Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

PH Feromon Collection for men

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Wicher
nowy

PostWysłany: Czw, 09 Gru 2010, 21:56    Temat postu: PH Feromon Collection for men Odpowiedz z cytatem

Witam, kupiłem feromon PH Feromon Collection. Stosowałem go głównie na karku. Zauważyłem po paru dniach że daje efekt ale nie taki jak chciałem. Kobiety zachowywały się w stosunku do mnie jak wcześniej ale za to mężczyźni zauważyłem że stali się w stosunku do mnie arogancko, źłośliwie a nawet agresywnie. Może to być wywołane tym feromonem lub ja jestem przewrażliwiony.

Pozdrawiam
Wicher
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
diku
nowy

Sprawdzone: PHX ;BTB;Dark Desire;The Edge

PostWysłany: Czw, 20 Sty 2011, 00:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Musiałeś przesadzić z ilością,zmniejsz dawkę.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: