Wysłany: Wto, 02 Gru 2008, 17:01 Temat postu: odzyskać faceta...
mój były na dniach ma wpaść zwrócić mi resztę moich rzeczy, chciałabym go odzyskać, myślicie że Phx mogło by mi w tym lekko pomóc? Testowałam kiedyś na nim i nie tylko NPA - porażka, żadnych skutków destrukcyjnych ani tez pozytywnych...
phx jest niesamowity pierwszy raz czuję, że coś działa Zastosowałam dzisiaj po raz pierwszy na swoim byłym partnerze, którego podstępem zwabiłam do siebie przesiedział u mnie pół dnia i nie mógł się opanować aby mnie nie dotknąć, przytulić... czy spróbować pocałować, ale się nie dałam, niewiele brakowało i by się na mnie rzucił :] pomijając już fakt, że w końcu bardzo szczerze porozmawialiśmy ze sobą. Ciekawe czy następnym razem będzie podobnie...
czy mozesz napisac jakiej dawki uzylas? mam dosyc podobna sytuacje, poki co czekam az paczka z phx dojdzie no i jestem calutka w nerwach. mam nadzieje ze tez bede miala tyle szczescia co ty!!!!!!!!!