Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Oto dlaczego zbyt duża dawka nie działa!
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Remi Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: NPA, PHX !!!

PostWysłany: Pon, 22 Cze 2009, 16:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam ponownie. Dzis opisze sytuacje, ktora przeprowadzilem troche z premedytacja i aby sie przekonac, ze dawka ktora wybralem jest wlasciwa. Mialem dzisiaj wazny egzamin i postanowilem nie przecholowac z fero gdyz w komisji sa sami faceci. Zrobilem wiec jak dotad kiedydy to znalazlem odpowiednia dawke, czyli przejechanie wezykiem od atomizera pod nosem + to samo po szyi. Musze powiedziec, ze zdziwilem sie troche gdyz tak widocznych efektow jak 3 dni z rzedu nie bylo, ale nie moge napisac ze ich wcale nie bylo. Na korytarzu siedziala piekna dziewczyna i czekala na wyniki swoich egzaminow ustnych. Myslalem, ze mnie zje wzrokiem. Niestety nie podeszla, poniewaz miala za chwile wchodzic po wynik a ja mialem wchodzic do sali gdzie byl moj egzamin. Nie przeszkadzalo jej to, aby zaczela ze mna rozmowe z okolo 5 do 10 m. (trudno mi ocenic gdyz sam bylem zdenerwowany egzaminem i raczej humorem nie tryskalem nawet pozastosowaniu fero) Dziewczyna naprawde piekna i nawet gdy ja kolezanka na lawce zagadywala, ona nie mogla przestac odwracac glowy w moja strone. Domyslacie sie, ze humor mi wrocil. Tak poprawiala wlosy, ze myslalem, ze je che sobie wyrwac Rolling Eyes W kazdym razie na 100% przekonalem sie ponownie, ze fero dziala mimo iz dzisiaj (pewnie przez zdenerwowanie) nie czulem wogole zapachu fero pod nosem co przy tej dawce nie zdazylo mi sie jeszcze. Druga sytuacja jeszcze smieszniejsza to to, ze naprzeciwko siedzial mezczyzna tez czekajacy na egzamin i ni z gruszki, ni z pietruszki podchodzi i sie przysiada. Nie wiem, juz naprawde co mi mowil bo chyba mi wszystko opowiedzial o sobie ile mogl podczas 10 minut rozmowy.
Musze powiedziec, ze fascynujace przezycia. OK. Teraz UWAGA: Po egzaminie mowie O.K. Wszysko super a teraz przedawkujemy i zobaczymy efekt. Chmmm... przedawkowaniem mialem na mysli to, ze nie jak dotychczas spryskam sie atomizerem, tylko wezykiem ponownie sie posmaruje tak z 2-3 razy. No i sie zaczelo. Niestety fero dalej nie czulem. Czulem za to ze glowa mi o malo nie eksploduje a o tym ze bylem zamroczony jak po szklance whisky to juz nie mowie. Co dziwne i tak mi sie ludzie przygladali, ale jakos dziwnie wszyscy pocierali nosy !!! Chmmm... ciekawe dlaczego? (to zart oczywiscie bo wiadomo dlaczego) Tak jak pisalem po egzaminie juz nic do stracenia dzisiaj nie mialem wiec chcialem sie przekonac, czy poczatkowy brak reakcji ludzi po zastosowaniu pol psikniecia byl przypadkowy czy nie. Juz wiem na 100% ze nie i napisze Wam, ze nigdy wiecej juz tak nie zrobie nawet, jak czasem nie poczuje fero swoim nosem to i tak wiem, ze inni poczuja i stosujac jedno mazniecie nie bede musial obawiac sie reacji ludzi ani zwierzat. Tak dokladnie zwierzat a szczegolnie psow ktore po przedawkowaniu fero warcza na mnie. Upppsss... nie chcial bym spotkac jakiegos buldoga puszczonego luzem. Ja ide sie kapac, gdyz dziwnie mnie mroczy a dluzej juz tego nie wytrzymam. Chce was przestrzec abyscie nie traktowali fero jako maszynki do podrwywania na zawolanie. Nasze cialo jak i stan emocjonalny sa rowniez bardzo wazne i maja niewyobrazalne dzialanie na innych + fero, to juz wiadomo. Skoro wierzycie i widzicie efekty po zastosowaniu fero to wiecie pewnie o czyms takim jak fazy ksiezyca. One tez maja wlplyw na wiele czynnikow. Rolnicy sieja wg faz ksiezyca, dobry dentysta nie wyrwie wam zeba przy Nowiu Ksiezyca wiec nie musze pisac, ze od niego zalezy rowniez dzialanie fero. Badzcie uwazni i testujcie naprawde minimalne dawki. Kto sie nie przekonal to niech przeczyta moje wszystkie posty wyzej. Ufff... To tyle na dzis. Nie wybieram sie juz nigdzie. Ide sie wykapac i odpoczac. Dalsze testy jutro. Odezwe sie znowu. Pozdrawiam. Remi

p.s. przepraszam za brak ogonkow, ale mieszkam za granica i nie mam polskiej klawiatury, wiec prosze o wybaczenie. Wiem, ze sie to troche diwnie czyta, ale mam nadzieje, ze to zrozumiecie.

Ostatnio zmieniony przez Remi dnia Pon, 22 Cze 2009, 16:33, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
slaszowaty Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax, The Edge, Chikara, NPA

PostWysłany: Pon, 22 Cze 2009, 16:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Opisales to ksiazkowo. Brawo!!
Nie rozumiem jak inni moga stosowac 2 psiki ale to ich problem.
Czekamy na kolejne relacje.
Powrót do góry
Remi Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: NPA, PHX !!!

PostWysłany: Pon, 22 Cze 2009, 16:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciesze sie, ze tak to odbierasz slaszowaty, ale co z tego jak widze kolejny post dzisiaj o tym, ze fero nie dziala np w poscie " PHX rady doswiadczonych"
Zreszta wiesz o co mi chodzi bo widze, ze tam cos odpisales.

Pewnie wielu z was mysli, ehhh... madrala, znalazl swoja dawke i sie wymadrza, ale przeciez ja pisze to dal was i od samego poczatku nie watpilem w fero. Pytaniem bylo dla mnie, kiedy znajde wlasciwa dawke. No moze pomyslalem, ze zawsze moge zworocic i moze ze PHX nie jest dla mnie, ale wiedzialem ze fero dzialaja gdyz uzywalem pol roku NPA wiec problemem byla tylko ilosc, ktora trzeba dla siebie znalezc. Wynika z tego, ze NPA jest ciut slabsze jesli chodzi o dzialanie na kobiety. Podkreslam dzialanie na plec przeciwna a nie o samo dzialanie. Przy NPA faceci mieli wiekszy respekt, ale na laczenie ich z PHX przyjdzie jeszcze czas. Czytajac ulotke dolaczona do produktu o tym, zeby nie oczekiwac zbyt wiele i ze kobiety nie beda sie mi rzucac na szyje tak to wlasnie odebralem. Wiedzialem, ze to tylko dodatek, ktory ma mi pomoc i urozmaicic moje zycie, ale po znalezieniu tejze dawki o malo wlasnie kobiety nie rzucaja mi sie na szyje i powstrzymuje je (mnie rowniez) chyba tylko to, ze nie mieszkam w puszyczy i nie mam na imie Tarzan a w cywilizowanym kraju. Moze to smiesznie zabrzmi, ale mialem watpliwosci co do tego czy to moralnym jest, stosowac feromony. Mieszkam za granica gdzie jest naprawde mnostwo roznych kultur i widzac grubego, niskiego i brzydkiego np Wlocha (oczywiscie nie mam nic do ludzi grubych czy brzydkich) ktory ma kolo siebie piekna kobiete i wcale nie dlatego, ze ma Ferrari tylko "to cos" to pomyslalem hmmmm... inni maja to w "standardzie" a ja mam tego mniej to dlaczego mialbym sie troche nie stunigowac. Wiem, ze moze sie to smiesznie czyta, ale przeciez powodzeinie i pewnosc siebie zalezy wlanie w duzym stopniu od tego co wytwarza nasze cialo. Uff. Niepotrzebnie sie chyba tak rozpisalem, ale przeciez ja nie robie tego aby sie tylko tutaj wygadac, tylko po to, zeby pomoc rowniez innym sceptykom. Pozdrawiam.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: