Dzisiaj pierwszy raz zastosowałem feromony-pheromax 15 ml.
Po odkręceniu atomizera dwukrotnie zatkałem palcem i przechyliłem flakon , posmarowałem szyję i za uszami. Później użyłem perfum escada sunset heat for men. W ciągu dnia nie zauważyłem żadnego nadzwyczjanego zachowania płci przeciwnej, czy coś robię nie tak ?
Czy konieczne jest maksowanie feromonów ?
Było pisane na ten temat setki razy. Jak zaczynasz używać to od dawek raczej tych najniższych przez kilka dni, po to by organizm zaczał się z nimi integrować. A ty od razu od dwóch przechyleń? Jedno przechylenie (pół psika) dobrze rozsmarować i przykryć perfumami bo dla jednych PHX pachnie tylko alko a dla drugich też piżmem. Nie nastawiaj się tak, że mam na sobie PHX to laski zaraz będą się rzucać i wisieć na Tobie. Poobserwuj otoczenie, postaraja się którąś zagadać by mogła w bliskim kontakcie z Tobą "zaciągnać" się fero. Jeżeli nadal nic nie zauważysz zwiększ delikatnie dawkę. Pamiętaj, że przedawkowanie też jest szkodliwe. Przeczytaj mój post o tym jak byłem w klubie http://ferum.pl/zmiana-w-zyciu-test-probki- phx-perception-oraz-the-edge-t2296-15.html. Pozdrawiam! _________________ Obecnie posiadam:
1. flakon PHX
2. NPA
3. TheEdge
4. 2 flakony BTB
Jest Pheromax jest zabawa
Jesteś z Wawy? kupiłeś fero? dawaj na jakąś imprezę (gg 2390501)