|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
batek  nowy
|
Wysłany: Pią, 17 Cze 2011, 10:40 Temat postu: Pheromax-brak efektów? |
|
|
Witam Wczoraj wreszcie doszly do mnie fero PHEROMAX(próbka) więc dzisiaj postanowiłem ją przetestować rano zamoczyłem patyczek posmarowałem szyje(z obu stron) i nadgarstki przykryłem perfumami Adidas active bodies, pojechałem do miasta do drukarni, kolejka byla duza wiec trochę się nastałem a za mną stało 5 kobiet, z moich obserwacji wynikło ze nic szczególnego sie nie dzieje, troche zwątpiłem. Po powrocie do domu zamoczyłem jeszcze raz, poprawiłem na szyi i nadgarstkach psiknąłem perfumami i wybrałem sie do fryzjera, Pani fryzjer zawsze cos tam zagadywała ale rozmowa sie nie kleiła za bardzo, dzisiaj po kilku minutach Pani fryzjerka rozgadała sie ze szok, pytała o duzo rzeczy (nie dała czasami mi dojsc do słowa:D ) i zauwazylem ze czesciej patrzy mi w oczy.. hymm i nie jestem pewien czy to zasluga PH, moze zle stosuje ? za mało lub za duzo? co sądzicie? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
egocentryk  nowy
|
Wysłany: Nie, 26 Cze 2011, 09:33 Temat postu: |
|
|
| gdzies czytalem ze feromony niekoniecznie dzialają po pierwszych paru razach, niektorzy muszą aplikować 2 tyg dzien w dzien zanim zobaczą efekty. ale jak mowie - to tylko teoria. na mnie feromony w ogóle nie dzialaja (NPA) i watpie w ich efekty. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|