Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

odzyskać faceta...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malic Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: Alchemy, NPA, the Edge, test: Phx

PostWysłany: Wto, 02 Gru 2008, 17:01    Temat postu: odzyskać faceta... Odpowiedz z cytatem

mój były na dniach ma wpaść zwrócić mi resztę moich rzeczy, chciałabym go odzyskać, myślicie że Phx mogło by mi w tym lekko pomóc? Testowałam kiedyś na nim i nie tylko NPA - porażka, żadnych skutków destrukcyjnych ani tez pozytywnych...

Phx jest lepsze niż NPA?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
DR. KIDLER Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: PH FEROMON, PHEROMAX

PostWysłany: Sro, 03 Gru 2008, 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osobiście uważam, że jeśli jest do Ciebie nastawiony negatywnie to stosowanie czegokolwiek nie ma sensu.
Powrót do góry
malic Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: Alchemy, NPA, the Edge, test: Phx

PostWysłany: Pią, 05 Gru 2008, 17:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

phx jest niesamowity Smile pierwszy raz czuję, że coś działa Smile Zastosowałam dzisiaj po raz pierwszy na swoim byłym partnerze, którego podstępem zwabiłam do siebie Smile przesiedział u mnie pół dnia i nie mógł się opanować aby mnie nie dotknąć, przytulić... czy spróbować pocałować, ale się nie dałam, niewiele brakowało i by się na mnie rzucił :] pomijając już fakt, że w końcu bardzo szczerze porozmawialiśmy ze sobą. Ciekawe czy następnym razem będzie podobnie...
Powrót do góry
annuska Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Sob, 06 Gru 2008, 11:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czy mozesz napisac jakiej dawki uzylas? mam dosyc podobna sytuacje, poki co czekam az paczka z phx dojdzie no i jestem calutka w nerwach. mam nadzieje ze tez bede miala tyle szczescia co ty!!!!!!!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: