Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

NPA testy
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MikeyxXx Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Czw, 08 Maj 2008, 17:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki za odpowiedź będe testował i zobaczę co z tego wyniknie Very Happy
Podziele się z wami moimi spostrzeżeniami .
Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
omega
nowy

PostWysłany: Nie, 11 Maj 2008, 10:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oto moje dalsze spostrzeżenia.

Zrobiłem mieszanke BTB+ PHX+NA i testowałem na kochance. Nestety efekt był żaden. Byłem bardzo rozczarowany.
Natomiast kiedy wracałem od niej zaskoczyła mnie sytuacja z policja. Zatrzymali mnie to kontroli. Jakoś tak wszystko przebiegło zę zamieniłem z policjantem kilka słów, nawet nie chciał ode mnie prawa jazdy ani dowodu rejestracyjnego do kontroli. Cos do niego mówiłem , niezbyt mądrego i odkrywczego wydaje mi sie a on nie bardzo wiedział co ma zrobić, pożegnał sie i puścił mnie Smile . Naprawde byłem zaskoczony, zwłaszcza ze śmierdziałęm PHX, a wielu tutaj na forum twierdzi ze wywołuje on agresje u innych męzczyzn.
Powrót do góry
MikeyxXx Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Nie, 11 Maj 2008, 11:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam :

Pierwsze spostrzeżenie ---> btb + npa - po pierwszym użyciu nie widziałem żadnych reakcji ze strony innych do czasu kiedy byłem w pracy i dwie kobiety zaczeły nawijać do mnie. Dziwna rzecz - przekrzykiwały się i cały czas coś mówiły . W zasadzie temat mnie nie interesował ale zachowanie było bardzo dziwne z ich strony.

Drugim spostrzeżeniem było to , że moja druga połówka , w sytłacji intynnej zachowywała się bardziej rozluźniona niż zazwyczaj i robiła rzeczy które zazwyczaj nie miały miejsca - było bardzo miło Very Happy

następnym krokiem bedzie test na koleżankach / byłych kochankach / zobaczymy co to cudeńko zdziała myśle , że npa + phx bedzie dobrą mieszanką .
Pozdrawiam i napisze w następnym poscie co zaobserwowałem Very Happy
Powrót do góry
omega
nowy

PostWysłany: Pon, 12 Maj 2008, 21:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kolejna babka testowana. PHX+NPA. śmiałą sie jak głupia kiedy byłem z nia. Po podzinie kontaktu juz ja obejmowałem i całowałem. Do teo typowe koibece sygnały bliskości , jak dotykanie mnie opuszkam i palców, nawet włożyła mi ręke pod koszule , co prawda z pewna taka nieśmiałościa ale zawsze Smile.
Powrót do góry
Gucio Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: chikara, phx, btb, lure, npa, perception, the edge

PostWysłany: Wto, 20 Maj 2008, 17:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hehe testów ciąg dalszy... przed wyjściem z domu zarzucam na siebie 1,5 k. npa i 2k. btb ale to była przesada bo zrobiło mi się troszkę za gorąco Smile ok ale jadę po 3 kumpli i koleżankę, po ok godzinie jesteśmy w dyskotece (uczucie ciepła minęło) jeden browarek i zaczynamy zabawę na parkiecie, po 2 może 3 minutach zaczyna się robić ciasno od dziewczyn, wokół naszego kółeczka tworzy się taki księżyc z dziewczyn którego grzbiet wypadał za moimi plecami, po chwili otarcia dziewczyn (nie przypadkowe), dotykanie dłoni, poprawianie włosów i te spojrzenia, kilka dziewczyn nawet wbiło nam się do kółeczka i zaczynały tańczyć przede mną, towarzystwo miało zdziwkę, bo wszystkie dziewczyny do mnie podbijały, a ja olewałem je bo chciałem zobaczyć jakie spustoszenie fero zrobiły w ich głowach. W sumie na tej jednej imprezie mogłem mieć ok 6 (fajnych) dziewczyn, które były poważnie zainteresowane moją osobą. Ogólnie efekty zaje.... Smile tylko początkowa faza przedawkowania trochę się dała we znaki. Pozdro
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: