|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
chmurka  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax ; Love&Desire ; Alchemy ; PH ; LURE Testuję: BTB
|
Wysłany: Czw, 13 Sie 2009, 20:35 Temat postu: |
|
|
| tomocool napisał: | Emiii na początku tylko powiem, że kolesie, którzy nie wiedzą czego chcą to po prostu ci...ki ( przepraszam za takie brzydkie określenie bo wiem, że Tobie na nim zależy).
Życzę powodzenia! |
No ja bym tomocool powiedziała, że to jest po prostu dupa Albo ja taka głupia PHEROMAX dodo tego perfumy sztuk dwie z najwyższej półki oczywiście Wwykorzystałam sąsiada i kolege aby sprawdzić jak się całość komponuje wszystku musi być dograne na tip top i .... Wszystko bajer poza obiektem pożądania który "ojej zapomniał o mnie" !! No cóż niegrzeczne dziewczynki się nie poddają tak szybko ... tylko dają czas. Poczekamy teraz chwilke do momentu aż się Pan idealny obudzi. Ale to wszystko jest wyjątkowo skomplikowane, jak czegoś chcesz nie możesz mieć a jak niechcesz to bodaj wiąż w pęczki i do szafy chowaj. Dziwnym trafem mam wrażenie, że Wy jako mężczyźni macie mniej problemów ze zdobywaniem płci przeciwnej
Ostatnio zmieniony przez chmurka dnia Sob, 22 Sie 2009, 08:05, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
interstate  uzależniony

Sprawdzone: -non, -ron, -nol
|
Wysłany: Czw, 13 Sie 2009, 21:12 Temat postu: |
|
|
| markas napisał: | | bo wylanie na siebie dopalacza w postaci fero powoduje czasami ze pół ulicy kobiet patrzy jak sroka w ser na Ciebie a z drugiej strony gdybyś niczym się nie polał i publicznie rozjebał kwestie przerwania continuum czasowo przestrzennego został byś zlany na maksa |
Potwierdzam - zaliczyłem kiedyś zgona w centrum i nikt mi nie pomógł:/
--
interstate |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hirooo  uzależniony

Sprawdzone: SPRAWDZAM: NPA,Chikara, i próbki: Pheromax,perception,EDGE,
|
Wysłany: Pią, 14 Sie 2009, 01:59 Temat postu: |
|
|
| emiii napisał: | | tomocool napisał: | Emiii na początku tylko powiem, że kolesie, którzy nie wiedzą czego chcą to po prostu ci...ki ( przepraszam za takie brzydkie określenie bo wiem, że Tobie na nim zależy).
Życzę powodzenia! |
No ja bym tomocool powiedziała, że to jest po prostu dupa Albo ja taka głupia Pheromax do tanich nie należy do tego perfumy sztuk dwie z najwyższej półki oczywiście Odchudziłam portfel hihihi wykorzystałam sąsiada i kolege aby sprawdzić jak się całość komponuje wszystku musi być dograne na tip top i .... Wszystko bajer poza obiektem pożądania który "ojej zapomniał o mnie" !! No cóż niegrzeczne dziewczynki się nie poddają tak szybko ... tylko dają czas. Poczekamy teraz chwilke do momentu aż się Pan idealny obudzi. Ale to wszystko jest wyjątkowo skomplikowane, jak czegoś chcesz nie możesz mieć a jak niechcesz to bodaj wiąż w pęczki i do szafy chowaj. Dziwnym trafem mam wrażenie, że Wy jako mężczyźni macie mniej problemów ze zdobywaniem płci przeciwnej  |
oj my też mamy problemy ze zdobywaniem. Ja już długoo zdobywam swój cel i czasami wydaje sie być blisko po czym prsss.. znowu stoje!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Pią, 14 Sie 2009, 08:36 Temat postu: |
|
|
Moze macie zly cel? Wczoraj testowalem NPA + PHX i... duzo nie pamietam bo za duzo %% ale zapamietane urywki podobaly mi sie xD Spotkalem milosc z lawki gimnazjalnej (bogini seksu) tylko szkoda ze zajeta i pare znajomych kobitek Nie powiem, bo ogolnie jestem zamkniety w sobie i raczej wstydliwy ale NPA zrobił swoje  _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chmurka  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax ; Love&Desire ; Alchemy ; PH ; LURE Testuję: BTB
|
Wysłany: Sro, 19 Sie 2009, 21:01 Temat postu: |
|
|
No więc tak .... tyle zachodu i nie użyłam przy Nim Pheromaxu Z chorej przyczyny nie chciałam Go oszukiwać Choć sama się sobie dziwie Tak mi strasznie zależało i zależy aby Go zdobyć i mimo wszystko nie uzyłam wspomagacza aby go nie oszukiwać ehhhh chyba wpadłam po uszy bo nie chcem go skrzywdzić. Ale do rzeczy po pierwszym spotkaniu, całonocnej romantycznej nocy ku mojemu zdziwieniu facet chciał kolejnych spotkań i były kolejne ) Nałożyłam tylko Poisona na siebie i nie uzywałam PHeromaxu !!! Co prawda co do miłości i bycia razem poki co facet się nie skłania, ale coś Go ciągnie zdecydowanie. Tak się zastanawiam nad tym pheromaxem teraz. Facet wykazuje zaintereseowanie i to bardzo duże, a jednak gdzies tam jest jakis hamulec. Użyć pheromaxu czy nie, w tej sytuacji ??? Jak myślicie??
Ostatnio zmieniony przez chmurka dnia Sob, 22 Sie 2009, 08:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomocool  uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge
|
Wysłany: Sro, 19 Sie 2009, 22:09 Temat postu: |
|
|
emiii wydaje mi się, że ludzie pod wpływem feromonów działają chwilowo tzn. że Pheromax może zdjąć ten hamulec tylko na czas jego używania, a przecież nie o to chyba chodzi;
on musi podjąć tą decyzję bez wspomagaczy, ale z drugiej strony takie specyfiki mogą pomóc w podjęciu jej;
życzę powodzenia  _________________ Pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Sro, 19 Sie 2009, 22:56 Temat postu: |
|
|
Hehe i nie pomogłeś raczej jej podjąć decyzji Ale ja chyba tez radze bez.. bo ja mialem tego pecha zeby w waznych okolicznosciach przedawkowac :/ _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|