Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax man i Chikara
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
denny
nowy

PostWysłany: Pon, 14 Sie 2006, 10:48    Temat postu: Pheromax man i Chikara Odpowiedz z cytatem

Witam Was na poczatek jestem nowym urzytkownikiem tego forum.

mam pytanie o feromonach chikara i pheromax

jaka dawke najlepiej jest stosowac czy mozna je oba naraz aplikowac??

a jesli tak to w jakich ilosciach??
jestem nowym posiadaczem feromonow wiec jeszcze nie wiem jak je stosowac zeby zobaczyc owe efekty (jak narazie nie spotkalem sie z zadnymi efektami) tak jak bym popsikal sie woda zwykla.

Prosze o porady od Was lepiej doswiadczonych Smile

dziekuje i pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Pon, 14 Sie 2006, 11:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

denny, połączenie Chikary i Pheromax jest bardzo w porządku, ponieważ feromony, które znajdują się w obu tych produktach perfekcyjnie się uzupełnią.

Na co dzień proponowałbym samą Chikarę. 1-2 aplikacje powinny wystarczyć. Gdy wychodzisz do klubu, możesz po jakimś czasie znów się popsikać.
Pheromax dosłownie minimalną ilość - proponowałbym delikatnie nacisnąć atomizer, by zwilżyć palec i wsmarować go w szyję.

Żeby zobaczyć najlepsze efekty, musisz eksperymentować. Ludzie różnie reagują na feromony. Czasami jest tak, że zobaczysz je na pierwszej randce, a czasami, dopiero po jakimś czasie wśród znajomych.
Najlepiej efekty widać po alkoholu, gdy myślenie racjonalne się u ludzi wyłącza. To tylko potwierdza fakt, że jesteśmy zwierzętami, choć tak bardzo nie chcielibyśmy nimi być, i na wiele rzeczy reagujemy spontanicznie, pod wpływem impulsu...

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
iceman69
potencjalny

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Nie, 20 Sie 2006, 00:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NO I HASZU MA JAK ZWYKLE RACJE Wink
Powrót do góry
=ZERL= Płeć:Mężczyzna
potencjalny

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Relationship Magic, Perfect Ten(próbka), Pheromax(próbka), Chikara(żel i flakon 15ml), NPA i BTB

PostWysłany: Nie, 20 Sie 2006, 11:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i świetnie! Potwierdziliście tylko moje przeczucie. I teraz już jestem zupełnie przekonany, iż połączenie Pheromax'a i Chikary jest jak najbardziej odpowiednie. Chce wycisnąć z feromonów jak nawięcej i dlatego zależy mi by feromonki, które będe nosił wzajemnie się uzupełniały. Zresztą już raz wypróbowałem to połączenie(próbka Pheromax'a i Chikary) i efekty dało się zauwarzyć... Cool

A swoją drogą zapach Chikary jest naprawdę niesamowity! Nigdzie w żadnym sklepie nie mogłem dostać perfum o takim lub podobnym zapachu. Poprostu nic Chikarze nie dorównuje!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Pon, 21 Sie 2006, 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@zerl- już w jednym temacie to napisałem- Chikara ma niemalże ten sam zapach co woda toaletowa Puma Jamaica!

WAŻNE!- Zastosuj ten perfum na skórę! Nie na ubranie, gdyż wtedy zapach jest zupełnie inny!

Spróbuj!

EDIT; Chikara zawdzięcza swój zapach także temu charakterystycznemu zapachowi piżma- normalnemu zapachowi niektórych (niektórych, czyli głównie tych nieperfumowanych) syntetycznych produktów feromonowych.
Chikara posiada zwykłe olejki eteryczne (składniki na opakowaniu).

I doszedłem do wniosku, że jak zastosuje owę Jamaicę z NPA (ewentualnie Pheromax) tp pachnie prawie tak samo jak Chikara.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Pią, 29 Wrz 2006, 18:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej! Przypadkowo znalazłem zapach, który bardzo przypomina Chikarę, a do tego jest tani.

Ten zapaszek to DYNAMIX firmy Bi-es Wink
Kumpel takich używa!
Najlepiej zastosować na skórę!

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
imesh23
nowy

PostWysłany: Pią, 29 Wrz 2006, 22:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powiem wam pewną ciekawostkę.
To co mnie zakoczyło po pierwszym użyciu Chikary - ma zapach taki jak perfumy mojej panny kiedy ja poznałem Razz
Perfumy były jak najbardziej kobiece i co prawda nie pamiętam jak sie nazywały bo to dawno było ale zapach zapamiętałem na 100%.
Po kilkudziesięcu minutach zapach Chikary troche się zmienia ale wciąż ma tą nutę Smile
Hehehe Czy Chikara na pweno jest dla facetów Mr. Green ?
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sob, 30 Wrz 2006, 09:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Drogi kolego- rozwój techniki, przenosi się również do świata perfum.

