Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax, mój pierwszy raz

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
GallAnonim
nowy

Sprawdzone: PHX

PostWysłany: Sro, 14 Lut 2007, 21:15    Temat postu: Pheromax, mój pierwszy raz Odpowiedz z cytatem

witam.
jako, że jest to mój pierwszy post chciałem pozdrowić wszystkich forumowiczów Wink
czytam Ferum już jakiś czas, od dawna interesowały mnie feromony, kiedyś zanim odkryłem Ferum miałem jedne z allegro, ale wiadomo.. shit.
niedawno zdecydowałem się na zakup czegoś lepszego, wybrałem Pheromax, bo często jest chwalony i cena też nie odrzuca.

pierwsze spostrzeżenia: dobrze zapakowana przesyłka, szybko dotarła.
zapach? ...smród Wink choć już teraz sie przyzwyczaiłem troszke, ale to nie zmienia faktu, że phx ma zapach ostrego potu.
jednak nikt nie powiedział mi jeszcze, że śmierdze. maskuje go Lacoste RED, pozatym część przelałem do flakonu z kulką i dałem pół na pół z perfumem.

efekty? hmm wątpliwe... niestety. testowałem phx 2 razy, raz na imprezie w małym klubie, drugi raz na swojej dzieczynie i jej koleżankach. nic dziwnego w zachowaniu ludzi nie zauważyłem.
w tym miejscu muszę nadmienić, że nigdy nie miałem problemów z kobietami. zawsze byłem babiarzem i nie ukrywałem tego.
zapytacie po co mi fero? wiadomo, kobiet nigdy za wiele Wink
ale do rzeczy. na imprezie rozmawiałem z kilkoma nieznajomymi panienkami, norma, kilka innych zalotnie na mnie patrzyło na parkiecie, ani więcej ani mniej niż zwykle, więc tu też nie widze zmian.
moja dziewczyna, jak zwykle, nie widziałem różnicy.
jej koleżanki to samo.

wniosek? jeśli ktoś jest pewny siebie z natury i nie ma problemów z poderwaniem kobiety, to nie zauważy działania fero, bo pewnie sam już wydziela ich sporo.

ale dalej będe testował, a nuż coś zauważe, na pewno dam znać Wink

pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: