Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

On powiedział, że mnie nie kocha czy feromony coś pomogą ?
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
niepowtarzalna Płeć:Kobieta
potencjalny

Sprawdzone: Testuję NPA

PostWysłany: Sro, 01 Lip 2009, 13:26    Temat postu: On powiedział, że mnie nie kocha czy feromony coś pomogą ? Odpowiedz z cytatem

Zakochałam się w pewnym chłopaku, on nigdy do mnie nic nie czuł, ale widział, że ja kocham go:( Spotkaliśmy się kilka razy i później nagle przestaliśmy, bo on zerwał to. Po miesiącu milczenia napisał smsa czy nie możemy wrócić do tego co było spotkaliśmy się z 2 razy i znowu to samo przestał się oddzywać. Po jakiś 2 miesiącach czyli przedwczoraj zaczęliśmy pisać na gg, ja napisałam pierwsza co słychać i powiedziałam mu, że mi się ostatnio śnił, wtedy zapytał się mnie czy nie przyjdę do niego na film i nadrobimy zaległe czasy kiedy się nie widzieliśmy, oczywiście odwołał spotkanie. Wczoraj jak gdyby nigdy nic napisał na gg, że jestem wspaniałą dziewczyną, ale on do mnie nigdy nic nie czuł i napisał, że mnie lubi. Już kiedyś mi to mówił, że do mnie nic nie czuje. Ja się go spytałam czemu do tego wraca, a on, ponieważ mnie lubi Sad A ja się rozpłakałam Kocham go od pierwszego dnia kiedy go poznałam, nie mogę o nim zapomnieć. Myślicie, że feromon może coś pomóc, żeby on się we mnie zakochał ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
hirooo Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: SPRAWDZAM: NPA,Chikara, i próbki: Pheromax,perception,EDGE,

PostWysłany: Sro, 01 Lip 2009, 23:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ahhh aż mi cię szkoda
ja osobiście nie mam dość bo testuje NPA ale powiedziałem sobie albo obale mit o feromonach albo uchonie innych przed zakupem. Wprawdzie jest możliwość zwrotu kasy. Teraz tylko jakie fero dobrać. Nie ulega wątpliwości że fero nie wolno przedawkować trzeba nauczyc sie aplikowac znaleść dla siebie proporcje. inaczej mówiąc potrenowac wz fero i dopiero iść na podbuj tego chłopaka gdy bedziesz miala pewnosc albo przeczucie ze jest ok. Ze fero dziala a przynajmniej powinno bo dobra dawke zaaplikowalas i ona dziala na ciebie. MOże coś się wypowiedzą doświadczeni tego forum.
Powodzenia, a jak chcesz pewnej rady nie na temat fero to służę pomocą.
wyjście z takiej sytuacji widze jedno ale nie będę moze sie rozpisywał na forum. Smile
potencjalny

PostWysłany: Czw, 02 Lip 2009, 07:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękuję, jak będę potrzebować rady to wiem do kogo mam się zgłosić Wink Wiem, że wyjście jest tylko jedno dać sobie z tym chłopakiem spokó i tak zrobię, bo wiem, że on nie jest mnie wart. Sad
A pheromax zostawię sobie na sytuacje kiedy kogoś spotkam i ten ktoś mi się spodoba.
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Czw, 02 Lip 2009, 08:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niepowtarzalna napisał:
Dziękuję, jak będę potrzebować rady to wiem do kogo mam się zgłosić Wink Wiem, że wyjście jest tylko jedno dać sobie z tym chłopakiem spokó i tak zrobię, bo wiem, że on nie jest mnie wart. Sad
A pheromax zostawię sobie na sytuacje kiedy kogoś spotkam i ten ktoś mi się spodoba.

hehe może nie koniecznie !! Jest jeszcze jeden sposób. jest coś takiego ponowne pierwsze wrażenie. Ale wymaga on pewbych króków z twojej strony. Gdy to nie podziała to znaczy że on nie widzi się z Tobą a jak na razie nic straconego. Pomożesz mu się określić bo czasami facet jak i kobieta nie potrafią i nie są tego świadomi.

Jak zakupisz pheromax to bedzie musiał jakiś czas się nauczyć z niego korzystać i dopiero możesz oczekiwać od Fero działania Wink poczytaj troche forum co inni piszą jak się aplikuje i różne bolączki. pozdrawiam i jak go kochasz to nie poddawaj się tylko zmień taktykę. Wink
potencjalny

PostWysłany: Czw, 02 Lip 2009, 12:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jejku jesteś cudowny, myślałam, że powiesz żebym dała sobie z nim spokój, bo tak moje przyjaciółki mi mówią i już straciłam nadzieję. Ja jestem swoich uczuć do niego pewna. Co masz na myśli pisząc ponowne pierwsze wrażenie ? Smile
Powrót do góry
fokus1410 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: PHX, Chakira

PostWysłany: Czw, 02 Lip 2009, 14:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej. Feromony nie odwalą za Ciebie całej roboty(co być moze juz wiesz). Bądź bardziej kobieca, seksowna, niedostepna po prostu wyeksponuj wszystkie cechy, które są domeną kobiet. To na pewno zwróci jego uwage na Ciebie. Feromony mogą Ci pomoc jako dopełnienie Ciebie jako atrakcyjnej kobiety.. dlatego nie rezygnuj z nich, pozdrawiam
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Czw, 02 Lip 2009, 14:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fokus1410 napisał:
Hej. Feromony nie odwalą za Ciebie całej roboty(co być moze juz wiesz). Bądź bardziej kobieca, seksowna, niedostepna po prostu wyeksponuj wszystkie cechy, które są domeną kobiet. To na pewno zwróci jego uwage na Ciebie. Feromony mogą Ci pomoc jako dopełnienie Ciebie jako atrakcyjnej kobiety.. dlatego nie rezygnuj z nich, pozdrawiam

zgadzam się z ta wypowiedzią ale tutaj jeszcze pare drobnych spraw które będą grały dość dużą rolę pominołeś. Może nie jestem lekarzem serc ale wieczoram napiszę można by to nazwać taktykę. Będzie wymagała czasu i zmiany. By ponownie wrócić i zrobić piorunujące 2 pierwsze wrażenie by go zaskoczyć ale by nie myślał że ty dalej starasz się o niego sprawisz by to on zaczoł otwierać oczy i je przecierać z niedowieżeniem a z czasem się będzie sobie zadawał pytanie co się zemną dzieje? a odpowiedź będzie dla niego jedna - zakochałem się w niej. A miałem ją tak blisko. Jeszcze będzie o Ciebie walczył. Jeżeli tak nie będzie to już nie jest jak się to mówi pisane wam. ale niema walki straconej ! jest tylko oddana .
Pozdrawiam i wieczorkiem opiszę dokładniej o co mi chodzi Wink jak coś to zapraszam na gg. bede wieczorem . sry za błędy spiesze się dalej do pracy. Na szybko musiałem się wysłowić co nie wyszło zbyt wyjściowo ale na szybca. papa
potencjalny

PostWysłany: Czw, 02 Lip 2009, 14:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok.Smile Napiszę do Ciebie wieczorem po 21 na gg, bo wtedy dopiero będę w domu Smile i dziękuję bardzo za zainteresowanie Smile
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Czw, 02 Lip 2009, 14:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fokus1410 napisał:

Postaram się Smile
Dzięki i pozdrawiam Smile
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Czw, 02 Lip 2009, 17:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiem, wiem że pominąłem wiele aspektów ale to nie miał być wykład, tylko rada aby zachecić troche koleżankę do pracy nad sobą.. zamiast mieć nadzieje, że jedno magiczne psikniecie załatwi tą sprawę.
niepowatarzalna.. Generalnie takie zdobywanie "tego jedynego" bądź "tej jedynej" zawsze jest troche bardziej skomplikowane bo tworzy się pewna presja.. Dlatego nie daj mu odczuć ze jest Twoim jedynym, wrecz przeciwnie mozesz mu zakomunikować ze interesują Cie inni faceci. Dyskretnie lub mniej dobitnie to okazuj, z wyczuciem. To na pewno go jakos nakreci. A feromony- tak jak mowiłem- mozesz stosowac cały czas. Mam nadzieje ze pomogłem Very Happy baj
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Czw, 02 Lip 2009, 20:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomogłeś Smile
ale co miałeś na myśli pisząc, że mam nad sobą popracować ? Wink
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Czw, 02 Lip 2009, 21:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No normalnie ulepszać się.. aktualizowac własną osobowosc o nowe cechy/ zachowania, tak żeby przyciagac faceta przede wszystkim sobą a nie fero. Bo fero to dodatek.. przynajmniej z nojego punktu widzenia..
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Czw, 02 Lip 2009, 22:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiem, że to dodatek tylko, ale jakoś do końca w niego nie wierzę Wink
Powrót do góry
slaszowaty Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax, The Edge, Chikara, NPA

PostWysłany: Czw, 02 Lip 2009, 23:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem ferommony nie pomoga. Tak mi sie wydaje. Chociaz wiem po sobie ze dzialaja
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Czw, 02 Lip 2009, 23:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co do fero to nie potrzebuje bo ledwo sobie radze z kobietami same zarywają do mnie. Aż miło siedzieć i nic nie robić, może nie do końca bo trzeba zbajerować i pokazać iż ma się nie przeciętną osobowość. Wygląd to pzepustka do taktyki i bajerowania. Jak nie umiesz zagadać nie masz podejscia do kobiet to dupcia zbita. Każdy ma inne poglądy wiem jedno fero to dodatek czy działa ? nie wiem. Szczerze - wiem że jak przedawkuje to głowa mnie boli na siostrze też wytestowałem aż jęczała z bólu Smile
w sumie to jeszcze nie miałem wiekszej okazji testowac dlatego tez nie dziele sie spostrzeżeniami jak na razie ! Smile)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: