| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
avalon_1  nowy
Sprawdzone: NPA
|
Wysłany: Nie, 14 Paź 2007, 18:23 Temat postu: Npa zaczelo dzialac:):):) |
|
|
| Witam serdecznie to moj pierwszy post i chciałbym sie z Wami podzielic moimi spostrzezeniami na temat feromonow.Juz myslałem ze nie działaja ale tylko do wczoraj bo wczoraj wreszcie pokazaly swoja MOC.Ale od poczatku,po pierwszych aplikacjach i moich wizytach w barch klubach,itp. w zasadzie nic nie odczuwałem bynajmniej tak mi sie wydawalo(no moze te spojrzenia i usmieszki delikatne).Ale prawda jest taka ze jesli sami nie zaczniemy działac to nic z tego nie bedzie,"fero" sa tylko pewnym wspomagaczem ale cala reszta nalezy do nas.Wczoraj w klubie poznałem super dziewczyne zaczelo sie standardowo usmieszki i te sprawya ale ja zrobiłem krok i reszta juz sie sama potoczyla jak po masle:)Bawiłem sie z Nia super nie chciała sie ode mnie oderwac na krok mnie nie puscila.A najlepsze jest to ze cały czas mi powtarzala :"Jak Ty ładnie pachnierz",a ja tylko maly usmieszek i mysli o NPA:)Do domu wrociłem o 10:00 rano nie musze tłumaczyc czemu....:)Powiem wam jeszcze ze zaaplikowałem sobie ok.2-2,5 kropli i zakryłem to zapachem "Blue Rush" z Avona.Powiem szczerze ze nie zaluje kasy wydanej na to CUDO i zachecam to testowania.Pozdrawiam HEY!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
stachu321 nowy
|
Wysłany: Wto, 23 Paź 2007, 20:30 Temat postu: gratulacje |
|
|
No to gratulacje mistrzu, oczywiście gratulacje po raz pierwszy Bo będzie tego na pewno więcej...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Baart nowy
Sprawdzone: narazie mysle :)
|
Wysłany: Nie, 11 Lis 2007, 23:24 Temat postu: |
|
|
pogratuluje, jak napiszesz jeszcze o przynajmniej 2 takich "cudach"
jak dla mnie to sciema |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
avalon_1  nowy
|
Wysłany: Pon, 12 Lis 2007, 15:23 Temat postu: |
|
|
Do Baart:stary jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedział jak tro działa,ale oczywiscie musisz miec gadane a nie siedziec cicho i nic nie działac ,tak jak wspomniałem juz to tylko wspomagacz to całego sukcesu,fero nie zrobia za ciebie całej roboty,co ty myslisz ze sie psikniesz czyms i laska sama ci do lozka wskoczy!! do kobiet trzeba umiec podejsc i wiedziec jak zagadac i prowadzic dalsza rozmowe a nie uzyc fero i myslec ze juz wszystko zalatwione.Zastanow sie(lub wyprobuj) nastepnym razem zanim tu cos napiszesz a pozniej mow o sciemnianiu.Pozdro dla prawdziwych zwolennikow i posiadaczy feromonow  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Pon, 12 Lis 2007, 17:59 Temat postu: |
|
|
Avalon_1 gratuluje doświadczeń. Jak zawsze są zwolennicy i przeciwnicy pewnych rzeczy. Jak ktoś, nie chce to niech nie używa nikt go przecież nie zmusza do kupienia czegokolwiek, jeśli ktoś kupił przetestował i twierdzi , że nie działa niech odda nie ma problemu, później śmiało może napisać na ferum, że się zawiódł. Jednak kiedy ktoś nie kupił a jest sceptykiem i zaśmieca forum postami typu "bajka" to może zdecyduje się na którąś stronę bardziej konkretną. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Baart nowy
Sprawdzone: narazie mysle :)
|
Wysłany: Pon, 12 Lis 2007, 18:10 Temat postu: |
|
|
bez sprobowania nie napisalbym ze to bajka
sprobowalem i szczerze, jesli ktos chce w to uwierzyc, to uwierzy. ja sprobowalem i nic nowego nie zauwazylem. a ze trza gadac ? hmm mi tego nie musicie mowic  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Pon, 12 Lis 2007, 19:23 Temat postu: |
|
|
W zasadzie nie miałem nikogo konkretnego na myśli, ok sprawdziłeś jak rozumiem zawiodłeś się i oddałeś, wygłosiłeś swoje zdanie i jest ok, nie mam zamiaru na nikogo najeżdżać no może tylko tych którzy "nie poszli na wybory a narzekają" w analogicznym przypadku ;). Ja natomiast spróbowałem i już od kilku lat korzystam, kwestia wiary czy nie nie chodzi tutaj o "coś nowego", ale o coś co dzieje się częściej. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
avalon_1  nowy
|
Wysłany: Pon, 12 Lis 2007, 21:23 Temat postu: |
|
|
rand dzieki ze popierasz moja opinie bo dla mnie to naprawde dziala i to juz w wielu sytuacjach sie sprawdzilo a tak nawiasem mowiac to baart jeszcze nam nie powiedzial czego dokladnie probowal moze wtedy by zmienil podejscie do Fero... baart czy to bylo Npa czy moze cos innego?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|