Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Pheromax i NPA w zwi±zku

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w zwi±zku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
steffan
potencjalny

Do³±czy³: 05 Lip 2007
Sprawdzone: PHX - dzia³a, NPA w testach

PostWys³any: Sro, 23 Lip 2008, 15:13    Temat postu: Pheromax i NPA w zwi±zku Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie,

Feromonów u¿ywamy najczê¶ciej aby zdobyæ zainteresowanie p³ci przeciwnej , przede wszystkim osób nam nie znanych, lub nie zwracaj±cych uwagi na nas. Bezapelacyjnie nale¿y uznaæ skuteczno¶æ feromonów w tej materii. Sam opisywa³em wcze¶niej pozytywny wp³yw Pheromaxu na nowo poznane kobiety, a im d³u¿ej testujê NPA tak¿e przydarzy³y mi siê ciekawe sytuacje. NPA dzia³a te¿ na facetów, wzbudza respect. Warto dodaæ, aby bardzo ostro¿nie dawkowaæ NPA.

Je¿eli chodzi o zastosowanie tych specyfików w zwi±zku, to tak¿e mia³em ró¿ne przygody. Pocz±tkowo testowa³em Pheromax na poprzedniej dziewczynie. Po jednym psikniêciu (w zwi±zku uwa¿ajcie na dawki, gdy¿ z w³asnym partnerem wchodzicie od razu a bardzo blisk± interakcjê i nie potrzeba tu du¿ej ilo¶ci ¶rodka) zauwa¿anle by³y reakcje pobudzenia i zainteresowania ze strony mojej dziewczyny. Kiedy ogl±dali¶my film, partnerka bardziej zajmowa³a siê mn± ni¿ filmem i d±¿y³a do poca³unku oraz zbli¿enia. Szczególnie mocne dzia³anie przypada na p³odne dni, gdy¿ wtedy mo¿na by³o us³yszeæ teksty typu: "Nie wiem czemu mnie tak dzisiaj podniecasz!?". Feromony dodaj± wiêc pikanterii i wzbudzaj± zainteresowanie.

Mia³em te¿ sytuacje nieprzyjemne - po przedawkowaniu dziewczyna stawa³a siê nerwowa po oko³o 3 godzinach. Zaznaczam wiêc aby pamiêtaæ o dawkowaniu.

Z kolejn± moj± partnerk± testowa³em NPA i zauwa¿y³em rzecz nastêpuj±c±. Ona siê trochê krêpowa³a wcze¶niej publicznie ca³owaæ przy naszych znajomych i zawsze wola³a robiæ to na osobno¶ci. Po jednej kropli NPA, zachowuje siê ca³kiem naturalnie i nie przeszkadza jej kto i czy na nas patrzy. W pewnym sensie spowodowa³o to jej otwarcie siê, a wraz z przyzwyczajeniem do tego, zaczê³a normalnie siê zachowywaæ ju¿ bez pomocy NPA. W tym przypadku feromony pomagaj± przeskoczyæ pewne bariery.

Bardzo fajnie jest te¿ od czasu do czasu u¿yæ feromonów przed seksem, co na pewno urozmaici.
Pamiêtajcie - od czasu do czasu. Moim zdaniem w zwi±zku nie ma co permanentnie stosowaæ feromonów. Zmniejszy to dzia³anie i ca³y fun. Lepiej jest urozmaiciæ interakcjê co jaki¶ czas, szczególnie je¿eli byli¶cie w roz³±ce, lub co¶ przygasa.

Ale nie mo¿na zapomnieæ o normalnej aktywno¶ci i dzia³aniu. Je¿eli chcesz aby Twoja kobieta by³a szczê¶liwa, a zwi±zek p³omienny to zacznij zmiany od siebie. Dzia³aj i staraj siê. Feromony s± dla mnie tylko dodatkiem. Czasami Ty sam lepiej siê poczujesz po zastosowaniu fero i z rozmachu zrobisz rzeczy, które poprawi± relacje z kobiet±.

Wracaj±c do NPA, to nie zauwa¿y³em dzia³ania przedawkowania po tym na mojej drugiej dziewczynie, tak jak by³o z PHX w przypadku pierwszej. Nie wiem czy zadecydowa³ ¶rodek czy inna kobieta. Uwa¿ajcie jednak na dawki, bo je¿eli le¿ysz z kim¶ wtulony w ³ó¿ku, to ju¿ pó³ kropli starczy.

Pozdrawiam,
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
hackzone P³eæ:Mê¿czyzna
potencjalny

Do³±czy³: 22 Lip 2008
Sprawdzone: PHX, NPA, Perception, The Edge

PostWys³any: Sro, 20 Sie 2008, 18:49    Temat postu: Re: Pheromax i NPA w zwi±zku Odpowiedz z cytatem

steffan napisa³:

Kiedy ogl±dali¶my film, partnerka bardziej zajmowa³a siê mn± ni¿ filmem i d±¿y³a do poca³unku oraz zbli¿enia. Szczególnie mocne dzia³anie przypada na p³odne dni, gdy¿ wtedy mo¿na by³o us³yszeæ teksty typu: "Nie wiem czemu mnie tak dzisiaj podniecasz!?". Feromony dodaj± wiêc pikanterii i wzbudzaj± zainteresowanie.

Fakt tez tak mialem, z tym, ze u mnie po PHX dziewczyna chciala mnie po prostu przeleciec. Super sprawa.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w zwi±zku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach