Od paru tygodni stosuję próbki feromonów perception. Osobiście wywarło to na mnie ogromne wrażenie!! Niesamowity mają wpływ na znajomych, rodzinę, nauczycieli (jeśli chodzi o zaliczanie ustne;] ). Podzielcie sie swoim doświadczeniem z innymi. Ciekaw jestem jak działają na was. _________________ pozdrawienia dla oświeconych!!! ;]
ŚREDNIO _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące"
ja nie wiem jak dzialaja inne lepsze od perception bo wiem ze nie sa one tak silne jak npa czy phx ale na mnie tez wywarly duze wrazenie i powiem ze wikesze niz alchemy nie wiem czemu ale jak ich uzywam (perception) to kobiety lgnal jak muchy heheh ;] staraja sie o jak najblizszy kontakt sa przemile a dzis jak w pracy na mnie zareagowaly kobiety to szok wszystkie sie mnie pytaly o to czy mi cos nie przeszkadza czy moge im cos pomoc heheh a przy tym byly tak mile ze az wydawalo mi sie to smieszne no ale co tam tak to juz bywa ;;]
I znowu jest dowod na to za na kazdego czlowieka fero dziala inaczej..........
I nie chodzi tylko o osoby ktore nas spostrzegaja ale tez i na NAS SAMYCH.
DLatego jest wedlug mnie trudno dobrac wlasciwe dero dla siebie Nie przestosowujac wszystkie prawda???????????
no moze nie wszystkie heh _________________ hehehe