|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Prowokator  uzależniony
Sprawdzone: L&D, PHX, Perception, The Edge, Relationship Magic, NPA, Chikara
|
Wysłany: Sob, 20 Mar 2010, 18:01 Temat postu: |
|
|
| wotek napisał: | | dobra ściema nie jest zła:D |
no no
yO, wczoraj zrobilem sobie mix z edge phx i rm, edge posmarowalem sie troche pod nosem, phx maznalem sie patyczkiem od probki trzy razy, za uszy i broda, rm dwa takie "kuleczka" za uszy i poszedlem na spotkanie z kolezankom. Heh, wiecie co mi powiedziala, ze bije odemnie jakas energia i to jej sie bardzo podoba i pociaga bylem w szoku jak to uslyszalem, az mi sie dobrze zrobilo i podnioslo na duchu , czy to zasluga fero? ;>
edit: widze ze nikt nie odpisuje to napisze znowu cos od siebie. Postanowilem ze przez pare dni nie bede uzywac fero, i zauwazylem cos ciakawego, jak nie mam nic na sobie jestem jakis dziwny, zle sie czuje. Dzisiaj po przerwie zaaplikowalem sobie fero, i calkiem innaczej sie zachowywalem niz bez dodatku, czulem sie lepiej i swobodniej, a jeszcze do tego taki piekny wiosenny dzien  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prowokator  uzależniony
Sprawdzone: L&D, PHX, Perception, The Edge, Relationship Magic, NPA, Chikara
|
Wysłany: Nie, 12 Gru 2010, 11:44 Temat postu: |
|
|
| Witam, troche mnie tu nie bylo, odswieze temat z takim pytaniem. Czy ilosc testosteronu w organizmie ma wplyw na ilosc wydzielania wlasnego fero? Szukalem jakies info ale nie dowiedzialem sie z nic konkretnego. I jeszcze cos, czy mozliwe jest by odpowiednia dawka phx bylyby dwa pociagniecia potyczkiem z probki? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|