Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax-brak efektów?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
batek Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Pią, 17 Cze 2011, 10:40    Temat postu: Pheromax-brak efektów? Odpowiedz z cytatem

Witam Smile Wczoraj wreszcie doszly do mnie fero PHEROMAX(próbka) więc dzisiaj postanowiłem ją przetestować rano zamoczyłem patyczek posmarowałem szyje(z obu stron) i nadgarstki przykryłem perfumami Adidas active bodies, pojechałem do miasta do drukarni, kolejka byla duza wiec trochę się nastałem a za mną stało 5 kobiet, z moich obserwacji wynikło ze nic szczególnego sie nie dzieje, troche zwątpiłem. Po powrocie do domu zamoczyłem jeszcze raz, poprawiłem na szyi i nadgarstkach psiknąłem perfumami i wybrałem sie do fryzjera, Pani fryzjer zawsze cos tam zagadywała ale rozmowa sie nie kleiła za bardzo, dzisiaj po kilku minutach Pani fryzjerka rozgadała sie ze szok, pytała o duzo rzeczy (nie dała czasami mi dojsc do słowa:D ) i zauwazylem ze czesciej patrzy mi w oczy.. hymm i nie jestem pewien czy to zasluga PH, moze zle stosuje ? za mało lub za duzo? co sądzicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
egocentryk Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Nie, 26 Cze 2011, 09:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gdzies czytalem ze feromony niekoniecznie dzialają po pierwszych paru razach, niektorzy muszą aplikować 2 tyg dzien w dzien zanim zobaczą efekty. ale jak mowie - to tylko teoria. na mnie feromony w ogóle nie dzialaja (NPA) i watpie w ich efekty.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: