Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax - ile dawkowac i co ile czasu?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kangur65 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man

PostWysłany: Pią, 16 Sty 2009, 14:15    Temat postu: Pheromax - ile dawkowac i co ile czasu? Odpowiedz z cytatem

Mam delikatny problem zaczynam sam sie gubic ile zaaplikowac Pheromax na siebie aby miec pozytywne dzialanie ,i co ile tą dawkę powtarzać? Czekam na wasze odpowiedzi Smile Ja Osobiscie na poczatku dawalem 1 psikniecie ale to nawet czasem moze byc za duzo bo nie czuc efektow ,ostatnio probuje odkrecac dozownik i zamoczyc opuszek palca a potem nakladam na szyje ,powtarzam ta jeszcze raz na druga strone szyi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Tay Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax , The Edge , Perception , Chikara

PostWysłany: Pią, 16 Sty 2009, 21:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wszystko napisane na instrukcji Smile po to wlasnie sa instrukcje ;p , mozesz eksperymentowac i dac np. 1 dawke mniej czy wiecej Smile
piopis Płeć:Mężczyzna
potencjalny

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax The EDGE chikara npa perception

PostWysłany: Sro, 21 Sty 2009, 08:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja tez odkrecam dozownik i tak nakladam 4 krople dopiero wtedy widze efekt na poczatku bylem sceptycznie nastawiony teraz juz wiem ze to dziala natomiast powtarzam jak jest taka potrzeba po okolo 4 godzinach tak mi wyszlo z obserwacji
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: