Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

NPA

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
puma24
nowy

PostWysłany: Sro, 16 Sie 2006, 16:18    Temat postu: NPA Odpowiedz z cytatem

Ostatnio kupiłem sobie ten nowy produkt i jest on moim zdaniem lepszy od pheromax,przekonałem się o jego działaniu stosując pierwszy raz na testy.Było to na weselu,byłem z dziewczyną która tańczyla z gościem a ja sobiew siedziałem sam na krzesełku a tu nagle dosiadła się jakaśnieznajoma dziewczyna i przedstawiła się i mnie poprosiła do tańca byłem naprawde w szoku jestem pod wrażeniem tego produktu, a faceci za każdym razem pytali czy mogą zatańczyć z moją czuli respekt.polecam ten produkt!!! Shocked
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Sro, 16 Sie 2006, 16:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmm od razu nie mozesz tak mowic,przeciez to byl tylko taniec,lepiej dluzej testuj to zobaczysz wyrazniejsze.A co nie wierzysz ze bez feromonow zadna dziewczyna do Ciebie by nie podeszla Question Question

Pozdrawiam
Powrót do góry
Sephiroth
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara

PostWysłany: Sro, 16 Sie 2006, 17:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A miałeś wcześniej jakieś przygody? Bo napisałeś, że jest lepszy od Pheromaxu, więc musiałeś go wcześniej uzywac. Jak działał? Były jakieś śmieszne/ciekawe podobne sytuacje?

i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D
Powrót do góry
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Sro, 16 Sie 2006, 17:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

simon_85 napisał:
hmm od razu nie mozesz tak mowic,przeciez to byl tylko taniec,lepiej dluzej testuj to zobaczysz wyrazniejsze.A co nie wierzysz ze bez feromonow zadna dziewczyna do Ciebie by nie podeszla Question Question

Właśnie, jak to mówię- i bez feromonów ludzie się kochają!
Po jednym razie nie powinno się wydawać wniosków, opinii.

Sephiroth napisał:
A miałeś wcześniej jakieś przygody? Bo napisałeś, że jest lepszy od Pheromaxu, więc musiałeś go wcześniej uzywac. Jak działał? Były jakieś śmieszne/ciekawe podobne sytuacje?

O tak! Było coś ciekawego?

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
puma24
nowy

PostWysłany: Sro, 30 Sie 2006, 16:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak to prawda ludzie kochają się bez feromonów,ale ja testowałem ostatnio znów i na dyskotece zagadywała do mnie nieznana mi dziewcZyna ale widząc że moja idzie odeszła.A jezeli chodzi o pheromax to można dzięki niemu podrywać ale trzeba najpierw samemu zagadać.
Powrót do góry
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Sro, 30 Sie 2006, 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem waro samemu zagadywać- owszem, jest może trochę stresu, ale jest niesamowita satysfakcja, jeśli JĄ zdobędziesz.

A po Pheromaxie dziewczyny same do Ciebie nie zagadują/zagadywały?

I czy czujesz pobudzenie? Prawdopodobne efekty stosowania feromonów?

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: