Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

PH z Allegro - a jednak

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
misiolek Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Nie, 04 Lis 2007, 23:50    Temat postu: PH z Allegro - a jednak Odpowiedz z cytatem

Jeszcze Was troche ponudze Laughing
Czytałem na FERUM, ze PH (nie PHX) z Allegro to wywalanie kasy w błoto i że to właściwie nawet nie są feromony. Właściwie bym się zgodził, ale miałem dziwną sytuację i nie wie co o tym myśleć.
Dość dawno zamówiłem na Allegro jedną buteleczkę PH, odebrałem ją i zapomniałem. Ostatnio wybierałem się na imprezę i negle mój wzrok padł na tę buteleczkę. Pomyślałem, że skoro już ją mam, to nie zaszkodzi spróbować i zaaplikowałem. I stało się coś dziwnego - naprawde miałem powodzenie większe niż normalnie. Nie możecie powiedzieć, że się zasugerowałem i przez to zachowywałem się inaczej, bo zaraz po użyciu kompletnie zapomniałem, że użyłem tego specyfiku.
Co o tym myślicie? Czy to możliwe, że to choć troche działa?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kuch Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: L&D, pheromax 2 ml, BTB

PostWysłany: Wto, 13 Lis 2007, 01:03    Temat postu: axax? Odpowiedz z cytatem

ph... U mnie zadziałała raczej podświadomosc , Wierzylem że ten specyfik działa i o wielu miłych chwilach mógł bym powiedziec, że to przez te "niby feromony"

Dalem kiedys 1 flakonik koledze, uzywal, ale nie wierzyl, ze to wogole działa, nic sie nie zmienilo, jak go od 10 lat gnoja i ponizaja tak jest dalej...

a co do tematu: Na imprezach panuje zwykle taka atmosfera, ze dobrze sie gawedzi flirtuje itp, kazdy ma humorek... Moze dlatego odniosles takie wrazenie, ze "masz powodzenie wieksze niz normalnie".

a tak na marginesie witam wszystkich;)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: