Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax+BTB?? Wady BTB

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Daniel
uzależniony

Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada

PostWysłany: Sob, 02 Cze 2007, 12:20    Temat postu: Pheromax+BTB?? Wady BTB Odpowiedz z cytatem

Witam otzrymałem oto ten ciekawy produkt BTB.W instrukcji pisze ze jesli chce sie wysyłac typowo seksualne sygnały trzeba go zastosowac z NPA.JA obecnie nie posiadam NPA ale za to mam pheromax czy moge uzcy pHX z BTB dzis na dyskoteke czy bedzie to samo jak by był połaczony z NPA??

Wady BTB to jest ten zakraplacz jest to tak kiszkowato zrobione ze jak sie buteleczka po obraca to sie Phero wylewa na zakretke i na boki tego zakraplacza.

Mam pytanie do ferum czy flakon ma byc pełny??POniewaz ja otrzymałem i było 0,5cm ponizej gory naklejki.

Aha ja wyczuwam zapachy pheromonów bardzo dobrze i BTB dopiero na skorze ma zapach jak pheromax jedynie jest on bardziej słaby nie drazni tak mocno.Z butelki jak wachnołem to czułem tylko spiryt
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Nie, 03 Cze 2007, 13:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tez posiadam phero i BTb.
stosuje te preparaty lacznie jak szykuje sie jakas zaj***sta biba...ale wtedy mniej dawkuje BTb.Na codzien to tylko BTb.

Raz zaapliowalem 2 produkty nawet BTb wiecej za duzo ;dd
poweim ci ze skutki negatywne byly przesadzilem.....bo widzielm jak ktos sie zachowuje przy mnie malo gadatliwy i tak dalej.....ale juz jak zaczely wietrzec.ich intensywnosc sie zmniejszyla....i bylo zaje**scie. naprwede.

Zrozumiaelm ze zaduzo zaapliokwalem wtedy.. POtem jedank byly efekty fero..dzieczynki i te inne sprwy hehehe;dp Czyli sam nie wiedzielm na jednych wogole nei dzilaalo aaaaaa na drugich choc to byla mala ilosc osob to normalnie ich oszalamialo.....widzialem to ;dpehe
Ferum pisalo wczesniej zeby nie laczyc tych produktow nie wiem ja polaczylem..;d;d;
pozdrawiam
Daniel
uzależniony

Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada

PostWysłany: Nie, 03 Cze 2007, 14:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Własnie ja tez sie zastanawiam czemu niewolno z pheromaxem a z NPA tak przez PHX i NPA ma nie mal ze te same działanie>Wogole z opisu produktu BTB wynika ze ma tez podobne działanie jak CHIKARA no niby lepsze działanie od Chaki.A przez połaczenie Chikary z PHX to zabojczy srodek Very Happy WIec PHx z BTB musi byc to samo albo i lepiej.Krde ja chyba wczoraj jak jechałem na dyske tez przesadziłem chyba z tym BTB+ PHX bo napoczatku nie było zadnych efektów wrecz przeciwnie jedna dziewczyna popatrzyła krzywo na mnie i odeszła jak tanczyłem koło niej.Ale tak po 2h było faktycznie zaje***cie ale to juz nie bede opowiadął szczegołow.

A własnie jak zastosowałes to BTB ile kropel??Przytykałes palcem czy normalnie kropiłes na palce?? Acha i jesli robisz mieszanke np Chikara+ Phx lub BTB+ PHX to Pheromaxu dawka ma byc minimalna tylko zwilzyc palec i wsmarowac a efekt bedzie super Very Happy
ChevezDing
nowy

Sprawdzone: Lure, Love&Desire

PostWysłany: Nie, 03 Cze 2007, 18:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciekawe Very Happy niedlugo sam sie przekonam. a ten phx powinien byc wsmarowany zapewne w szyje? Cool a chikara chyba w inne miejsce szyi mam rozumiec? pomozcie Sad
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Nie, 03 Cze 2007, 20:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

JA przytykalem palec i wtesy smarowalem czasme mniej mi wylecialo czasem wiecej ale na oko to bylo z 4 krople;heheh
Wiem za duzo..... a PHeromaxa mam probke to teraz stosuje niepelne nasiciniecie.... wczesniej 1 cale nacisniecie.

Testuje z ilosciami kropel tego BTb uzywam go na codzien bo pheromaxa tyko na okazje.
Staram sie nakadac 2 krole .
pozdrawiam

A i jeszce pytanie do ferum jak to jest z tym LAczniem BTB z PHX . Bo ja juz sam nei wiem.
Pozdrawiam
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pon, 04 Cze 2007, 11:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kkkkk0 napisał:
A i jeszce pytanie do ferum jak to jest z tym LAczniem BTB z PHX . Bo ja juz sam nei wiem.

Jeżeli połączenie BTB + Pheromax Tobie służy, to jak najbardziej możesz takowe stosować. Ich łączenie odradza się niedoświadczonym użytkownikom, którzy powinni na początku sprawdzić jak działają oba produkty z osobna.

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Daniel
uzależniony

PostWysłany: Pon, 04 Cze 2007, 13:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chevezding powiedział: a ten phx powinien byc wsmarowany zapewne w szyje? Cool a chikara chyba w inne miejsce szyi mam rozumiec? pomozcie Sad

To jest chyba bez roznicy wazne by razem ich nie nałozyc na siebie jak kilka cm zeby były od siebie.

Kkkkk a Ty za jednym wylaniu stwierdziłes ze wylciało ok 4 krople czy 4 razy przechyliłes??
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pon, 04 Cze 2007, 19:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie przychylaelm tak aby uzyskac tylko Pol kropli . Przechylaem z 4 5 razy a za ktoryms przechyleniem nie zatnkelem palcem to mi polecialo......;dp ehe

jeszcze nastepne pytanie...do ferum.. Czy jest mozliwosc zakupu NPA probki czy odrazu calego flakonika...

DZiekuje pozdrwiam
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pon, 04 Cze 2007, 19:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ALbo chikary.....;p
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 05 Cze 2007, 09:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety, nie ma takiej możliwości.

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Bullet Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Ostrzeżeń: 1
Sprawdzone: BTB,NPA,Perception,The Edge,Chikara,Pheromax

PostWysłany: Wto, 08 Sty 2008, 15:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BTB w ogóle jest bardzo dobrym preparatem,polecam!
A co do wad,to ten zakraplacz jest chusteczkowo skonstruowany,jak chcesz uzyskać jedną krople to często za dużo sie wylewa a jak chcesz uzyskać pół kropli tak jak przy użyciu NPA to też nie za specjalnie,zależy jak długo przytrzymasz palec i jak mocno go dociśniesz,tak więc to pół kropli za każdym razem jest inne,raz więcej sie wyleje na palec a raz mniej.
Ja osobiście trochę przerobiłem ten dozownik i jest w miarę dobrze Wink
A i jeszcze jedno,albo gwint buteleczki jest za długi albo korek trochę za krótki bo jak mocniej bym dokręcił to gwint bym przekręcił,przy NPA nie ma tych problemów Smile
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: