|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
puma24 nowy
|
Wysłany: Sro, 16 Sie 2006, 16:18 Temat postu: NPA |
|
|
Ostatnio kupiłem sobie ten nowy produkt i jest on moim zdaniem lepszy od pheromax,przekonałem się o jego działaniu stosując pierwszy raz na testy.Było to na weselu,byłem z dziewczyną która tańczyla z gościem a ja sobiew siedziałem sam na krzesełku a tu nagle dosiadła się jakaśnieznajoma dziewczyna i przedstawiła się i mnie poprosiła do tańca byłem naprawde w szoku jestem pod wrażeniem tego produktu, a faceci za każdym razem pytali czy mogą zatańczyć z moją czuli respekt.polecam ten produkt!!!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Sro, 16 Sie 2006, 16:40 Temat postu: |
|
|
hmm od razu nie mozesz tak mowic,przeciez to byl tylko taniec,lepiej dluzej testuj to zobaczysz wyrazniejsze.A co nie wierzysz ze bez feromonow zadna dziewczyna do Ciebie by nie podeszla
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Sro, 16 Sie 2006, 17:09 Temat postu: |
|
|
A miałeś wcześniej jakieś przygody? Bo napisałeś, że jest lepszy od Pheromaxu, więc musiałeś go wcześniej uzywac. Jak działał? Były jakieś śmieszne/ciekawe podobne sytuacje? _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sro, 16 Sie 2006, 17:36 Temat postu: |
|
|
| simon_85 napisał: | hmm od razu nie mozesz tak mowic,przeciez to byl tylko taniec,lepiej dluzej testuj to zobaczysz wyrazniejsze.A co nie wierzysz ze bez feromonow zadna dziewczyna do Ciebie by nie podeszla
|
Właśnie, jak to mówię- i bez feromonów ludzie się kochają!
Po jednym razie nie powinno się wydawać wniosków, opinii.
| Sephiroth napisał: | | A miałeś wcześniej jakieś przygody? Bo napisałeś, że jest lepszy od Pheromaxu, więc musiałeś go wcześniej uzywac. Jak działał? Były jakieś śmieszne/ciekawe podobne sytuacje? |
O tak! Było coś ciekawego? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
puma24 nowy
|
Wysłany: Sro, 30 Sie 2006, 16:43 Temat postu: |
|
|
| Tak to prawda ludzie kochają się bez feromonów,ale ja testowałem ostatnio znów i na dyskotece zagadywała do mnie nieznana mi dziewcZyna ale widząc że moja idzie odeszła.A jezeli chodzi o pheromax to można dzięki niemu podrywać ale trzeba najpierw samemu zagadać. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sro, 30 Sie 2006, 20:43 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem waro samemu zagadywać- owszem, jest może trochę stresu, ale jest niesamowita satysfakcja, jeśli JĄ zdobędziesz.
A po Pheromaxie dziewczyny same do Ciebie nie zagadują/zagadywały?
I czy czujesz pobudzenie? Prawdopodobne efekty stosowania feromonów? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|