|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
femme-fatale  nowy
Sprawdzone: PHX próbka: 7/10 testuję: PHX, BTB, NPA flakon :))
|
Wysłany: Sro, 06 Paź 2010, 09:40 Temat postu: pamiętnik PHX |
|
|
Pozwolilam sobie powielić część wczesniejszego postu, celem załozenia pamiętnika - nie chcialam aby moje spostrzezenia gdzies tam się rozmyły w roznych watkach - tak więc bede pisać TU
Moje obserwacje po 1 aplikacji:
chłopak siedzący obok na krześle - kilkakrotnie wychodził w trakcie trwania wykładu (bardzo dziwnie to wygladało) przebierał nogami jak z ADHD cały czas na mnie spoglądał i się (nie uśmiechał) tylko szczerzył jak koń
inni mężczyzni zracali się cześciej do mnie osobiście w trakcie ogolnej dyskusji, był tez taki co unikał mojego wzroku jak diabeł wody świeconej (wyraznie bylo widac ze sie na to wysila) a czerwony byl jak burak i jedna panienka z naprzeciwka się na mnie wgapiała nachalnie jak w idola
Moze to nie PHX tylko ja taka ładna
a może za duża dawka ? (1/5 czy tam 1/6)
moim zdaniem nic szczynami nie smierdzi jedynie piżmo, ale akurat w moich perfumach on wystepuje ( PHX dodal im tylko cięzkości)
tak i jest lekkie uczucie gorąca
Co do mojej połówki - bez zmian, żadnej ochoty na sex czy coś (zmeczenie) ale milszy o tyle, że z wlasnej inicjatywy kolację zrobil ... fuck - nie wiem czy to przypadek czy co...
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
femme-fatale  nowy
|
Wysłany: Sro, 06 Paź 2010, 09:47 Temat postu: |
|
|
kolejny dzień - wizyta lekarska
lekarz płci męskiej (nie ginekolog na szczeście ) lampił się mnie, aż musialam uciekać wzrokiem, nie tylko w oczy ale i nachalnie na moj biust bardzo niezreczna sytuacja
nie zebym do lekarza się ubrała w PHX ale to bylo po pracy więc siła rzeczy zapomnialam o tym drobnym fakcie i nie szorowałam skory mydlem hehehe
na koniec wizyty wyszedl zza biurka i podał mi rękę na do widzenia
chyba 1 raz w zyciu, no ale ...
moze to ten obcisły golf nie wiem sama - akurat to bylo srednio ekscytujące przezycie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
endrju123  nowy
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Czw, 07 Paź 2010, 22:46 Temat postu: Re: pamiętnik PHX |
|
|
| femme-fatale napisał: |
chłopak siedzący obok na krześle - kilkakrotnie wychodził w trakcie trwania wykładu (bardzo dziwnie to wygladało) przebierał nogami jak z ADHD cały czas na mnie spoglądał i się (nie uśmiechał) tylko szczerzył jak koń
|
Wybacz że wcinam się w posty ale obstawiam że facet miał rozwolnienie i bał się że ktoś się połapie.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
femme-fatale  nowy
|
Wysłany: Sob, 09 Paź 2010, 10:13 Temat postu: |
|
|
hej, wcale się nie wcinasz - napisz jak to jest u ciebie?
dziala czy nie dziala?
ale sadzac po odpowiedzi chyba sceptycznie podchodzisz do tego? zuzyles cały flakonik czy oddales?
napisz cos pliss |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
femme-fatale  nowy
|
Wysłany: Sob, 15 Sty 2011, 11:04 Temat postu: |
|
|
Ciąg dalszy
PHX przy próbce było inaczej niż przy psiknięciu z aplikatora
Zauważałam spojrzenia, więcej czułości i dotyków dość subtelne nie tam, że zaraz sprośne teksty z buteleczki mam niby identyczny piżmowy zapach ale może nie potrzebnie łączyłam z BTB - jestem jeszcze początkująca w tej dziedzinie i nie używam fero codziennie tylko wtedy kiedy mam CEL
Samo nie łączone PHX daje jakieś subtelne oznaki zainteresowania - inne niż na co dzień, z cudem się nie spotkałam ale uważam ze są na plus ...
dalej BTB +NPA - pierwsze zastosowanie hmm pies mnie najsampierw obszczekał jak intruza , ale zapewne to wina alkoholu zawartego w butelkach, ciężko mi się aplikuje bo przytykam palcem a mam wrażenie ze dużo wylatuje - stosowałam po jednym przechyleniu na palec i starczyło za uszy i na szyje i pod nos
wrażenia średnie że tak powiem :
koleżanka była mila i rozgdana, przy stoliku oglądali się za mną jacyś starzy faceci albo tzw "pasztety" - no a moj partner byl bardzo nie mily wrogi i jeszcze uwazal ze to moja wina bo to niby ja jestem taka wredna!!!! no wiecie co?!
bede pisac po kazdej aplikacji, sporo tego mam wiec z pol roku badz rok sie zejdzie z testami
no i NPA istotnie zalatuje potem ale pokryte CK eternity moment - sa jakby slodsze i milo mi poachnialo, sama sie wąchalam wciąż
a to oszolomienie o ktorym piszecie po otwarciu butli to po prostu opary alko ktore robia swoje
zapraszam do dyskusji .................  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Sob, 15 Sty 2011, 12:58 Temat postu: |
|
|
mnie też pies obszczekał hhahah
a znajomy który stał koło mnie przez chwile mówił że u mnie to strasznie gorąco i żeby otworzyć okna - mimo że kaloryfery powyłanczane mam
nogami przebierałem jak otwarłem paczkę:)
Pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
femme-fatale  nowy
|
Wysłany: Wto, 18 Sty 2011, 12:03 Temat postu: |
|
|
cd.....
Samo PHX nie wbudza jakiegoś mega pożadania w moim facecie, istotnie wiecej dotykania i czulosci, spojrzenia w dekolt i rozmarzone usmiechy
mam nadzieje ze sobie tego nie wmawiam, ale testuje wciąż haha
PHX z BTB daje podobny efekt na moim facecie, objecia, wiecej milych slow - ale nic co by trzeslo ziemią
samo BTB - nie dało mi przewagi i nie zalatwilam nic z korzyscia dla siebie w urzedzie, tak jak zamierzalam )) a bardzo liczylam na jego pomoc, no nic to poczatki
NPA uzylam 2 razy bo mam jakies obiekcje co do niego, czuje sie w nim poirytowana a posrod kobiet nie ma sensu testowac, znow moj facet jakos nieprzychylnie na niego zareagowal - chociaz moze to zbieg okolicznosci, coz poki co nie mam OKAZJI KU TESTOM na samcach, same baby wszedzie :/
no i czuje coraz bardziej zapach potu, idzie tona perfum
czasami mam wrazenie ze to PLACEBO , mysle sobie ze usmiecham sie ja to i ludzie takze, mila jestem ja to i ludzie tez.............
ale to takie moje rozne przemyslenia na + i na - testuje dosc krotko i nie codziennie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Łukasz84  nowy
|
Wysłany: Nie, 13 Lut 2011, 12:55 Temat postu: |
|
|
Pheromax działa w 100 procentach Już stosuje to fero 2 lata i odpukać nigdy się nie na nim nie zawiodłem Na początku mojej przygody z pheromaxem za bardzo się spinałem i odrazu chciałem żeby były widoczne efekty. Cały czas myślałem o tym żę mam na sobie fero I TO BYŁ BŁĄD Z MOJEJ STRONY Zacząłem aplikować rano odpowiednią dla mnie dawke fero i zapominałem o tym że mam je na sobie Muszę Wam powiedzieć że efekty jakie uzyskałem przeszły moje najśmielsze oczekiwania Ludzie poprostu zaczęli mnie postrzegać inaczej tzn bardziej pozytywnie Bardzo dobrze czułem się w pracy Nawet szef był dla mnie milszy niż zwykle Nie wspomne już o płci pięknej od której poprostu nie mogłem się odpędzić hiih:) Koleżanki były bardziej otwarte w stosunku do mojej osoby, częściej się uśmiechały pomagały mi zupełnie bezintereswnie co w dzisiejszych czasach rzadko się zdarza heh:) Do pracy dojeżdżam I od momentu kiedy zacząłem stosować pheromax, zauważylem zmiane Pewnego razu, gdy jechałem rano do pracy usiadłem wygodnie w pociągu i zacząłem czytać gazete Po chwili zauwazyłem że kobieta która siedziała dwa rzędy dalej niż ja wstała i zapytała mnie czy to miejsce obok mnie jest wolne ) Nie bęe się nad tym rozwodził:) Podsumuje to w ten sposób że już tej swojej gazetki nie czytałem ) A ta dziewczyna co się przysiadła do mnie od 2 miesięy jest moją żoną Takze możecie się domyślić że wtedy fero bardzo mi ponmogło )) Jak jeszzce znajde chwilkę to chęnie coś napisze POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH !!!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Nie, 13 Lut 2011, 15:58 Temat postu: |
|
|
wczoraj w Krakowie popsikałem się PHX niecała kropelka i efekty były takie że najpierw mi uszy pozatykało jak bym leciał odrzutowcem i miałem cały czas gadke jak po jakimś redbulu tylko bez wkkurwienia jak po npa, no i chodziłem po klubach i jakiejś szczególnej reakcji u płci przeciwnej nie zauważałem, być może mało na siebie zaaplikowałem i mogło się ulotnić, w ulotce pisze że do 2 godzin trzyma, potem posmarowałem się roztworem BTB z perfumami przygotowanym na tę okazje (3 duże krople btb na 0,7 ml słabych prefum lacoste challenge), tak kilka razy średnio co 2 godziny , od razu mi się humorek poprawił, w klubach niby nic laski jakoś bardzo nie wykazywały zainteresowania, ale dziwna rzecz, w każdym klubie gdy tylko wychodziłem na parkiet/ tanczyłem sobie zwykle na uboczu, za kazdym razem zlatywały się jakieś dziewczyny tancząc do mnie skierowane tyłkiem, nic z tym nie robiłem oczywiscie bo w tancu jestem drętwy jak miotła hehehehe i nie wiem czy to przypadek ale dzisiaj znowu na klatce schodowej jak siedzieliśmy z kolezanka i kolegami i ktoś przechodził albo robił sie tłok to kolezanka wchodziła na mnie tyłkiem hehehe, dziwne... no i była ze mną bardzo rozmowna mimo że jej prawie wogóle nie znam ma męża i dziecko  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Nie, 13 Lut 2011, 18:15 Temat postu: |
|
|
| tomtom napisał: | | w klubach niby nic laski jakoś bardzo nie wykazywały zainteresowania, ale dziwna rzecz, w każdym klubie gdy tylko wychodziłem na parkiet/ tanczyłem sobie zwykle na uboczu, za kazdym razem zlatywały się jakieś dziewczyny tancząc do mnie skierowane tyłkiem, : |
na pewno chciały ci w ten sposób pokazać ze fero na nie wogole nie działa _________________ Bo człowiek jest jak qr..wa i pójdzie tam gdzie mu więcej "zapłacą" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|