|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Czw, 07 Wrz 2006, 17:24 Temat postu: Perception |
|
|
| zauwazylem w sklepie nowy produkt moze wie ktos cos wiecej na jego temat?? widzialemz e nie jest dosyc drogi ale to chyba nie swiadczy za dobrze.Zreszta ja sie nie znam ja tylko pytam:] Wy jestescie mozna powiedziec specjalistami:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Czw, 07 Wrz 2006, 17:30 Temat postu: |
|
|
Tak tez go zauwazylem.Ale nie polecalbym go poniewaz starcza go tylko na 2-3 uzycia,a przeciez niektorzy zeby zauwazyc jakie kolwiek efekty musza uzywaz feromonow znacznie wiecej razy niz 2-3 razy.Decyzja nalezy do Ciebie czy go kupisz czy nie choc kto narazie nie ma zbytnio kasy to moze sie pokusic o taki produkt.
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Czw, 07 Wrz 2006, 17:48 Temat postu: |
|
|
| nie mam zamiaru go zamawiac;D mam Pheromaxa i zbieram na RM;] tak tylko sie chcialem dowiedzeci cos wiecej o nim:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 08 Wrz 2006, 16:25 Temat postu: |
|
|
| simon_85 napisał: | Tak tez go zauwazylem.Ale nie polecalbym go poniewaz starcza go tylko na 2-3 uzycia,a przeciez niektorzy zeby zauwazyc jakie kolwiek efekty musza uzywaz feromonow znacznie wiecej razy niz 2-3 razy.Decyzja nalezy do Ciebie czy go kupisz czy nie choc kto narazie nie ma zbytnio kasy to moze sie pokusic o taki produkt.
Pozdrawiam |
Starcza na 2-3 razy, ale dotyczy to jednaj saszetki, a sprzedawane są po minimum 3!
I to, że jest tani nie oznacza, że jest nie dobry. Spójrz na feromony na allegro.pl Żartuję oczywiście. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Sob, 16 Wrz 2006, 17:54 Temat postu: |
|
|
niedawno kupiłem sobie perception i jako fero byc może jest ok, ale mi nie pasuje. Nie podoba mi sie aplikacja z saszetki:( jest niewygodna, nieprecyzyjna i dziwna...
Nie zauważyłem też tych efektów jak po NPA. Może byłem zbyt sceptyczny.
Sprawdzę je ponownie na pewno, jeśli ukaże się w sprzedarzy inna wersja, np w atomizerze albo w kulce. _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sob, 16 Wrz 2006, 18:13 Temat postu: |
|
|
Słuchaj, więc jak to jest? Najpierw piszesz, że jako fero może być, a później, że nie zauważyłeś efektów jak po NPA.
A stężenie feromonów jest niemalże takie samo jak w NPA, tylko, że dawkujesz go więcej, więc powinny być lepsze efekty! Perception zawiera 3 feromony standardowe, a NPA jeden plus 2 jakieś inne- może to po nich jest lepsze działanie?
Spróbuj użyć kilka razy na zmianę Perception i NPA. Poobserwuj efekty.
Może nastawiasz się na super efekty (po NPA) i tworzą się one w Twoim umyśle, myślisz, że to po feromonach? A jak użyłeś Perception, to wkurzyła Cię aplikacja- w związku z tym zero wiary itp.
Aha, a Perception zawiera próbki TYLKO w żelu, tak samo jak Chikara- nie w kulce. Duży produkt jest chyba do rozrabiania w spray'u, bo dostajesz 2 flakoniki- w jednym jest 5 ml czystych feromonów, a w drugim nie wiem co (concentrate fragrance- koncentrat perfum?), bo widziałem na zagranicznej stronie (ale pisało, że dostajesz 10ml). Więc chyba coś podobnego do P10, tyle, że tańsze. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Sob, 16 Wrz 2006, 18:55 Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
Słuchaj, więc jak to jest? Najpierw piszesz, że jako fero może być, a później, że nie zauważyłeś efektów jak po NPA.
|
| Sephiroth napisał: | | niedawno kupiłem sobie perception i jako fero byc może jest ok, ale mi nie pasuje. |
Tu masz odpowiedź.
Też widziałęm Perception na zagranicznej stronce i czekam aż pojawi się na feromony.pl
Może i tak było, ale nie zmienia to faktu, że MI Perception się nie spodobało w formie próbki, czekam na finalną wersję:P _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 16 Wrz 2006, 18:57 Temat postu: |
|
|
Ja bym wolał inny duży produkt niż Perception  _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 11 Lis 2006, 10:07 Temat postu: |
|
|
Dodam jeszcze jedno- przed wczoraj użyłem Perception z saszetki po raz pierwszy. Efekty nawet nawet, ale samo stosowanie- żenada.
Żel z saszetki jest, moim zdaniem, za rzadki i przez to czasem spłynie z palca. Trzeba go dużo "walić" oraz troszkę poczekać, aż miejsce aplikacji pozostanie suche.
Niby lubię CHK w saszetkach, ale tenm środek jest bardziej gęsty od w/w atraktantu. Też troszkę "schnie" na skórze i też daje się go więcej, ale bardziej wolę CHK w saszetkach niż Perception.
Jedynym plusem jego jest prawdziwa bezwonnność. Kropka. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jaca000 uzależniony
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Sro, 15 Lis 2006, 21:47 Temat postu: |
|
|
Sądząc po wykresie stężenia to perception jest drugim zaraz po P10 najbardziej stężonym feromonem (a raczej feromonami) dostępnymi na feromony.pl, więc efekty powinne być b. dobre. Chyba go przetestuje 3 saszetki x 2 użycia - na trochę starczy  _________________ Feromony to nie magia, feromony to chemia... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 17 Lis 2006, 18:37 Temat postu: |
|
|
Chyba trzecim, bo druga jest Chikara. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jaca000 uzależniony
|
Wysłany: Pią, 17 Lis 2006, 18:57 Temat postu: |
|
|
Ludzie teraz już się całkiem pogubiłem Jeśli dobrze myśle to 0.08mg/ml to jest 0.008% więc Perception jest gorszy od alchemy który ma 0.15 mg/ml? _________________ Feromony to nie magia, feromony to chemia... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 17 Lis 2006, 19:50 Temat postu: |
|
|
Tak! Ma mniejsze stężenie, ale nie w tym rzecz.
0,08mg/ml zawiera Perception w żelu, a żelu stosujesz o wiele więcej od produktu w sprayu!
Właśnie, Perception w sprayu zwiera około 0,48mg/ml, czyli jest gdzieś na równi z NPA, ale rzecz w tym, że na feromony.pl dostaniemy tylko tą pierwszą wersję. Mało tego, Perception zawiera trzy feromony, Alchemy- 1, ale dodatkowe 2 składniki w Perception mogą łagodzić "podrywcze" działanie tegoż produktu- zależy jeszcze jakie są tego proporcje.
EDIT; Do tego Pana niżej- dzięki za poprawkę  _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!!
Ostatnio zmieniony przez ali dnia Sob, 18 Lis 2006, 13:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jaca000 uzależniony
|
Wysłany: Pią, 17 Lis 2006, 20:35 Temat postu: |
|
|
| ali napisał: | | Właśnie, Perception w sprayu zwiera około 0,048mg/ml, czyli jest gdzieś na równi z NPA. |
Chyba 0,48 mg/ml??? _________________ Feromony to nie magia, feromony to chemia... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
xxxk4r0lxxx nowy

Sprawdzone: Love&Desire, Perception
|
Wysłany: Czw, 17 Maj 2007, 17:29 Temat postu: |
|
|
zamowilem perception, jutro bede je mial, mam nadzieje ze bedzie lepsze niz love&desire...  _________________ "Plaka yerli bak sýrtý terli çok, ve ba?ý dertli vah eski hali yok..." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|