Wystarczy spojrzeć na te droższe zapachy- niektóre hugo boss, lacoste czy chociażby męska lolita lempicka. Owe zapachy oraz wiele innych przypomina perfumy damskie. Czasem jak daje do przetestowania mojej mamie jakiś zapach, to pyta się mnie czy oby na pewno nie jest to perfum damski Razz

Istanieją także zapachy uniwersalne (bi- sex, czy coś takiego Very Happy ), które przeznaczone są zarówno dla nas, mężczyzn, oraz dla kobiet.
Pamiętam, kiedy to jakiś producent wyprodukował perfumy w zestawie- dwa flakoniki- dla niej i dla niego, przy czym oba zapachy były identyczne.

Ludzie to mają pomysły. A może Twoja była używała męskich perfum? Very Happy
Dodam, że ja sam nie lubie typowo męskich zapachów (tj. zapachy drzewne, ciężkie), uwielbiam kompozycje kwiatowe, słodkie, lekkie itp.
I choć CHK nie jest słodki, kwiatowy, to jakimś cudem mi się podoba...

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
=ZERL= Płeć:Mężczyzna
potencjalny

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Relationship Magic, Perfect Ten(próbka), Pheromax(próbka), Chikara(żel i flakon 15ml), NPA i BTB

PostWysłany: Nie, 01 Paź 2006, 18:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

He, he..! Jak ja sie cieszę Very Happy Dziś już pierwszy dzień miesiąca, a jutro już pieniążki powinny być na zestaw Chikara + Pheromax. A dalej spodziewam sie już tylko lepszych rzeczy... Cool

Pozdro serdeczne
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
carlos
potencjalny

Sprawdzone: NPA

PostWysłany: Nie, 01 Paź 2006, 20:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ali napisał:
Drogi kolego- rozwój techniki, przenosi się również do świata perfum.

Wystarczy spojrzeć na te droższe zapachy- niektóre hugo boss, lacoste czy chociażby męska lolita lempicka. Owe zapachy oraz wiele innych przypomina perfumy damskie. Czasem jak daje do przetestowania mojej mamie jakiś zapach, to pyta się mnie czy oby na pewno nie jest to perfum damski Razz

Istanieją także zapachy uniwersalne (bi- sex, czy coś takiego Very Happy ), które przeznaczone są zarówno dla nas, mężczyzn, oraz dla kobiet.
Pamiętam, kiedy to jakiś producent wyprodukował perfumy w zestawie- dwa flakoniki- dla niej i dla niego, przy czym oba zapachy były identyczne.

Ludzie to mają pomysły. A może Twoja była używała męskich perfum? Very Happy
Dodam, że ja sam nie lubie typowo męskich zapachów (tj. zapachy drzewne, ciężkie), uwielbiam kompozycje kwiatowe, słodkie, lekkie itp.
I choć CHK nie jest słodki, kwiatowy, to jakimś cudem mi się podoba...

moze nie na temat, ale jesli nei lubisz takich ostrych perfumow, bo i ja takze nie (Fahrenheit czy cos ..ble) to polecam :

S8 z Oriflame, za 50 ml, kosztuje chyba cos ok 90-100 zł, a zapach jest jak hm... ogórki z pieprzem, ale naprawde sa ladne... dziewczyna, ktora jest wybredna w perfumach, jest nimi zachwycona, a innymi nie, wiec polecam Very Happy Oriflame jest w akzdym miescie, wiec warto...

pzdr
Powrót do góry
maxim
nowy

Sprawdzone: Pheromax (próbka), Chikara, NPA

PostWysłany: Pon, 02 Paź 2006, 09:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie tak szczerze zapach Chikara az tak bardzo nie rajcuje, owszem jest ladny, ale moim zdaniem Armani Acqua di Gio jest ladniejszy Smile
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pią, 06 Paź 2006, 17:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oriflame? Dobrze widzieć! Kiedyś będę musiał spróbować. A co do Armaniego- owszem, są ładne, podobają mi się, ale według mnie nie mają takiego... konkretnego zapachu. Tak jakby był nijaki.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
carlos
potencjalny

PostWysłany: Pią, 06 Paź 2006, 17:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ali napisał:
Oriflame? Dobrze widzieć! Kiedyś będę musiał spróbować. A co do Armaniego- owszem, są ładne, podobają mi się, ale według mnie nie mają takiego... konkretnego zapachu. Tak jakby był nijaki.

zgadzam sie, kumpel ma te perfumy i sa nijakie, jakos tam pachna, ale moje ogorki od Oriflame sa o niego lepsze i nie jedna sie juz rzucala na mnie Wink niepotrzebne feromony, hehe
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pią, 06 Paź 2006, 17:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hehe, a używałeś już jakiś feromonów?

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
carlos
potencjalny

PostWysłany: Pon, 09 Paź 2006, 14:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ali napisał:
Hehe, a używałeś już jakiś feromonów?

mam npa, ale nie mam okazji by ich uzyc Wink hehe bo na uczelnie nie bede ich nakladal...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: