|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
misiolek  nowy
|
Wysłany: Nie, 04 Lis 2007, 23:50 Temat postu: PH z Allegro - a jednak |
|
|
Jeszcze Was troche ponudze
Czytałem na FERUM, ze PH (nie PHX) z Allegro to wywalanie kasy w błoto i że to właściwie nawet nie są feromony. Właściwie bym się zgodził, ale miałem dziwną sytuację i nie wie co o tym myśleć.
Dość dawno zamówiłem na Allegro jedną buteleczkę PH, odebrałem ją i zapomniałem. Ostatnio wybierałem się na imprezę i negle mój wzrok padł na tę buteleczkę. Pomyślałem, że skoro już ją mam, to nie zaszkodzi spróbować i zaaplikowałem. I stało się coś dziwnego - naprawde miałem powodzenie większe niż normalnie. Nie możecie powiedzieć, że się zasugerowałem i przez to zachowywałem się inaczej, bo zaraz po użyciu kompletnie zapomniałem, że użyłem tego specyfiku.
Co o tym myślicie? Czy to możliwe, że to choć troche działa? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kuch  nowy
Sprawdzone: L&D, pheromax 2 ml, BTB
|
Wysłany: Wto, 13 Lis 2007, 01:03 Temat postu: axax? |
|
|
ph... U mnie zadziałała raczej podświadomosc , Wierzylem że ten specyfik działa i o wielu miłych chwilach mógł bym powiedziec, że to przez te "niby feromony"
Dalem kiedys 1 flakonik koledze, uzywal, ale nie wierzyl, ze to wogole działa, nic sie nie zmienilo, jak go od 10 lat gnoja i ponizaja tak jest dalej...
a co do tematu: Na imprezach panuje zwykle taka atmosfera, ze dobrze sie gawedzi flirtuje itp, kazdy ma humorek... Moze dlatego odniosles takie wrazenie, ze "masz powodzenie wieksze niz normalnie".
a tak na marginesie witam wszystkich;) _________________ "Jestem optymistą. Bycie kimkolwiek innym, zapewne nic nie daje" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|