Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax + feromon z Allegro.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michal89
nowy

PostWysłany: Nie, 12 Kwi 2009, 20:36    Temat postu: Pheromax + feromon z Allegro. Odpowiedz z cytatem

Witajcie. Jestem całkowicie poczatkujący w kwestii feromonów i zanim trafiłem na feromony.pl kupiłem 50 ml fiolke niby to feromonów na allegro za 40 zł. Ale widzę ze to mogą byc bardziej perfumy niż feromony. Potem zamówiłem próbke PHX. Może podam link do tego specyfika, który kupiłem pierwsze: http://allegro.pl/item608275179_feromony_hit_sex_uwodzi_i_kusi_perfumy_meskie.html

Moje pytanie jest takie: czy spokojnie moge stosować oba specyfiki tzn to coś kupione na aukcji i PHX? Z tym że tamten produkt miałby na celu "przykryć" PHX.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
chmurka Płeć:Kobieta
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax ; Love&Desire ; Alchemy ; PH ; LURE Testuję: BTB

PostWysłany: Nie, 12 Kwi 2009, 20:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bym powiedziała że zdecydowanie tak Ponieważ FM jako fero nie działają sama sprawdziłam Jako zapach są bardzo fajne ale nic więcej Laughing Wiec spokojnie możesz moim zdaniem przykryć pheromaxa tym zapachem Powinno być oki Twisted Evil Ale poczekaj jeszcze na wypowiedzi innych
Pozdrawiam.
Powrót do góry
michal89
nowy

PostWysłany: Pon, 13 Kwi 2009, 08:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok to czekam na wypowiedzi innych Smile
A i jeszcze pytanie ile tego PHX na początek zaaplikować? i skąd pewność ze ten perfum rzeczywiście go zakryje?;/
Powrót do góry
chmurka Płeć:Kobieta
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax ; Love&Desire ; Alchemy ; PH ; LURE Testuję: BTB

PostWysłany: Pon, 13 Kwi 2009, 19:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak nie sprawdzisz sie nie przekonasz Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: