|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
karolina_las  nowy

Sprawdzone: Nie używałam jeszcze.
|
Wysłany: Sob, 27 Gru 2008, 12:53 Temat postu: PHEROMAX i ogólnie feromony pomożecie? |
|
|
A więc chodzi o to,że mam 14 lat. I w mojej klasie jest taki chłopak ktory mi sie bardzo podoba ale raczej chlopcy w klasie nie zwracają na mnie uwagi I zastanawiam sie nad kupnem próbki pheromaxu. Ale mam kilka pytań dotyczących jego:
1.Czy mogę go zastosowac w tym wieku?
2.Czy on zadziala na tego chłopaka?
3.Czy mam uzyc na niego jakis perfum?
4.Czy dzięki niemu jest szansa ze ten chlopak poprosi mnie o chodzenie?
5.Jak się będzie ten chłopak zachowywał w stosunku do mnie? Oraz inni? chodzi mi o to czy bardziej będą mnie chcieli "zwabić" do łożka czy poderwać?
6.Czy u mnie w domu po tym specyfiku rodzice beda sie jakos inaczej zachowywali?
7.Czy ten preparat pomoze mi na problem jaki mam? Czyli że chcialabym aby ten chlopak mnie uwodził, podrywał aż w koncu poprosil o chodzenie?
8.Czy tylko kurier może przynieść tą przesyłke bo nie chcialabym aby dowiedzieli sie o tym rodzice.
9.Moge na siebie wypisać zamówienie czy na rodzica?
Napiszcie jeszcze od siebie jakieś rady, i opiszcie tak dokładnie co wam sie przytrafiało po feromonach oraz jak WY sami się po nich zachowywaliście??
Prosze odpowiedźcie na moje pytania to dla mnie ważne... I nie piszcie odpowiedzi typu "dziecko ty za nauke sie lepiej wez(...)" tylko mi pomóżcie ... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DR. KIDLER  uzależniony
Sprawdzone: PH FEROMON, PHEROMAX
|
Wysłany: Sob, 27 Gru 2008, 18:22 Temat postu: |
|
|
przestań wszędzie pisać to samo, a po feromony sięgnij za jakieś cztery lata. _________________ „Nie można logicznie udowodnić, że coś jest piękne, trzeba to po prostu odczuć”. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Flake nowy
|
Wysłany: Sob, 27 Gru 2008, 19:04 Temat postu: |
|
|
1. Czy w wieku 14 lat, to jest gimnazjum ... hmmm ... ja zacząłem stosować w liceum i efekty były , więc możesz spróbować
2. Od tego czy fero zadziała zależy wiele czynników , polecam lekture na forum bo chyba był gdzieś taki temat.
3. Tak, możesz przykryć feromony jakimś dezodorantem .
4. Feromony nie załatwią wszyskiego za Ciebie i nie licz na to że się spryskasz i już poprosi o chodzenie , feromony pomagają, a reszta w stu procentach zalezy tylko i wyłącznie od Ciebie.
5. Zależy od sytuacji .
6. Ja nie zauważyłem czegoś takiego , aczkolwiek moja mama tak jakby zachowuje się troche inaczej w stosunku do mnie kiedy mam na sobie fero , inaczej to znaczy lepiej ale po prostu nie potrafie tego opisać bo to jest całkiem inaczej niż ze zwykłymi dziewczynami
7. Odpowiedź masz w punkcie 4
8. Jeśli zamówisz na feromony.pl to może przynieśc kurier lub listonosz , musisz wybrać formę zamówienia . Jak chcesz żeby listonosz nie przyniósł to spytaj o możliwość wysyłki "Poste restante" ( co to jest to się dowiesz dzięki google ) .
9. Teoretycznie możesz i nikt się nie dowie , bo nie będą tego sprawdzać ale czy to nie jest czasami od 18 lat ?
Co mi się przytrafiło po feromonach ... ? Nikt nie spytał się mnie o chodzenie , ale wyraźnie widać różnice w zachowaniu dziewczyn w stosunku do mnie . Są bardziej otwarte , ostatnio nawet miałem taką ciekawa sytuacje Feromony nie załatwią niczego za Ciebie aczkolwiek mogą pomóc . Osobiście nigdy nie używałem PHX ale MYIOSHI i to po nich zauważyłem takie efekty. Teraz jestem na etapie testowania The Edge  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|