|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MikeyxXx  nowy
|
Wysłany: Czw, 08 Maj 2008, 17:02 Temat postu: |
|
|
Dzięki za odpowiedź będe testował i zobaczę co z tego wyniknie
Podziele się z wami moimi spostrzeżeniami .
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
omega nowy
|
Wysłany: Nie, 11 Maj 2008, 10:58 Temat postu: |
|
|
Oto moje dalsze spostrzeżenia.
Zrobiłem mieszanke BTB+ PHX+NA i testowałem na kochance. Nestety efekt był żaden. Byłem bardzo rozczarowany.
Natomiast kiedy wracałem od niej zaskoczyła mnie sytuacja z policja. Zatrzymali mnie to kontroli. Jakoś tak wszystko przebiegło zę zamieniłem z policjantem kilka słów, nawet nie chciał ode mnie prawa jazdy ani dowodu rejestracyjnego do kontroli. Cos do niego mówiłem , niezbyt mądrego i odkrywczego wydaje mi sie a on nie bardzo wiedział co ma zrobić, pożegnał sie i puścił mnie . Naprawde byłem zaskoczony, zwłaszcza ze śmierdziałęm PHX, a wielu tutaj na forum twierdzi ze wywołuje on agresje u innych męzczyzn. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MikeyxXx  nowy
|
Wysłany: Nie, 11 Maj 2008, 11:51 Temat postu: |
|
|
Witam :
Pierwsze spostrzeżenie ---> btb + npa - po pierwszym użyciu nie widziałem żadnych reakcji ze strony innych do czasu kiedy byłem w pracy i dwie kobiety zaczeły nawijać do mnie. Dziwna rzecz - przekrzykiwały się i cały czas coś mówiły . W zasadzie temat mnie nie interesował ale zachowanie było bardzo dziwne z ich strony.
Drugim spostrzeżeniem było to , że moja druga połówka , w sytłacji intynnej zachowywała się bardziej rozluźniona niż zazwyczaj i robiła rzeczy które zazwyczaj nie miały miejsca - było bardzo miło
następnym krokiem bedzie test na koleżankach / byłych kochankach / zobaczymy co to cudeńko zdziała myśle , że npa + phx bedzie dobrą mieszanką .
Pozdrawiam i napisze w następnym poscie co zaobserwowałem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
omega nowy
|
Wysłany: Pon, 12 Maj 2008, 21:17 Temat postu: |
|
|
Kolejna babka testowana. PHX+NPA. śmiałą sie jak głupia kiedy byłem z nia. Po podzinie kontaktu juz ja obejmowałem i całowałem. Do teo typowe koibece sygnały bliskości , jak dotykanie mnie opuszkam i palców, nawet włożyła mi ręke pod koszule , co prawda z pewna taka nieśmiałościa ale zawsze . |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gucio  uzależniony
Sprawdzone: chikara, phx, btb, lure, npa, perception, the edge
|
Wysłany: Wto, 20 Maj 2008, 17:57 Temat postu: |
|
|
Hehe testów ciąg dalszy... przed wyjściem z domu zarzucam na siebie 1,5 k. npa i 2k. btb ale to była przesada bo zrobiło mi się troszkę za gorąco ok ale jadę po 3 kumpli i koleżankę, po ok godzinie jesteśmy w dyskotece (uczucie ciepła minęło) jeden browarek i zaczynamy zabawę na parkiecie, po 2 może 3 minutach zaczyna się robić ciasno od dziewczyn, wokół naszego kółeczka tworzy się taki księżyc z dziewczyn którego grzbiet wypadał za moimi plecami, po chwili otarcia dziewczyn (nie przypadkowe), dotykanie dłoni, poprawianie włosów i te spojrzenia, kilka dziewczyn nawet wbiło nam się do kółeczka i zaczynały tańczyć przede mną, towarzystwo miało zdziwkę, bo wszystkie dziewczyny do mnie podbijały, a ja olewałem je bo chciałem zobaczyć jakie spustoszenie fero zrobiły w ich głowach. W sumie na tej jednej imprezie mogłem mieć ok 6 (fajnych) dziewczyn, które były poważnie zainteresowane moją osobą. Ogólnie efekty zaje.... tylko początkowa faza przedawkowania trochę się dała we znaki. Pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|