Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheroimprezka

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fokus1410 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: PHX, Chakira

PostWysłany: Nie, 26 Lip 2009, 14:00    Temat postu: Pheroimprezka Odpowiedz z cytatem

Witam.
Kilka razy używałem Pharomaxa ale jak to tej pory nie było efektów. Wydaje mi jednak sie ze do tej pory przedawkowywałem psikająć 1 raz PHX i 1 raz Chakirę.
Natomiast wczoraj psiknąłem samego PHXa 1/3 psikniecia na lewą strone szyi tyle samo na prawą strone.Przykrylem perfumami. wbijam na prakiet nawet jesli jest mało osob, obtancowuje kółko kobiet. Niezważając na to czy pieknosci z nich czy nie. Mogą byc nawet najbrzydsze -To poprostu rozgrewka dla mnie. Potem piwko fajka itd, zeszło sie do połnocy wbijam na parkiet. Tam juz odpowiednio wiecej osob.. Tanczy blondynka z koleżanką. Do jej kolezanki podbił jakis chłopak wiec ja wystawiam reke i biore do tanca blondynke.. Po chwili "seksualnego tanca" myśle sobie: hmm teraz trzeba płynnie przejsc do pocałunku.. tylko sobie o tym pomyslałem!!.. i w tym momencie laska niemal rzuca sie na mnie z pocałunkiem.. Po kilu minutach tanca i całowania zdecydowalem ze opuscimy parkiet i pójdziemy na ławke "pogadac".. W przytulnym miejscu na patio klubu zaczelismy rozmawiac i całowac sie..Wymiana numerow i musze spadac..
Dzis pisalem do niej: podobalo jej sie i jest otwarta na spotkanie.. Które pewnie niedługo sie odbedzie i sytacja sie rozwinie:)) Aha jeszcze jedno: kobieta była trzeźwa oczywiscie Wink

WNIOSKI:
hmm zdarzało mi sie zaciagnac kobiete do łóżka bez feromonow ale nigdy dziewczyna sama nie rzucała mi sie na szyje z pocałunkami i to jeszcze na samym początku podrywu.. Zawsze musiałem sie "troche" na pracować zeby ją uwieść. Tak naprawde to w raz niewiem czy to działanie feromonów spowodowalo całą sytuacje. Wydaje mi sie ze jest to bardzo prawdopodobne, ze wzgledu nato ze po tej chwili zmyslowego tanca dziewczyna mogła sie na wąchac i dlatego tak sie wkreciła we mnie:)) Dlatego wynik na dzis to 1:0 dla Pheromaxu Laughing
WNIOSKI DLA INNYCH:
1. Tak, to nieprawdopodobne ze tak mala dawka potrafi niezle zadzialac. To jest troche dziwne Wink
2. Dajcie kobiecie szanse powąchac feromony, niech sobie nimi pooddycha.Tanczcie i przytulajcie kobiety, to jest podstawa.
3. Działajcie, kobiety same nie rzucą sie na was!!

Jak bedzie mi sie chcialo to bede pisal dalej o efektach i odczuciach Wink

pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez fokus1410 dnia Pon, 27 Lip 2009, 17:41, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Nie, 26 Lip 2009, 15:52    Temat postu: Re: Pheroimprezka Odpowiedz z cytatem

fokus1410 napisał:
Po chwili "seksualnego tanca" myśle sobie: hmm teraz trzeba płynnie przejsc do pocałunku.. tylko sobie o tym pomyslałem!!.. i w tym momencie laska niemal rzuca sie na mnie z pocałunkiem..
[...]
3. Działajcie, kobiety same nie rzucą sie na was!!
To jak wkońcu jest Shocked ?
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
fokus1410 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: PHX, Chakira

PostWysłany: Nie, 26 Lip 2009, 16:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chodziło mi o to zeby zagadywać, tanczyć, normalnie je podrywac krok po kroku aż do czasu kiedy znajdziecie sie w łożku. DZIAŁAĆ(patrz punkt trzeci PIERWSZY WYRAZ:p) bo gdy psikniecie fero i staniecie z boku i bedziecie czekać aż wianuszek dziewczyn sie zgromadzi wokoł was to marne szanse na sukces. Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: