|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
koniczynka nowy
|
Wysłany: Pon, 27 Kwi 2009, 15:45 Temat postu: Odstawienie |
|
|
| Zamierzam używać Pheromax Woman i mam nadzieję że to pomoże mi w ponad 4letnim związku. i m am takie pytanko: Co może się stać gdy już odstawię feromony? Czy to może wpłynąć negatywnie na mój związek? czy fac et może później całkiem stracić zainteresowanie mną, skoro nie będzie już czuł tyle feromonów? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Nie, 21 Cze 2009, 21:40 Temat postu: |
|
|
fero podkrecaja pewne stany. po ich stosowaniu twoj facet bedzie bardziej na ciebie nakrecony. a po ich odstawieniu, po prostu wszystko wroci do normy.
uzywaj ich jako dodatek do siebie. uzywaj wtedy, gdy ich potrzebujesz. romantyczny wieczor, wspolna kolacja, wyjscie do pubu, itd. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kia  potencjalny
Sprawdzone: w testowaniu;pheromax women-probka,relationship magic, the edge
|
Wysłany: Sro, 03 Mar 2010, 23:18 Temat postu: |
|
|
kiedy pierwszy raz go wachalam czulam niezbyt intensywny ale jednak wyrazny zapach starego potu nawet sie obawialam czy uda sie to czyms przykryc ,teraz nie odczuwam juz tego zapachu,a jesli nawet to jest ledwie wyczuwalny przez krotka chwile ,zrobilam nawet eksperyment i raz czy dwa niczym phx nie przykrylam ,nie spotkalam sie ze stwierdzeniem ze cos brzydko pachnie a i efekty byly niezle  _________________ "nie sztuka pokochac, trzeba umiec przeniesc te milosc przez cale zycie" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Sob, 06 Mar 2010, 19:39 Temat postu: |
|
|
Wlasnie jakis czas temu zapomnialem przykryc PHx perfumami i tak poszedlem za zajecia.;p i tu wlasnie podobnie nie widzialem zeby ktos uciekal odemnie wrecz przeciwnie , dziewczyny byly bardzo rozmowne . nawet te z innych grup jakos zagadywaly chociaz nidgy nie bylo tak dluzszej rozmowy. I tu tylko sie bałem jak one ze mna rozmawiaja i nic nie czuja
'; ??????? a moze czuły tylko nie chcialy powiedzeic /? nie wiem.;p nie wazne . ....
mi sie zdaje ze phx zaczyna smierdzien bardziej nie odrazu jak go zaplikujesz tylko po 3 4 h......to jest moje zdanie zazwyczaj wtedy odczuwam od siebie taki zapach.;p
pozdrawiam;p _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Nie, 07 Mar 2010, 01:11 Temat postu: |
|
|
Dopóki nie przedawkujesz to nawet nieprzykryte fero nie są wyczuwalne na odległość. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|