|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
lunatic potencjalny
|
Wysłany: Sob, 17 Mar 2007, 17:33 Temat postu: Odnośnie Chikary |
|
|
Mam takie jedno pytanie
Czy jak sie używa Chikary to można normalnie stosować dezodorant, bo Chikara jest zapachowa i nie wiem czy wtedy te zapachy sie nie wymieszaja
I czy nie wiecie jak intensywnie i jak dlugo jest ten zapach Chikary odczuwany przez innych po aplikacji 2 psikniec? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sob, 17 Mar 2007, 17:52 Temat postu: |
|
|
Sprawa jest oczywista, że zapachy się wymieszają!
A co do intensywności to zapach ten jest niestety bardzo delikatny i jest- moim zdaniem- prawie nie wyczuwalny dla osób trzecich, no chyba, że jest to osoba, która jest naprawdę blisko Ciebie.
Próbka Chikary posiada mocniejszy zapach. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lunatic potencjalny
|
Wysłany: Sob, 17 Mar 2007, 19:17 Temat postu: |
|
|
| no wiec skoro zapach jest prawie nie wyczuwalny wiec chyba mozna normalnie uzywac dezodorantu, no nie? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Nie, 18 Mar 2007, 11:29 Temat postu: |
|
|
Potencjalnie tak, bo zapach ten jest prawie nie wyczuwalny na duże odległości. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m4ster0  nowy
Sprawdzone: L&D , Pheromax, Chikara
|
Wysłany: Pią, 31 Sie 2007, 15:04 Temat postu: |
|
|
Witam. Postanowiłem nie zakładać nowego tematu, a więc, własnie odebrałem Chikare i dostałem dwie saszetki Pherogel i moje pytanie brzmi czy są to próbki chikary czy jakiegos innego feromonu? _________________ I to by było na tyle  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 31 Sie 2007, 19:19 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze to gratuluję Ci tego, że nie zakładałeś nowego tematu dla banalnej sprawy.
Więc, jeśli były to próbki Chikary to miałyby tak napisane, a że nazwa jest inna... Wnioski wyciągnij sam. Nie znam tych feromonów więc napisz do feromony.pl, albo na gg. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|