|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DiscuP  nowy
|
Wysłany: Nie, 20 Lut 2011, 17:36 Temat postu: |
|
|
Planują kupić Carolina Herrera 212. Czy nada on się do przykrycia NPA ?
Miał już ktoś ten zapach ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
Wysłany: Nie, 20 Lut 2011, 17:58 Temat postu: |
|
|
Każdy zapach nada się do pokrycia feromonów. Byle był trwały.
W sumie fero są bez zapachu, przeważie pachną samemu właścicielowi, a nie otoczeniu. Chyba, że przedawkujesz. Najtrwalsze są takie utrwalane piżmem, albo o dużej zawartości fragrance - mieszanki zapachowej. Czyli bardziej perfumy niż woda perfumowana.
Nie kojarzę zapachu 212, choć pamiętam, że kiedyś kilka kobiet mówiło, że im się podoba. Myślę, że bez problemu się nada do fero. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB
|
Wysłany: Nie, 20 Lut 2011, 18:44 Temat postu: |
|
|
Ja korzystam z carolina herrera 212men i carolina herrera 212 sexy men i jest rewelacyjna do przykrywania feromonów i w bazie ma piżmo a to również podobno działa na dziewczyny i wzmacnia zapach perfum. _________________ www.kochanie.com.pl - forum o tematyce miłość,uwodzenie i feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Czw, 07 Lip 2011, 00:39 Temat postu: |
|
|
Calvin Klein Cotradiction for Men i Dolce & Gabanna The One for Men. Mam zamiar potestować Paco Rabanne 1million i Armani Acqua Di Gio gdyż oba wydają się być bardzo dobrze oceniane przez kobiety
Ktoś wcześniej powiedział że nie ma znaczenia czym przykrywasz byle by się długo trzymało i ja generalnie się z tym zgadzam. Jednakże zdarza się że kobieta szaleje za jakimś zapachem i on sam w sobie może zrobić bardzo dużo, wiadomo że idąc do klubu nie jesteśmy w stanie tego przewidzieć ale jeśli jest jakaś konkretna kobieta o którą się staracie to proponuję zrobić wywiad środowiskowy albo zabrać ją do perfumerii i zaciągnąć opinii...efekty mogą Was zadziwić  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szef  nowy
Sprawdzone: pheromax, the edge
|
Wysłany: Pon, 11 Lip 2011, 23:56 Temat postu: |
|
|
Ja polecam do przykrywania phx j.p gaultier- la male dla mezczyzn
-----------------------------------
Chcesz poznac date swojej smierci? http://smierc.org |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth19  nowy
Sprawdzone: Pheromax Man, Relationship Magic, BTB
|
Wysłany: Pon, 19 Wrz 2011, 13:50 Temat postu: |
|
|
Zależy jakie feromony osobiście używam głównie PHX, sporadycznie BTB. Ktoś wyżej pisał, że kobiety uwielbiają zapach piżma na mężczyźnie. To prawda, jest to bardoz męski zapach, pochodzenia zwierzęcego i w połączeniu z PHX tworzy idealną i długotrwałą mieszankę pobudzającą kobiece zmysły W związku z czym uznaję tylko 3 zapachy godne przykrywania PHX: Issey Miyake L'Eau D'Issey Homme Intense, Kenzo Power i Diesel Only The Brave.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
udikseb nowy
|
Wysłany: Pią, 04 Lis 2011, 16:09 Temat postu: |
|
|
| Przejrzałem cały temat i ani słowa o dezodorantach. Rozumiem, że są w przykrywaniu całkowicie nieskuteczne? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Roborafa12  potencjalny

Sprawdzone: NPA/BTB/PHEROMAX/The egde
|
Wysłany: Czw, 10 Lis 2011, 19:31 Temat postu: |
|
|
Widzę że nowy jesteś ale powiem że ja osobiście nie testowałem
Ale teraz stosuje metodę ze kładę feromony , a OBOK perfum  _________________ Jestes z Trójmiasto to dawaj na wixe
Chce sobie pozali**ac;)
Info na PW |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|