|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Prowokator  uzależniony
Sprawdzone: L&D, PHX, Perception, The Edge, Relationship Magic, NPA, Chikara
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 14:29 Temat postu: Paczatek podrozy z fero |
|
|
Na poczatku chcialem napisac ze jestem tutaj nowy, wiec Witam wszystkich ferumowiczow mam do Was takie pytanie, chce sobie zakupic jakies dobre fero, ale mam zamiar zaczac odrazu od jakiegos mixa. Moj budzet to 300 zl, ewentulanie moge dorzucic te 20-30 pln'ow wiecej. Jakie macie propozycje? Dodam jeszcze ze chce aby fero dodaly mi "kopa"  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 15:39 Temat postu: |
|
|
Jeśli koniecznie chcesz zacząć od mixa to nie ma bardziej sensownego wyboru niż BTB + NPA, choć ja tego mixu nie lubię. Lepsze BTB + PHX. Ja mam bardzo dobre efekty stosując 2 krople BTB + pół kropli PHX. To sprawia że nawet mała próbka PHX starcza na 60 aplikacji. Więc jeśli interesuje Cie taki dziwny zestaw BTB + 2 próbki PHX to ja to bym polecał NPA tak porządnie jeszcze z BTB nie testowałem... tzn testowałem, ale podejrzewam, że nie udało mi się jeszcze dobrać dobrej dawki. Trudny mix imho :/
Co bym jednak polecał to na początek kupić sobie tylko BTB, pochodzić z nim tak z miesiąc, nauczyć się go stosować i dopiero potem się bawić w mixy... Może byś nazbierał do tego żeby dokupić NPA + próbka PHX. Bo z Twojego postu rozumiem że jesteś w fero nowy  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prowokator  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 16:03 Temat postu: |
|
|
hmmm, wlasnie zastanawialem sie nad NPA ale BTB ma wiecej roznych feromonow z tego co wyczytalem. A jak to jest z ta probka PHX, skad mam wiedziec ile to jest 1 kropla skoro nie ma tam chyba zadnego dozownika? I jeszcze takie pytanie, jak zamowie dwa produkty na raz, to moge w razie czego oddac dwa? A jesli chodzi o fero to mialem kiedys stycznosc z love&desire  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 16:50 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | A jak to jest z ta probka PHX, skad mam wiedziec ile to jest 1 kropla skoro nie ma tam chyba zadnego dozownika? |
Zatykając palcem wylot fiolki i przechylając ją otrzymujesz 1/2 kropli.
| Cytat: | | I jeszcze takie pytanie, jak zamowie dwa produkty na raz, to moge w razie czego oddac dwa? |
Tak.
l&d ponoć cienizna  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prowokator  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 17:01 Temat postu: |
|
|
| l&d tylko chyba ladnie pachna, moze ktos ma jakies inne propozycje? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 17:30 Temat postu: |
|
|
| Norbuss napisał: | | l&d tylko chyba ladnie pachna, moze ktos ma jakies inne propozycje? |
Btb i Npa bądź jedno z tych dwóch i próbka phx. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prowokator  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 18:08 Temat postu: |
|
|
| no to chyba zdecyduje sie na BTB i probke PHX... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 18:29 Temat postu: |
|
|
| Norbuss napisał: | | no to chyba zdecyduje sie na BTB i probke PHX... |
Ja np zaczalem od npa i probki phx:) jednak npa tylko w wiekszosci wypadkow dzialala natomiast po phx byly zbyt delikatne reakcje:) obecnie dokupilem btb i stosuje w mieszance z npa chociaz bardziej wole same npa:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prowokator  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 18:38 Temat postu: |
|
|
ktory z tych srodkow daje wiekszego kopa bo zalezy mi na tym zeby mnie dobrze porobilo, z ludzmi mam dobry kontakt  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 18:54 Temat postu: |
|
|
Nadal polecam mieszankę BTB + PHX NPA również daje kopa, ale to tylko jeden feromon, na dodatek dość agresywny, może nawet wpłynąć niekorzystnie na kontakty z innymi. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 19:30 Temat postu: |
|
|
| Kruk napisał: | Nadal polecam mieszankę BTB + PHX NPA również daje kopa, ale to tylko jeden feromon, na dodatek dość agresywny, może nawet wpłynąć niekorzystnie na kontakty z innymi. |
Moze ale nie musi:) zależy od ilości i tego w jakich relacjach ma nas wspomóc wiadomo ze jak np spotykamy sie dziewczyna która lubi delikatnych i przyjaznych mężczyzn to jak nakropimy się npa nawet w odpowiedniej ilości zostaniemy najprawdopodobniej odebrani przez taka osobę niekorzystnie:) natomiast jeżeli dziewczyna lubi np takich bardziej przebojowych i "męskich" facetów to może nam to pomoc. Wiem wiem mało się znam, krotki mam staż ale taka jest moja opinia  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 20:41 Temat postu: |
|
|
Dodaj do tego jeszcze relacje z facetami, którzy zawsze na androstenon reagują jak "przegrywający walkę". To czy wzbudza to w nich respekt do noszącego czy agresję i wolę walki o swoją pozycję to już sprawa indywidualna, ale raczej nie jest to fero do stosowania na imprezach gdzie chcesz równie dobrze bawić się z dziewczynami jak i z kumplami. Ja nie stosowałem NPA ale za to długo bawiłem się The Edge, czyli NPA perfumowane. Nie nadaje się to moim zdaniem na imprezy, a przynajmniej nie pasuje do mojego stylu bycia i nie umiem się pod to dograć  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 20:46 Temat postu: |
|
|
| Kruk napisał: | Dodaj do tego jeszcze relacje z facetami, którzy zawsze na androstenon reagują jak "przegrywający walkę". To czy wzbudza to w nich respekt do noszącego czy agresję i wolę walki o swoją pozycję to już sprawa indywidualna, ale raczej nie jest to fero do stosowania na imprezach gdzie chcesz równie dobrze bawić się z dziewczynami jak i z kumplami. Ja nie stosowałem NPA ale za to długo bawiłem się The Edge, czyli NPA perfumowane. Nie nadaje się to moim zdaniem na imprezy, a przynajmniej nie pasuje do mojego stylu bycia i nie umiem się pod to dograć  |
A no chyba ze tak hehe, mi w sumie bardzo to sie zgrywa z charakterem i osbowoscia i podnosi o jakis tam procet tzw "osiagi" ostatnio probowalem z BTB i az nie chce sie wierzyc co sie dzialo hehe. Fakt faktem tak jak napisales jak chcesz sie bawic na imprezie rownie dobrze z kumplami i dziewczynami to nie pasuje i lepsze rozwiazanie to phx badz btb (nad tym bym sie bardziej pokusil) ale jak to sie mowi kazdy uzywa to co mu pasuje i lubi:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prowokator  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 21:12 Temat postu: |
|
|
czytam wasze posty i dochodze do wniosku ze moge wzbudzac agresje u innych "samcow" tak? jestem z natury raczej spokojny wiec nie potzebuje nie potrzebnych spiec to czyli NPA odpada w takim razie? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 21:45 Temat postu: |
|
|
Nie, bez przesady. Jak dla mnie to jedynie teoria z tą agresją. W praktyce może się zdarzyć, jak za bardzo przedawkujesz.
Ja stosując mixa phx+npa+l&d jestem pewniejszy siebie. Oczywiście to nie tylko fero ale i nastawienie psychiczne. Tak jak kiedyś byłem wstydliwy i usuwałem się w bok tak teraz nie boje się prawie niczego. Jeśli ktoś ma groźne spojrzenie to jestem nim ja i jakoś nie zdarzyło mi się, żeby mnie ktoś jakoś ostatnio zaczepił itp.
Za to kiedyś w szkole, jak byłem wstydliwy i małomówny to często zdarzało się, że z innych klas jakieś cwaniaczki dawały mi w kość. Właściwie raz się tak zdarzyło, aż się nie zdenerwowałem i nie wziąłem do szkoły coś ala kij baseballowy w wykonaniu amatorskim. Na moje nieszczęście (a może i szczęście?) zauważyła go na lekcji nauczycielka jak wystaje mi z plecaka. Zapytała co to jest i zabrała mi z plecaka. Powiedziałem, że "rózga" korzystając z okazji, że był mikołaj w niedalekiej przyszłości. Zrobiłem to przy klasie, po to żeby się nie tłumaczyć. Po lekcji poszedłem do nauczycielki i wyjaśniłem, że parę osób z innej klasy mnie zaczepia, raz dostałem od jednego z nich i postanowiłem się zemścić i na każdego po kolei z nich zaczajać się i wymierzać sprawiedliwość. Ona powiadomiła wychowawcę, pedagog itp.
Sprawa trafiła na policję, mało nie wylecieli ze szkoły a mi nie zrobili nic. Od tamtego czasu wiem, że trzeba walczyć o swoje a każdy samiec alfa chce dominować. Ja też i nie zamierzam nikomu nigdy ustąpić, teraz walczę o swoje i potrafię do tego wykorzystać choćby mowę ciała. Nie powiem, feromony też trochę pomagają  _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|