , że większa ilość fero wylatuje na palec a NPA to mocne fero bo zawiera wiecej Androstenonu i ma większe stężenie no i strasznie śmierdzi Twisted Evil Jak nakładam NPA to nie wiem dlaczego ale przez 3 minuty chce mi sie śmiać i mam uśmiech na twarzy Very Happy
Powrót do góry
miketg84 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge

PostWysłany: Pią, 12 Lut 2010, 17:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a i jeszcze jedno zauważyłem , że NPA działa na młode laski . Gdy używałem samego PHX to miałem 4 sytuacje ,że tylko kobiety 30 -40 na mnie były zapatrzone jak w posąg ale to nie jest regułą dlatego ja wole mixy bo zawsze oba produkty mogą się wspomóc Very Happy
Powrót do góry
SsX
nowy

PostWysłany: Pią, 12 Lut 2010, 17:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

^.- nom ja npa z phx mixuje jak narazie ;] a jezeli chodzi o dozowanie npa to zatykam cały dozownik paluchem Razz przechylamna pol sekundy i daje to za uszy ;p potem jak juz fero za uszami palcem zcieram po dozowniku dookola i daje pod nos tak mniej wiecej tego teraz uzywam i powiem wam ze npa jest jak narazie dla mnie najlepszym fero bo po nim zauwazylem znaczace zmiany phx jecsze nie p[rzynioslo zauwazalnych efektow ;p jak do tej pory
Powrót do góry
farjestad Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: be2easy

PostWysłany: Sob, 13 Lut 2010, 12:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

miketg84 napisał:
Jak nakładam NPA to nie wiem dlaczego ale przez 3 minuty chce mi sie śmiać i mam uśmiech na twarzy Very Happy

nie tylko ty ja tez mam efekt "hihoczącej nie wiadomo z czego blondynki" no ale trwa to dłuzej u mnie i odpala sie niewiadomo kiedy.
Powrót do góry
messt Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY

PostWysłany: Sob, 13 Lut 2010, 13:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

farjestad napisał:
miketg84 napisał:
Jak nakładam NPA to nie wiem dlaczego ale przez 3 minuty chce mi sie śmiać i mam uśmiech na twarzy :D

nie tylko ty ja tez mam efekt "hihoczącej nie wiadomo z czego blondynki" no ale trwa to dłuzej u mnie i odpala sie niewiadomo kiedy.

U mnie dziala po okolo 10-20 minutach i utrzymuje sie przez okolo godzine az o tym nie zapomne. Swietne rozwiazanie jak czlowiek jest ostro spiety przed jakims spotkaniem, rozmowa o prace czy cus bo doskonale przynajmniej w moim przypadku odpreza hehe :)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
lucas Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB

PostWysłany: Czw, 22 Kwi 2010, 20:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na mnie npa działa nawet fajnie,staję się po nim pewniejszy siebie i bardziej wesoły, również zauważyłem że więcej kobiet się na mnie patrzy ale jednak wole phx gdyż po nim zauważam dużo lepsze efekty niż w przypadku npa.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: