Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax czy BTB ??
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
chmurka Płeć:Kobieta
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax ; Love&Desire ; Alchemy ; PH ; LURE Testuję: BTB

PostWysłany: Czw, 13 Sie 2009, 20:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tomocool napisał:
Emiii na początku tylko powiem, że kolesie, którzy nie wiedzą czego chcą to po prostu ci...ki ( przepraszam za takie brzydkie określenie bo wiem, że Tobie na nim zależy).

Życzę powodzenia!

No ja bym tomocool powiedziała, że to jest po prostu dupa Albo ja taka głupia PHEROMAX dodo tego perfumy sztuk dwie z najwyższej półki oczywiście Wwykorzystałam sąsiada i kolege aby sprawdzić jak się całość komponuje wszystku musi być dograne na tip top i .... Wszystko bajer poza obiektem pożądania który "ojej zapomniał o mnie" !! No cóż niegrzeczne dziewczynki się nie poddają tak szybko ... tylko dają czas. Poczekamy teraz chwilke do momentu aż się Pan idealny obudzi. Ale to wszystko jest wyjątkowo skomplikowane, jak czegoś chcesz nie możesz mieć a jak niechcesz to bodaj wiąż w pęczki i do szafy chowaj. Dziwnym trafem mam wrażenie, że Wy jako mężczyźni macie mniej problemów ze zdobywaniem płci przeciwnej

Ostatnio zmieniony przez chmurka dnia Sob, 22 Sie 2009, 08:05, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
interstate Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: -non, -ron, -nol

PostWysłany: Czw, 13 Sie 2009, 21:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

markas napisał:
bo wylanie na siebie dopalacza w postaci fero powoduje czasami ze pół ulicy kobiet patrzy jak sroka w ser na Ciebie a z drugiej strony gdybyś niczym się nie polał i publicznie rozjebał kwestie przerwania continuum czasowo przestrzennego został byś zlany na maksa

Potwierdzam - zaliczyłem kiedyś zgona w centrum i nikt mi nie pomógł:/

--
interstate
Powrót do góry
hirooo Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: SPRAWDZAM: NPA,Chikara, i próbki: Pheromax,perception,EDGE,

PostWysłany: Pią, 14 Sie 2009, 01:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emiii napisał:
tomocool napisał:
Emiii na początku tylko powiem, że kolesie, którzy nie wiedzą czego chcą to po prostu ci...ki ( przepraszam za takie brzydkie określenie bo wiem, że Tobie na nim zależy).

Życzę powodzenia!

Evil or Very Mad No ja bym tomocool powiedziała, że to jest po prostu dupa Exclamation Exclamation Albo ja taka głupia Sad Pheromax do tanich nie należy do tego perfumy sztuk dwie z najwyższej półki oczywiście Smile Odchudziłam portfel hihihi wykorzystałam sąsiada i kolege aby sprawdzić jak się całość komponuje wszystku musi być dograne na tip top i .... Wszystko bajer poza obiektem pożądania Very Happy który "ojej zapomniał o mnie" !! No cóż niegrzeczne dziewczynki się nie poddają tak szybko ... tylko dają czas. Poczekamy teraz chwilke do momentu aż się Pan idealny obudzi. Ale to wszystko jest wyjątkowo skomplikowane, jak czegoś chcesz nie możesz mieć a jak niechcesz to bodaj wiąż w pęczki i do szafy chowaj. Dziwnym trafem mam wrażenie, że Wy jako mężczyźni macie mniej problemów ze zdobywaniem płci przeciwnej Razz

oj my też mamy problemy ze zdobywaniem. Ja już długoo zdobywam swój cel i czasami wydaje sie być blisko po czym prsss.. znowu stoje! Sad
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Pią, 14 Sie 2009, 08:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moze macie zly cel?Razz Wczoraj testowalem NPA + PHX i... duzo nie pamietam bo za duzo %% ale zapamietane urywki podobaly mi sie xD Spotkalem milosc z lawki gimnazjalnej (bogini seksu) tylko szkoda ze zajeta Razz i pare znajomych kobitek Wink Nie powiem, bo ogolnie jestem zamkniety w sobie i raczej wstydliwy ale NPA zrobił swoje Razz
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
chmurka Płeć:Kobieta
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax ; Love&Desire ; Alchemy ; PH ; LURE Testuję: BTB

PostWysłany: Sro, 19 Sie 2009, 21:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No więc tak .... tyle zachodu i nie użyłam przy Nim Pheromaxu Evil or Very Mad Z chorej przyczyny nie chciałam Go oszukiwać Shocked Choć sama się sobie dziwie Tak mi strasznie zależało i zależy aby Go zdobyć i mimo wszystko nie uzyłam wspomagacza aby go nie oszukiwać ehhhh chyba wpadłam po uszy bo nie chcem go skrzywdzić. Ale do rzeczy po pierwszym spotkaniu, całonocnej romantycznej nocy ku mojemu zdziwieniu facet chciał kolejnych spotkań i były kolejne Smile) Nałożyłam tylko Poisona na siebie i nie uzywałam PHeromaxu !!! Co prawda co do miłości i bycia razem poki co facet się nie skłania, ale coś Go ciągnie zdecydowanie. Tak się zastanawiam nad tym pheromaxem teraz. Facet wykazuje zaintereseowanie i to bardzo duże, a jednak gdzies tam jest jakis hamulec. Użyć pheromaxu czy nie, w tej sytuacji ??? Jak myślicie??

Ostatnio zmieniony przez chmurka dnia Sob, 22 Sie 2009, 08:06, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
tomocool Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge

PostWysłany: Sro, 19 Sie 2009, 22:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emiii wydaje mi się, że ludzie pod wpływem feromonów działają chwilowo tzn. że Pheromax może zdjąć ten hamulec tylko na czas jego używania, a przecież nie o to chyba chodzi;

on musi podjąć tą decyzję bez wspomagaczy, ale z drugiej strony takie specyfiki mogą pomóc w podjęciu jej;

życzę powodzenia Smile
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Sro, 19 Sie 2009, 22:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hehe i nie pomogłeś raczej jej podjąć decyzji Very Happy Ale ja chyba tez radze bez.. bo ja mialem tego pecha zeby w waznych okolicznosciach przedawkowac :/
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: