| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Pon, 09 Paź 2006, 18:47 Temat postu: |
|
|
głupio:P!! ja to bym tylko na uczelnie je wziął... wiadomo, studentki niczego sobie, czasem nawet młoda i miła psor się trafi..... ech....   _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Pon, 09 Paź 2006, 19:32 Temat postu: |
|
|
| maxim napisał: | Mnie tak szczerze zapach Chikara az tak bardzo nie rajcuje, owszem jest ladny, ale moim zdaniem Armani Acqua di Gio jest ladniejszy  |
Miałem Aqua di gio przez pewien czas i zdecydowanie bardziej przypadła mi do gustu Chikara. Nie mówiąc już o tym, że zapach Chikary zauważyło kilka kobiet, a Armaniego nikt  _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Nie, 22 Paź 2006, 22:56 Temat postu: |
|
|
co do pytania w temacie, to łączenie obu tych produktów jest jak najbardziej OK. Różne feromony różnie działają na różne osoby. Ja zawsze stosuję Chikarę z minimalną ilością Pheromaxu, ze względu na zapach. Aplikowane oczywiście w różnych miejscach. _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Activ nowy
|
Wysłany: Sob, 30 Gru 2006, 17:55 Temat postu: |
|
|
co sądzicie o połączniu dwóch feromonów (pheromax i chikara -próbki) i do tego jeszcze perfumy?? i kazde z nich musi byc w innym miejscu nalozone czy nie??
ostatnio zrobiłem małą mieszanke własnie z tym (pheromax za uszy, chikara na szyje a perfumy na nadgarstki) i efekt był lekko widoczny ale niewiem czy ten zapach perfumów niedziałał niekorzystnie na chikare która jak mówicie ma własny zapach... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Sob, 30 Gru 2006, 19:36 Temat postu: |
|
|
ja w ogóle nie uzywam perfum do pheromaxu gdy laduje tez chikare.
stosuje je w te same miejsca i jest ok  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
Wysłany: Sro, 03 Sty 2007, 23:35 Temat postu: |
|
|
Najlepszym do tego zasdtosowania i przykrycia Pheromaxu jest zielony str8 bo podobnie pachnie do chikary. Poprostu Cud miod ;P _________________ Zatrzymaj Chwile ... Jesli Potrafisz ... Potrafisz?
http://nicemanlbn.feroblog.pl/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grzegorz nowy
Sprawdzone: RM P10 Pheromax
|
Wysłany: Wto, 04 Wrz 2007, 14:16 Temat postu: |
|
|
Kiedy stosujecie Phx z Chakira to jak przykrywacie perfumami Phx? Slyszalem ze Chikara ma bardzo delikatny zapach, ale czy na pewno jej zapach nie zmiesza sie z perfumami? Wszystkie te produkty stosowac w jedno miejsce czy rozne? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|