Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
Wysłany: Pią, 13 Lip 2007, 16:52 Temat postu: NPA
Witam
Mam pytanie ja pheromax uzywam tylko na dyskoteki bo na codzien jest za bardzo agresywny... Bynajmniej to zauwazyłem no chyba ze trafie na bardzo rozrywkowa dziewczynę to wtedy cos podziała.Chciałem miec cos na co dzien łagodnego wiec kupiłem BTB ale sie nie sprawdziło.Chikara sie u mnie sprawdziła ale nie odpowiada mi jej aplikacja i to ze jest perfumowana wiec odpada.Chciałem sie zapytac o NPA czy na co dzien bedzie zły czy ok?? _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!!
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
Wysłany: Nie, 15 Lip 2007, 14:04 Temat postu:
no coz wielkie dzieki za odpowiedź.A chciałem sie zapytac czy NPA nie jest zbyt agresywne.Jesli bede miał na co dzien jakie moze byc zachowanie kobiet wobec mnie??Czy bedzie zainteresowanie z ich strony?? _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!!
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
Wysłany: Pon, 23 Lip 2007, 16:01 Temat postu:
Zdecydowanie tak. Ja stosuję na co dzień Chikarę i dodatkowo NPA, gdy potrzebuję dodatkowego kopa adrenaliny i pewności siebie. _________________ Otwórz oczy: haszu.com