Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

ODZYSKAĆ JĄ

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
feromaniaaak Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Czw, 29 Maj 2008, 00:56    Temat postu: ODZYSKAĆ JĄ Odpowiedz z cytatem

witam mam problem. nastepującego rodzaju i nie wiem jak sie z nim uporać. rozstalem sie z dziewczyna po 2 latach bycia razem. ze wzgledów naturalnych. poprostu przestala mnie kochać. nic jej nie zrobilem nie naduzylem zaufania poprostu nic. minely juz 4 miesiace. i widujemy sie rzadko. podczas tych spotkan urzywam pheromax i perception. i zawsze jak znajdziemy sie sami to przytula sie do mnie. ale jak pytam ja czy cos sie zmienilo. to mowi ze to tylko porzadanie. i ochota na sex NIE WIEM CO MAM ROBIC? skoro ufa mi jak nikomu innemu.(chikara odpada? pheromax odpada? bo dziala tylko podczas spotkania. CO BEDZIE NAJLEPSZYM ROZWIAZANIEM ? Z góry dzieeki Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
feromaniaaak Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Pią, 30 Maj 2008, 16:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pheromax i perception odpadaja bo dzialają tylko podczas spotkania jedno razowo. chikara chyba odpada. bo ona moze zrobic zemnie meska przyjaciolke?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nieruszany Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: zaczynam testować PHEROMAX i CHIKARA

PostWysłany: Wto, 03 Cze 2008, 22:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

znajdz sobie inną kolezanke.moze troche zazdrości w Twoim wypadku potrzeba
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: