| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zuzka  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, NPA, The Edge
|
Wysłany: Pon, 03 Gru 2007, 19:07 Temat postu: perfumy a pheromax |
|
|
Czy perfumami należy się spsikać w to samo miejsce, na które nałożyo się fero? Czy może w inne?
I jak to w końcu jest: lepiej najpierw perfum, potem pheromax, czy odwrotnie?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Pon, 03 Gru 2007, 19:17 Temat postu: |
|
|
Opinie są podzielone w tej kwestii ja osobiście pierw stosuję feromony a te następnie przykrywam perfumami dokładnie w tym samym miejscu. Niektórzy stosują perfumy obok. Jak kto lubi, moim zdaniem lepiej maskować zapach po przez nałożenie w to samo miejsce. Zapachy mieszają się w tedy i zapach perfum wydaje się być trochę inny i bardziej intensywny. Pozostaje też kwestia dobrania dobrych perfum ale to już według indywidualnego gustu. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zuzka  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, NPA, The Edge
|
Wysłany: Wto, 04 Gru 2007, 17:24 Temat postu: |
|
|
| Aaaa to dobrze, właśnie tak zaczęłam robić, ale czytając forum poczułam się troszkę zagubiona, hehe. Szkoda tylko, że moje ulubione perfumy pod wpływem pheromaxu robią się jakieś takie ostrzejsze :/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
no name  nowy
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Pon, 09 Lut 2009, 18:36 Temat postu: |
|
|
no wlaśnie przykrycie:)
od kilku dni testuje pheromax i pierwsze wnioski są takie iż jego przykrycie jest chyba podstawą do dzialania jakiegokolwiek:D
Juz tłumaczę o co chodzi...no więc zastosowałem się do rad bardziej doswiadczonych kolegów z ferum i stosowałem 1 psiknięcie rozcierając je o nadgarstki i szyję(tylko okolice jabłka Adama-bez rozcierania)i co zauważyłem-wszystko zalezy od tego czym przykrywam pheromaxa-przez pierwsze kilka dni była to zwykła woda po goleniu"Adidas"i efekty były słabiutkie-także te opisywane często na ferum z dość nieprzyjemnym zapachem;/ aż przyszła sobota i postanowiłem zakupić perfum(w tym wypadku pomarańczowy nike)i...stało sie!Na imprezie było zupełnie inaczej niż zawsze:)tzn laski same szukały kontaktu-nie mówie że sie na mnie rzucały ale zauważylem w ich zachowaniu coś dziwnego,innego i jestem pewny skąd wzięla sie ta zmiana:D także dla wszystkich sceptycznie nastawionych; phx naprawdę działa!! no i jeszcze jak już tak bardzo się rozpisalem-alkohol chyba pozytywnie reaguje z phx-moze dlatego ze przełamuje bariery?ale nieważne:)moja recepta na sukces?psiknij,zapomnij i nie czekaj na efekty-same przyjdą:D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Wto, 10 Lut 2009, 20:54 Temat postu: |
|
|
....Moj chłop......;d
pozdrawiam;p _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man
|
Wysłany: Czw, 12 Lut 2009, 09:55 Temat postu: |
|
|
i moj ... )) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
no name  nowy
|
Wysłany: Nie, 15 Lut 2009, 17:43 Temat postu: |
|
|
Spokojnie panowie:)jednak wolę dziewczynki:D i właśnie wybieram się z jedną na soczek:)
Pozdrowionka:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bogdan  potencjalny
Sprawdzone: The Edge - brak efektów!!!
|
Wysłany: Nie, 15 Lut 2009, 20:01 Temat postu: . |
|
|
| Moze ten phx bedzie na mnie lepszy jesli the edge nie dziala na mnie? ;> |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
no name  nowy
|
Wysłany: Nie, 15 Lut 2009, 21:19 Temat postu: |
|
|
no więc po pierwsze nie jestem na pewno osobą kompetentną aby odpowiedzieć na Twoje pytanie aczkolwiek jeżeli chodzi o typowy podryw to phx jest świetny:)Ale jako że nie stosowałem The Edge to się nie wypowiadam:P
Co do dzisiejszego"soczku"to po raz pierwszy lipa;/ chyba za bardzo oczekiwałem efektów przez co pewnie byłem nienaturalny...poza tym z tą koleżanką znamy się na wylot więc pewnie nawet nie zwróciła uwagi na "zewnętrzny czar" .No cóż nie poddaje się i testuje dalej:)) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man
|
Wysłany: Pon, 16 Lut 2009, 10:28 Temat postu: |
|
|
wlasnie cos w tym jest ze jesli kolezanka zna nas baardzo dobrze to ciezko uzyskac to wrazenie jakie mozna u kogos nowo poznanego  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|