Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax i NPA... używam razem :)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wirmax
nowy

PostWysłany: Nie, 08 Paź 2006, 13:14    Temat postu: Pheromax i NPA... używam razem :) Odpowiedz z cytatem

Witam

Jak w temacie, kupiłem niedawno Pheromax i NPA, używam obu RAZEM! Wczesniej miałem tylko Pheromax... ale źle stosowałem i nie wiedziałem co jest 5.
Stosuje tak. Pheromax, minimalna dawka za uszy (takie małe kułeczko na jednym i drugim uchu, lub za kość żuchwy też takie małe kułeczko-pd uchem) i jedna kropla NPA, rozsmarowana na szyje po troszkę, pod nos i na nadgrastki, maskuję zapachem HugoBossa Energise (barzdo łandy:) )

Wrażania...
Jak używałem samego Pheromaxu nic nie zauważyłem... natomiast teraz wraz z NPA widze różnicę, już po drugim dniu.
Przede wszystkim mężczyźni dążą do kontaktu ze mną i chcą mówić do "mnie"! Hehe jeden koleś to powiedział że jestem spoko i jak chce skombinuje mi laske i zapłaci za balety Wink, choć znam go już troche i nigdy o niczym takim nie mówił.
Widze ze zwracam uwagę (na pewno działenie NPA). Co do kobiet, jestem jeszcze w fazie testu, mam te preparaty za krótko aby coś w tej sprawie powiedzieć, a w barze gdzie spotkałem się z kumplami nie ma ich za dużo Smile
Na pewno czuje ze pomagają i jest jakieś działanie... w najbliższym tygodniu powinienem dać znać co do żeńskiej strony Wink
Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Nie, 08 Paź 2006, 13:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uuu, nieźle! Więcej takich historii! A ile już stosujesz feromony?

I dochodzę do wniosku, że pojedyncze produkty nie działają... Przynajmniej u innych Razz

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
wirmax
nowy

PostWysłany: Pią, 13 Paź 2006, 09:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kolejna dawka wrażeń...

Przedewszystki już na 90% jestem przekonany że feromony pomagają. Ostatnio miałem dość dziwną sytuację, gdyż siezdiała w autobusie matka z 4-5 miesięcznym dzieckiem, obok (dzieliło nas jedno zajęte miejsce). Była to dziewczynka. Zaczeła zachowywać dziwnie, bo cały czas pokazywała na mnie rączką i chciała do mnie! Troche mnie to krępowało, no ale pomyślałem sobie "przecież mam feromony, a one sprawiają że jestem "bardziej przyjazny" w oczach dzieci" A to było z rana jakąś godzinę po nałożeniu feromonów.
Kobiety... to na co czekają wszycy Wink
Jest mi ciężko gdyż jestem w tych sprawach dość nie śmiały. Fero dodają odwagi i się zgodzę, jestem bardziej odważy i optymistyczny. Ostatnio kolega zapoznał mnie z koleżanką (nie podobała mi się (6,5/10 -szcere Wink ) ale zaczeła do mnie mówic jak bym ją lata znał! Aż byłem w szoku. Na uczelni zbieram mnustwo spojżeń...
Pewno jeszcze troche poużywam i przełamie swoje lody Very Happy Wtedy zacznie się robić fanie Smile
Powrót do góry
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Pią, 13 Paź 2006, 17:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ech raczej zachowaniem dziecka nie mozesz sie sugerowac.
Do mnie nie raz startowaly male dzieci Laughing
A ze na uczelni "zbierasz" spojrzen to jest jak najbardziej O.K

pozdro Wink
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Nie, 15 Paź 2006, 17:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A powiem ci, ze jest reakcja ze strony dzieci. Sam zauważyłem, że zdecydowanie częściej się uśmiechają i jakby wyczuwają w tobie przyjaciela.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
wirmax
nowy

PostWysłany: Nie, 29 Paź 2006, 19:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przypadek na dyskotece... kolega przyprowadził koleżankę z którą się bawił cały czas na parkiecie... Całował się z Nią i wogóle. Przyszedł i mi ją przedstawił, była podpita, chwiejnie stała Wink posadził ją obok mnie... poszedł na chwile.

Zaczeła mnie obmacywać, tulić a widziałem ją pierwszy raz w życiu! Very Happy Gdyby nie kolega to... Very Happy było by grubo.

Wiem na pewno ze działają, przyciągaja płeć przeciwną. Wszystko jeszcze zależy od Twojego nastawienia. A mi ciężko jest się przełamać, po popełniłem pewien błąd, ale to już bardziej moja prywatna historia...

Pozdrawiam!
Powrót do góry
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Czw, 02 Lis 2006, 10:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ladnie ladnie Smile
A byla interesjaca pod wzgledem fizycznym????
Mogles wziasc jej numer komorki i sie umowic z nia na cd z dyskoteki Laughing

pozdro
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: