Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax czy BTB ??
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
chmurka Płeć:Kobieta
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax ; Love&Desire ; Alchemy ; PH ; LURE Testuję: BTB

PostWysłany: Wto, 04 Sie 2009, 18:47    Temat postu: Pheromax czy BTB ?? Odpowiedz z cytatem

.................

Ostatnio zmieniony przez chmurka dnia Sob, 22 Sie 2009, 07:54, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
hirooo Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: SPRAWDZAM: NPA,Chikara, i próbki: Pheromax,perception,EDGE,

PostWysłany: Wto, 04 Sie 2009, 19:20    Temat postu: Re: Pheromax czy BTB ?? Odpowiedz z cytatem

emiii napisał:
Hej wszystkim mam szybkie pytanko. Mam boskiego faceta na fali i chcem go zdobyć ... tak już na dobre. Narazie On nie chce się wiązać ale pociągam go sexualnie i pewnie wkońcu to się skończy sexem bezzobowiązania I tu jest właśnie sprawa co wybrać aby pomogło Zgodnie z myślą że facet zakochuje się po sexie, oczywiście pod warunkiem że jest dobry Wink ale z tym sobie dam rade Chcem użyć coś dzięki czemu po tym sexie nie będzie mógł przestać myslec o mnie. Który środek pomorze mi sprawić aby dostał sex jakiego niemiał z żadną inna? Plisssss pomóżcie mi Smile

Pheromax - ja polecam !! Pheromax inaczej nazywam kurwik Very Happy sory za określenie ale myślę że nikt się nie obrazi o te słowo Very Happy
uzależniony

PostWysłany: Wto, 04 Sie 2009, 19:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

..............

Ostatnio zmieniony przez chmurka dnia Sob, 22 Sie 2009, 07:54, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 04 Sie 2009, 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emiii napisał:
A co z tym opisem na feromony.pl

" W sytuacjach intymnych BTB potęguje doznania Twojej partnerki (lub partnera), sprawiając, że chwile, które z Tobą przeżywa stają się chwilami, które pamiętać będzie do końca zycia. "

"dwukrotne zwiększenie podniecenia w sytacjach intymnych (udowodnione naukowo!) "

Hmmm już nic nie wiem ;/

to rozumie że idziesz już z nastawieniem że oddasz się mu z nadzieją że zmieni zdanie lub utwierdzi się jeszcze mocniej co do Ciebie. No to tutaj nie wiem nie mogę poradzić bo nie testowałem tego a skoro tak piszą to wiedzą więcej na ten temat. Bo jeżeli chodzi o przed grę i wzbudzenie pożądania przed stosunkiem to uważam że phx. ale kto lepiej wie to niech mnie poprawi Very Happy

Ps. Postaraj się też ty Sama nie licz tylko na fero. I będzie dobrze Very Happy

Ostatnio zmieniony przez hirooo dnia Sro, 05 Sie 2009, 14:21, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Wto, 04 Sie 2009, 19:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

................

Ostatnio zmieniony przez chmurka dnia Sob, 22 Sie 2009, 07:55, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 04 Sie 2009, 19:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emiii napisał:
Wiem że go do mnie ciągnie , ale wiem też i uważam to za moją przewagę Razz Bo on do tej pory był tylko z jedną kobieta przez kilka lat Więcej kobiet w łożku nie miał. Ja za to mam spore doświadczenie więc się nie obawiam, że nie podołam zadaniu. Ale skoro jest coś co może zdecydowanie zwiększyć podniecenie tosz to tylko mi pomoże hihi. Chodzi mi o to aby facet przeżył totalny odlot, rozumiesz o co mi chodzi?! Zanim to się stanie jeszcze troche czasu minie bo narazie tylko rozmawialiśmy o tym, że czujemy pociąg do siebie sexualny ... wiec to się stanie tak czy siak. Choć z dnia na dzien stara się coraz bardziej. No ale chodzi o to, że chcem go złapać w podwójne sidła tak aby się z nich nie wydostał. Mam pheromax ale nie sprawdzałam go w sprawach intymnych ;/

Hiszpańska Mucha + BTB Very Happy i życzę dobrego seksu Very Happy
skoro tak piszą i masz Pheromax to BTB mozesz kupić. A ta muszka to do jakiegoś napoju przed podasz i bedzie chłop wariował Very Happy sobie też mozesz Very Happy hehe
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Wto, 04 Sie 2009, 22:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hirooo napisał:

skoro tak piszą i masz Pheromax to BTB mozesz kupić. A ta muszka to do jakiegoś napoju przed podasz i bedzie chłop wariował Very Happy sobie też mozesz Very Happy hehe
Sorry, ale pojęcia mylisz Razz Hiszpańska mucha jest tylko i wyłącznie dla kobiet. Sam chciałem sprawdzić tą ponoć bezwonność i faktycznie nic nie czuć. Na sobie zero skutków. Działa tylko na kobiety.. o ile działa Wink Nie testowałem jeszcze.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 04 Sie 2009, 23:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

traq napisał:
hirooo napisał:

Sorry, ale pojęcia mylisz Razz Hiszpańska mucha jest tylko i wyłącznie dla kobiet. Sam chciałem sprawdzić tą ponoć bezwonność i faktycznie nic nie czuć. Na sobie zero skutków. Działa tylko na kobiety.. o ile działa Wink Nie testowałem jeszcze.

ja tez nie testowałem ale słyszałem ze działa na facetow jak i kobiety dlatego nadmieniłem o tym. No ale lepiej dać spokój z muchami i feromonami sie zajmijmy Very Happy
uzależniony

PostWysłany: Wto, 04 Sie 2009, 23:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No właśnie darujmy sobie te muchy Nie chcem mu krzywdy zrobic tylko dobrze Twisted Evil a nawet bardziej niz dobrze Very Happy
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Sro, 05 Sie 2009, 10:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Takich kobiet ze świecą szukać:D
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 05 Sie 2009, 11:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

traq napisał:
Takich kobiet ze świecą szukać:D

haha dokadnie Tutaj się zgadzam!! jak ja bym chcia takiej pewnej siebie kobiety!! Moj któryś ze zmyslów mi podpowiada że i doświadczonej co dobrze rokuje Very Happy why? bo baba która poznala 2 strony medalu i wybierze jedna to juz nie zmieni na druga bo wie czym to smakuje a te inne to wiecznie glodne i ciekawskie co idzie za tym zdradliwe!

cóż można życzyć tutaj .. dobrego seksu Very Happy a co idzie za tym miejmy nadzieję trwalego związku. Very Happy
uzależniony

PostWysłany: Sro, 05 Sie 2009, 13:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No chłopcy macie racje w jednej kwesti zbyt mocno dostałam po zadku oglądając drugą strone medalu Rolling Eyes Od 5 lat sie szkole jako osoba samotna i nagle mnie trafiło. Odprawiłam kilku Panów z kwitkiem aż pojawił się ktos kto sprawił, iż nie umiałam znaleść słowa aby do Niego powiedzieć. I wiecie co?? Po tym jak powiedział że jedzie do domu... i ja nie zamieniłam z nim dwóch słów z własnego stresu ... powiedziałam sobie "O nie mój Drogi Tak to my się bawić nie będziemy to ja tu rozdaje karty " I od tamtej pory już się przyznał że Go pociągam Twisted Evil ....

Ostatnio zmieniony przez chmurka dnia Sob, 22 Sie 2009, 07:56, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 05 Sie 2009, 14:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emiii napisał:
No chłopcy macie racje w jednej kwesti zbyt mocno dostałam po zadku oglądając drugą strone medalu Rolling Eyes Od 5 lat sie szkole jako osoba samotna i nagle mnie trafiło. Odprawiłam kilku Panów z kwitkiem aż pojawił się ktos kto sprawił, iż nie umiałam znaleść słowa aby do Niego powiedzieć. I wiecie co?? Po tym jak powiedział że jedzie do domu... i ja nie zamieniłam z nim dwóch słów z własnego stresu ... powiedziałam sobie "O nie mój Drogi Tak to my się bawić nie będziemy to ja tu rozdaje karty " I od tamtej pory już się przyznał że Go pociągam Twisted Evil .... Pomalutku ale ten Pan padnie na kolana jak tylko bedę miała Go choćby na godzine tylko dla siebie Twisted Evil I decyzja padła taka spotkam się z Nim w towarzystwie mając na sobie Pheromax ... i sie poocieram o Niego troszke, tak aby Go pokusić i doprowadzić do zainteresowania i podniecenia po czym ja uciekne. Po tym znikne na moment aby Go nosiło, kusząc go delikatnie rozmowami na gg i smsami przed praca. Aby poczuł że wciąz jestem ... Po czym zaprosze go na sam na sam mając na sobie BTB :> i dopieszcze go tak aby wrzał zostawiając odrobine tajemniczości.. że jest cudowny w łóżku a ja jestem krucha istotą która się boi czegoś więcej ... Jak myśle lub jak się spodziewam sam zacznie zabiegać o mnie Wink Co o tym sądzicie dobra strategia??

Ja tak chce!! czemu nie można trafic na takie babsko? eh.. on ma za dobrze Smile
każda jest dobra Wink dobrze myślisz.
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sro, 05 Sie 2009, 14:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hirooo napisał:

Ja tak chce!! czemu nie można trafic na takie babsko? eh.. on ma za dobrze Smile

Bo ja jestem jedyne w swoim rodzaju babsko ... ktore ma diabła za skórą Twisted Evil Do tego pech polega na tym, że facet z którym się uczyłam sexu przez 7 lat bycia razem był wyjątkowo wymagający i wygląda na to, że za dużo mnie nauczył Twisted Evil

Ostatnio zmieniony przez chmurka dnia Sob, 22 Sie 2009, 07:57, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 05 Sie 2009, 15:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emiii napisał:
hirooo napisał:

Bo ja jestem jedyne w swoim rodzaju babsko ... ktore ma diabła za skórą Twisted Evil Do tego pech polega na tym, że facet z którym się uczyłam sexu przez 7 lat bycia razem był wyjątkowo wymagający i wygląda na to, że za dużo mnie nauczył Twisted Evil Do tego trafiłam na ferum i .... powinno Wam być szkoda tego nie świadomego chłopca Razz Biedny nie wiem w co się pakuje Twisted Evil Exclamation

biedny?? ja też bym chciał być tak biedny tym bardziej że masz zamiary większe niż tylko sex.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do: