Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax działa :)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
volf Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Pheomax, NPA, Perfect Ten, Chikara

PostWysłany: Sro, 23 Lip 2008, 11:54    Temat postu: Pheromax działa :) Odpowiedz z cytatem

Hej

Kupiłem kiedyś flakonik Pheromaxa. Miałem dość duże wątpliwości co do jego działania, bo słyszałem różne opinie na temat tych wszystkich "cudów chemii". Ale akurat w tym czasie byłem już po testach Chikary na samym sobie i na moich klientach biznesowych i wiedziałem, że w tym zakresie "zapach zaufania" zrobił swoją robotę Smile

Zatem kupiłem Pheromax na próbę i pojechałem na wczasy. Poznałem bardzo fajną dziewczynę, która jednak była mną średnio zainteresowana, bo jak powiedziała "woli brunetów"... Moje pierwotne podchody (bez feromonu) trwały trzy dni, bo uznałem że jestem tak fantastycznym obiektem, że poradzę sobie sam Smile
Przyznam szczerze, że szło mi dość kiepsko i wtedy wyjąłem z walizki moją sekretną broń...

Wieczorem tego dnia była dyskoteka w ośrodku - organizatorzy robili takie potańcówy dwa razy w tygodniu.
Agnieszka tańczyła sama na parkiecie, podszedłem i z marszu objąłem ją w pasie (taki klasyczny "ryzyk-fizyk") Smile
Nie odepchnęła mnie ani nie wykręciła się że chce zostać sama...
Impreza trwała jeszcze ze 3 godziny. Bawiliśmy się praktycznie zupełnie we dwoje nie zwracając uagi na innych wokoło nas...

Dobrze po północy skończyła się impreza i grzecznie odprowadziłem Koleżankę do pokoju. Zaprosiła mnie na drinka. Dalej Wam nie opowiem, ale jedno jest ewne - zostałem fanem tego specyfiku. Właśnie mi się skończył więc niecierpliwie czekam na przypływ gotówki Very Happy

Agnieszka jest dzisiaj moją żoną więc do dzisiaj, kiedy coś się między nami sypie, sięgam po Pheromaxa i nadal działa bez zarzutu. Ale trzeba uważać żeby nie przesadzić, bo kota można zagłaskać Smile

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: